Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mamuka
    13. Lipanj 2017. 12:06

maca1510

Aaaa bas mi je drago da ce misica dobit bracu 😀😀😀😀😀😀😀 ja sam mozda grozna al nekako se potajno nadam da ce i kod mene bit deckic, haha je je sve stoji zivo i zdravo naravno ali negdje duboko u sebi bi voljela da je deckic, obozavam musku djecu😀

Vidit ćemo oće ona bit oduševljena. Mislim da ne baš, ali nekako će se naviknit. I ona, a I mi. 
    Pa zašto si grozna?? Ja sam tako tila prvo curu. Po meni je to OK.
    Ja sam tila curu zato što su oko mene sve cure bile, I čuvala sam ih I sve sam znala. O dečkićima pojma neman I nekako bi mi za prvo ipak bilo nezgodnije sa dečkićem.
    I sad mislim da zbog nekih stvari ću se morat malo pripremit. Šta sa pišulincem I te stvari, jer ja stvarno ništa o tome ne znam.
    Al mrzin kad neko forsira muško jer je kao muško I nastavlja lozu I te glupe priče. Sinoć svekar odman zove nakon šta mu je muž javio da je muško. Mora on čestitat jer sad očekuje da mali nosi njegovo ime. A od svoje 4 dice jedino je mom mužu da ime po svom ćaći, a 3 kćerima je da neka po svom guštu.... I sad bi ja kao tribal njega "počastit". A meni tlak 300. Nisan mu se ni javila.

Tejuska♡
    13. Lipanj 2017. 12:12

Zivaa sam ♡ Ne stignem vas pratiti radim vecinu dana stvarno mi treba odmora od svega zao mi je sta vas ne stignem pratiti
    M@lena bravo za nalaz ogtt ♡ I mene to ceka
    Azurirajte si popise ni to ne stizem 😧😧😧
    Drip nisam primila na prvom porodu dosla sam sa 6 prstiju ali nazalost su me na kraju rucno sirili jer se nisam otvara imala sam trudove 26 sati .. Bilo je koma nadam se da ce mi ovaj porod biti bolji iskreno ali boze moj sve se prezivi
    Ne volim kupovat ni u Zari ni Hm zivciraju me ti ducani ali boze moj...
    Mamuka cestitke na djecaku ♡♡
    Cure sretno svima na pregledima ♡ Mislim na vas iako se ne stizem javiti ♡

