Mislim si, koliko moras biti "plitkouman" za takvo sto? Ma od takvih ne bih uzela da cu prositi. A cekala bih priliku da on dobije dijete pa da vidimo sto ce onda reci.
Ma od takvih bolje ne uzet nista... Strasno... Jos gore je kad se radi o obitelji... Bas strasno... Umjesto da se medjusobno pomaze, ovako se samo odmaze...
Mali se izlajao mm maloprije da je mama kupila poklon tati 😂 reko L zar nismo rekli da to tati ne govorimo 😄
Eto, izdalo me dijete 😂
Jutro, cure! 😊
Meni je pregled prebacen sa 14.6. (srijeda) na 16.6. (petak). Idu muz i maleni sa mnom vidjeti seku. 😊
Danas idem podici nalaze ogtt-a, nadam se da je sve ok. 😊
Kak ste mi vi danas? Moja mala mirnica je sinoc radila salto u trbuhu. Dosad nije bila tako raspolozena. 😁
Malena, super sto ti mali hoce bit na miru pa moze s vama 😊 moj nema sanse, tak je stalno u pokretu 😂 jucer je zavrsio u izlogu ducana skupa s lutkama 😂
Malena, super sto ti mali hoce bit na miru pa moze s vama 😊 moj nema sanse, tak je stalno u pokretu 😂 jucer je zavrsio u izlogu ducana skupa s lutkama 😂
Pa nije neki miran tip, ali vec mu dugo pricamo o seki pa ce mu, nadam se, biti zanimljivo vidjeti kako ta seka izgleda. 😁 nece mirovati, no naucili smo se nositi s njegovim trckaranjem, pa cemo to odraditi bez poteskoca. A i doktorica je razumna pa nece zamjeriti sigurno, vec me nekoliko puta pitala kad ce luka doci vidjeti seku. Jooooj bas se veselim!
Ja danas imam pregled popodne, nadam se da ce miz uspjet doc na vrijeme s posla
Curke, ja u zaostatku puuuno..kod nas bilo Spravišće (neka manifestacija u gradu koja traje tri dana) pa sam stalno imala goste ili negdi bila.
Vidim da ste pisale oko posuđivanja/prosljeđivanja robice-meni su se neke prijateljice same ponudile pa ću vidjet što ću dobiti, nije mi bed, ionako svi govore da ne kupujem ništa puno robice..
Moje idući pregled je 3.7., vidim da nisam na popisu, pa kad neko bude ažurirao da me doda.
Treća sreća-skupljam materijale i šaljem uskoro, sorry!
Ja danas imam pregled popodne, nadam se da ce miz uspjet doc na vrijeme s posla
Sretno! 😊 i da muz stigne na vrijeme!
Joooj mogu misliti kako si uzbudjena!
Meni se petak cini milijun godina daleko. 😁
Bog cure!
Jučer smo bili na pregledu I napokon smo saznali spol. Ipak je dečko, nije me prevario osjećaj ni ovaj put.
Sve je super. Doktor je napravio anomaly scan iako sam 18+4. Sve mjere su u skladu sa tjednima, svi organi super. Miško mali ima 256g. Dužinu sam zaboravila ( bad mom)
Radio je na normalnom UZV anomaly scan, stavrno je dobar I sve se vidi lipo. Za 4D je reka da po njemu nema baš potribe I da ako mi želimo vidit bebino lice da to možemo iza 28tt jer prije su malo čudne za vidit tj ne možeš baš previše vidit kako će stvarno izgledat jer su premršave.
Pitala sam ga za moj niski tlak (ujutro nakon doručka 100/65 ,a sinoć nakon pola sata ležanja na njegovom stolu je bio 110/70 što je OK) pa mi je rekao da bi u trudnoći trebalo piti oko 2,5l tekućine/vode. A za niski tlak bolje I vise od toga. Ja jedva popijem 2l cili dan I ne znam kako još ulit u sebe te dodatne decilitre.
Što se tiče posuđivanja za prvu bebu smo praktički sve kupili. Posudila samo one trokutiće za široko povijanje I kasnije 2 vreće za spavanje, alo to nije nešto što se baš da potrošit pa san posudila.
Svoje sam dala prijateljici, ali ipak one neke baš skupe komade nisam. Doduše sad ih nećemo ni koristit, ali srića da nisam jer mislim da od te robice više ništa neće valjat. Prijateljica je to kad njoj vise nije trebalo sve spakirala, I moje I svoje, I dala mog muža sestri. S njom nisam baš u najboljim odnosima I tko zna šta je od toga još živo. Ali stvarno me ni ne briga jer su sve stvari za curu. Jedino bi možda mogli bodice, ali nakon 3-4 bebe čisto sumnjan da je to baš u nekom dobrom stanju.
Sad ćemo opet sve kupit. Al ovaj put za bebu moram samo robicu I posteljinu jer sam za micicu kupila bež I bijelu sa čipkom tako da to za dečka baš I nije.
Morat ćemo micici I sobu namjestit pa ćemo na to potrošit puno tako da trošak je na kraju kao da sve ispočetka kupujemo. Ali veselim se namještanju njene sobe tako da me to ne briga previše.
Sortiraj odgovore
Najstariji