OGTT vidiš vama je ref interval naveden DO 6 čak...u nas je stavljena granica na 5.2
a meni je (taj natašte) 5.1 pa sam se već bila zabrinila
ali su mi drugi (nakon pijenja glukoze) isto tako sitno preko 6, znači uredni
treca_sreca na kojim stranicama u UK kupuješ tu korištenu robu? Možda bi vridilo bacit pogled I šta se tamo nudi. Ima mi onih malo skupljih stvari prilipih, ali mi je totalni idiotizam za neku trenerkicu za bebe dat 300-400 kn koju će bebe nosit misec dana (2 ako imaš sriće pamalo uspori rasti).
nisam nikad kupovala po webshopovima, samo na ebay-u
tu sam oblačila prva dva sina prve 2-3 godine života i tad je bilo bagatela. Jer je poštarina bila normalna
Sad su nešto zakomlicirali sa slanjem tako da sam izgubila volju jer svako stoti seller hoće da šalje (za normalne iznose pt) a većina ih hoće automatikom preko ebay shipping programa koji je 200tinjak kn za sitnice.
Tako da se više ne isplati nego skuplje stvari a srednje veličine
Npr nedavno sam babybjorn kakvu sam imala s drugim malcem, koja je novau nas cca 650 kuna
žena-majka-carica:)
Znači ništa od robice. A ovih glupostica iman na pretek tako da od toga neću ništa ni kupovat.
[email=M@lena]M@lena[/email] bravo za nalaz!
Malena, super nalaz!!
Ja s mladim nisam nikakve vjezbce doma rsdila osim za kukove i okretanje na trbuh-leda. Prohodao samostalno s nepunih 10 mj
Ja s mladim nisam nikakve vjezbce doma rsdila osim za kukove i okretanje na trbuh-leda. Prohodao samostalno s nepunih 10 mj
super! nemaš pojma koja je to kalvarija kad sve ide glatko...ja sam s prvim imala muke teške, pa sam s drugim bila oduševljena kad je sve išlo normalno i bez problema. Nauči cijenit čovjek male stvari...
mamuka - nažalost, ništa od robice a prepredvina im je.
Zbog te glupe pt, evo sad zadnje dvi - možda sveukupno 10 paketa sam naručila. I to uglavnom kupujem neke gluposti mužu za komp, maske za mob i sl....od "kineza"...a prije uhh što je to bilo....od običnih ljudi/mama iz UK sam preko tisuću paketića kupila od 2007 do 2012 sve za klince
žena-majka-carica:)
Bog cure!
Jučer smo bili na pregledu I napokon smo saznali spol. Ipak je dečko, nije me prevario osjećaj ni ovaj put.
Sve je super. Doktor je napravio anomaly scan iako sam 18+4. Sve mjere su u skladu sa tjednima, svi organi super. Miško mali ima 256g. Dužinu sam zaboravila ( bad mom)
Radio je na normalnom UZV anomaly scan, stavrno je dobar I sve se vidi lipo. Za 4D je reka da po njemu nema baš potribe I da ako mi želimo vidit bebino lice da to možemo iza 28tt jer prije su malo čudne za vidit tj ne možeš baš previše vidit kako će stvarno izgledat jer su premršave.
Pitala sam ga za moj niski tlak (ujutro nakon doručka 100/65 ,a sinoć nakon pola sata ležanja na njegovom stolu je bio 110/70 što je OK) pa mi je rekao da bi u trudnoći trebalo piti oko 2,5l tekućine/vode. A za niski tlak bolje I vise od toga. Ja jedva popijem 2l cili dan I ne znam kako još ulit u sebe te dodatne decilitre.
Što se tiče posuđivanja za prvu bebu smo praktički sve kupili. Posudila samo one trokutiće za široko povijanje I kasnije 2 vreće za spavanje, alo to nije nešto što se baš da potrošit pa san posudila.
Svoje sam dala prijateljici, ali ipak one neke bašskupe komade nisam. Doduše sad ih nećemo ni koristit, ali srića da nisam jer mislim da od te robiceviše ništa neće valjat. Prijateljica je to kad njoj vise nije trebalo sve spakirala, I moje I svoje, I dala mog muža sestri. S njom nisam baš u najboljim odnosima I tko zna šta je od toga još živo. Ali stvarno me ni ne briga jer su sve stvari za curu. Jedino bi možda mogli bodice, ali nakon 3-4 bebe čisto sumnjan da je to baš u nekom dobrom stanju.
Sad ćemo opet sve kupit. Al ovaj put za bebu moram samo robicu I posteljinu jer sam za micicu kupila bež I bijelu sa čipkom tako da to za dečka baš I nije.
Morat ćemo micici I sobu namjestit pa ćemo na to potrošit puno tako da trošak je na kraju kao da sve ispočetka kupujemo. Ali veselim se namještanju njene sobe tako da me to ne briga previše.
Aaaa bas mi je drago da ce misica dobit bracu 😀😀😀😀😀😀😀 ja sam mozda grozna al nekako se potajno nadam da ce i kod mene bit deckic, haha je je sve stoji zivo i zdravo naravno ali negdje duboko u sebi bi voljela da je deckic, obozavam musku djecu😀
url=https://daisypath.com]
Sad sam išla na zara I hm da vidin šta ima za dečkiće. Užas. Baš bzvz... Za curice imaš sto čuda, a za muške... Sve mi nekako slično.
Pogledat ću sad kad budu sniženja pa uzet nešto I za veći uzrast. Čekat ću jesenski lidl iako mi njihovi kompletići za mališe nisu bili baš dobri....
Susjeda iz Zg naručuje za malu mislim sa nekog USA shopa I kaže da je jeftino. Ona naručuje sa nekom prijateljicon pa podile poštarinu I bude im OK. Baš ću je pitat s kojeg naručuje jer ako imam puno toga za naručit ni poštrina mi neće bit neka prevelika. Osim ako ne bude po kilaži.
Sortiraj odgovore
Najstariji