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

barbs
    13. Lipanj 2017. 12:17

Malenaaaa, super za nalaz. Sad vidim kako je različiti ref.interval... Nama na tašte je max do 5.1, a kod vas čak do 6.2 ide... Aliii kako god, bitno da je dobar!!! 
    Mi idemo u domu zdravlja na tečaj i kažu da je puno bolji i opširniji nego onaj u bolnici. U bolnici se ide 3x, a u domu zdravlja 4x.
    Kaaaaako je predivno vidjeti kako nam je svima datum pregleda sve bliži i bližiiii... Jedva čekam sutra. U 9h je pregled. 
    Mamiceeee, sretno danas svima na pregledu. Javite nam se s novostima..
    TEAAAA, GDJE SI NESTALA ???? 
    Violeta, i ja sam stalno gladna. I ja imam želje. I ja bih htjela pojesti slatko i neki dobar humburger i neku dobru pizzu, ali ne dozvoljavam sama sebi da to bude previše često. Ok. U subotu sam si dozvolila burger jer smo išli na burgerfest. Sutra idemo na pizzu dragi i ja. Dozvolim si jednom mjesečno to nezdravo i jednom tjedno nešto slatko jer vidim po tijelu što mi paše, a što mi ne paše. E sada, neću sigurno plakati da doslovno ŽDEREM svaki dan nezdravo i da vrištim KAKO SAM MOGLA DOBITI TOLIKO KG?!?!?!? 
    Po kućnoj vagi i onoj iz ljekarne ja imam manje kg od onoga što su mi rekli pred 5 tjedana. Nisam plakala što sam po njihovom dobila toliko kg nego jednostavno nisam mogla vjerovati da sam TOLIKO natukla u 5 tjedana jer niti jedna vaga nije toliko pokazivala.... 
    Ali što sada?! I da jesam, sama sam si bila kriva... Doslovno sam jela sve nezdravo 2 tjedna prije pregleda, ako ne i 3... tako da - ništa čudno... 
    Svaka je trudnoća različita i isto tako se trudnice razlikuju, ali kod nekih vidiš da jedu previše. Ja iskreno frendici ne želim reći da se udebljala jer ne želim da se uvrijedi, ali i pred mjesec dana kad je došla je bila trudna 25.tjedana, kao što sam i ja sada, a trbuh je bio puno veći... Ne čudi me jer stvarno svašta jede: slatkog na tone dnevno i junk fooda isto... i svaku noć, bilo 2-3-4 ujutro ona bi otišla jesti slatko ili što god... Nije u tome problem. Svako zna za sebe i svatko radi što želi, aliiiiii onda nas gnjavi i plača i traži pažnju (kako je netko već rekao!!!) da je dobila previše kg... Jedna frendica joj je rekla: UOPĆE SE NE BI REKLO... Ja joj iskreno nisam htjela lagati  Prešutjela sam...
    Eto, ja sam bila kraj mora u beach baru sa frendicom na jutarnje druženje, a i da se malo maknem iz stana. Lijepo je živjeti u zajednici, ali kad toliko zabadaju nos i gnjave te od samog jutra ipak nije lijepo... 

barbs
    13. Lipanj 2017. 12:19

DOBRO DOŠLA NATRAG, TEAAAAAAA!!!! 
    Ja sam htjela duboko u sebi curicu jer nitko oko nas nema curicu. Tj.od toliko prijatelja i toliko rodbine, samo 2 curice imamo  Svi ostali dečki, aliiiiiiiiiiiiiiii što sada?! Bitno da je zdravo!!!  Svaki put kad idem na pregled mi je to najbitnije... da mi kažu da je s bebicom sve u najboljem redu!! 
    Što se poroda tiče, naslušala sam se toga  Ali neću sada dramiti kao i ta frendica  Slušam i čitam o tome i onda plačem jer me strah 

maca1510
    13. Lipanj 2017. 12:20

Mamuka

maca1510

Aaaa bas mi je drago da ce misica dobit bracu 😀😀😀😀😀😀😀 ja sam mozda grozna al nekako se potajno nadam da ce i kod mene bit deckic, haha je je sve stoji zivo i zdravo naravno ali negdje duboko u sebi bi voljela da je deckic, obozavam musku djecu😀

Vidit ćemo oće ona bit oduševljena. Mislim da ne baš, ali nekako će se naviknit. I ona, a I mi.
    Pa zašto si grozna?? Ja sam tako tila prvo curu. Po meni je to OK.
    Ja sam tila curu zato što su oko mene sve cure bile, I čuvala sam ih I sve sam znala. O dečkićima pojma neman I nekako bi mi za prvo ipak bilo nezgodnije sa dečkićem.
    I sad mislim da zbog nekih stvari ću se morat malo pripremit. Šta sa pišulincem I te stvari, jer ja stvarno ništa o tome ne znam.
    Al mrzin kad neko forsira muško jer je kao muško I nastavlja lozu I te glupe priče. Sinoć svekar odman zove nakon šta mu je muž javio da je muško. Mora on čestitat jer sad očekuje da mali nosi njegovo ime. A od svoje 4 dice jedino je mom mužu da ime po svom ćaći, a 3 kćerima je da neka po svom guštu…. I sad bi ja kao tribal njega "počastit". A meni tlak 300. Nisan mu se ni javila.

Aaaaa ne ne, to radi nastavljanja loze i prezimena se jezim! Ja imam dva mala necaka i necakinju(koja je po svemu trebala bit musko😂) pa znam s muskima ,od kad su se rodili sam uz njih.  
    Mozda jer ja sam osobno vise sportski tip,nisam od nekog sminkanja,uredivanja,daj ti meni tutu i patike i ja najsritnija, pa me strah da curicu isto tako nevi odma naucila,hahahahahaha, daleko od toga volila bi imat i jedno i drugo ,vidit cemo za 15 dana oce li se meni ili sekrvi zelja ostvarit hahahah jer ona ce u plac ako bude musko. To su vec sad psihicke pripreme posto nakon 2 sina zudi za curicom. 
    Ja sam odma rekla,stimavat necu nikoga, svak za svoje dite bira i necu da se meni odreduje. Bilo je tu razmirica posto njima u obitelji ima ka neki redosljed kako se svaki prvo musko dite zove idu Petar i Mate i kako je meni muz Petar njegov sin bi triba bit Mate a pazi ja Matea,ne dolazi u obzir. Niti mi je lipo ime niti ce mi ko odredivat kako cu nazvat svoje dite. Nije im bilo za pravo to cut ali sta cu im ja, rekla sam kad vi budete nosili i rodili to dite umisto mene onda ga nazovite kako ocete😂 tako da san i ja luda na te neke tradicije

url=https://daisypath.com]

treca_sreca
    13. Lipanj 2017. 12:37

Mamuka

Sad sam išla na zara I hm da vidin šta ima za dečkiće. Užas. Baš bzvz… Za curice imaš sto čuda, a za muške… Sve mi nekako slično.
    Pogledat ću sad kad budu sniženja pa uzet nešto I za veći uzrast. Čekat ću jesenski lidl iako mi njihovi kompletići za mališe nisu bili baš dobri…

Pričaj mi!!!!!!
    Ja obo-ža-vam robicu i pripreme, tako da kad mi je u prvoj T reklo da je muškić oblio me hladan tuš
    Već sam bila nakupovala tonu presavršene obleke za princezu i onda iznenađeeenje
    Za dečke se treba dobro pomučit za lipo ih obuć....a za cure ima i jeftinijih komada a da je preslatko i lipo.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    13. Lipanj 2017. 12:39

ovo za nastavak loze, ne znam jel mi primitivnije to ili kad kažu "muškima je život lakši, bolje da je muško"
    pravo bapske izjave, zatucane....
    a iman isto jednu tetku koja tako misli. Kad su mi sad treći put rekli da je 98% pišo, nisam tila ni govorit
    ali pročula je i odmah slavlje....božesačuvaj

treca_sreca
    13. Lipanj 2017. 12:41

Tea2803

Ne stignem vas pratiti radim vecinu dana stvarno mi treba odmora od svega zao mi je sta vas ne stignem pratiti

Radoholičarko!!! Bit će para barem ajd....za ljetovanje na nekoj fensi destinaciji
    ipak nam se javi tu i tamo. Makar par riječi

barbs
    13. Lipanj 2017. 12:43

Treca sreca, slažem se s tobom što se robice tiče... Puno je ljepša robica za curice 
    Gledala sam organizatore za kolica koje si mi bila poslala, Treca sreca. Ne mogu vjerovati da sam našla stranicu gdje su ti isti organizatori duplo, ako ne i tri put skuplji... SRAMOTA: https://www.babylaurashop.com/collections/all

barbs
    13. Lipanj 2017. 12:47

treca_sreca

ovo za nastavak loze, ne znam jel mi primitivnije to ili kad kažu "muškima je život lakši, bolje da je muško"
    pravo bapske izjave, zatucane….
    a iman isto jednu tetku koja tako misli. Kad su mi sad treći put rekli da je 98% pišo, nisam tila ni govorit
    ali pročula je i odmah slavlje….božesačuvaj

Treca sreca, kao da slušam svoje sestre kad govore: MUŠKIMA JE LAKŠE U ŽIVOTU!!!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.