Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    08. Lipanj 2017. 08:12

Jutro cure! I mi smo od 7 budni. Spavanje u zadnje vrijeme mi je katastrofa, bole leđa, prevrcem se, budim nekoliko puta na noc... 😣 Naš malac je od jučer popodne hiperaktivan, tolko skače i gura se da mislim da ce mi ispast van, cak mi sad veli muž, dok sam se stisla k njemu da ga on osjetio kako ga lupa po leđima cijelu noc. 😂❤ 
    Sta se tice poroda i dojenja i svega ostalog, mi uopce nemamo iskustva, pa cemo sve u hodu. Dobro je cuti razlicita iskustva ovdje al na kraju svakom odgovara  nesto drugo, tako da ne zelim unaprijed planirati sto i kako. Kad dođe bebac ici cemo korak po korak i otkriti sto odgovara nasoj bebi, a i nama. 😏

url=https://lilypie.com]

dzenny
    08. Lipanj 2017. 08:14

Eto ja jutros imam jednu lijepu vijest.. moja prijateljica je jutros oko 5h rodila jednog djecaka,rodila malog Adiana teskog 4.400kg.. 😁

Belle84
    08. Lipanj 2017. 08:18

Cestitke! Jedva cekam da mi tako javljamo jedne drugoj da smo rodile i da je sve ok 😉

Kiki156
    08. Lipanj 2017. 08:29

Jutro curke 😘
    Ja nemam problema sa spavanjem, osim sto se ponekad probudim ranije, ali inace ovako oko 8, a mogla bi se jos valjat da me obaveze ne zovu 😊
    Koliko planirate biti na porodiljnom prije povratka na posao? 
    Sto se poroda tice naravno da bi radije prirodno, ali ako i bude carski sta sad, bitno da beba bude dobro. 😊

Giovi
    08. Lipanj 2017. 08:35

Meni od samog pocetka govore da je velika vjerojatnost da cu na carski,jedino je na zadnjem pregledu doktor rekao da mozda ipak bude prirodni tako da sam se ja pripremila na sve. I mislimmmm da sammm osjetila bebuuuu... sjedim na kaucu nagnuta na naprijed,naslonila se laktovima na koljena i osjetim blup...da mogla bi opisati kao baloncic koji je puknuo...i tako 3-4 puta...a s obzirom da sam vec wc obavila mislim da nisu crijeva...

Angel03
    08. Lipanj 2017. 08:43

Giovi, kako to da ti već sada govore da ćeš na carski, postoji li neki konkretan razlog?
    Nakon što pročitam komentare onda pomislim i na stvari koje mi nikad ne bi pale napamet, niti bi se oko toga zabrinjavala  npr. otjecanje plodne vode, rane na grudima od dojenja - nadam se da to sve nije tako strašno kao što piše...

• Dolores123
    08. Lipanj 2017. 08:51

Da baš sam neki dan razgovarala s frendicom oko poroda, u biti svi samo govore kako je prošao porod, dobro ili teško.NItko ne spominje kakve tek stvari nastupaju nakon poroda, problemi s dojenjem,.. O tome se baš previše ne priča, ali kad malo bolje pogledam situaciju, mislim da je porod najmanja stavka. 

Giovi
    08. Lipanj 2017. 08:56

Angel03 imam jedan miom koji je smjesten lijevo od cerviksa sa vanjske strane i koji raste. Na pocetku trudnoce je bio oko 3.5×3.5cm a sad je 8×7cm.Bili su uvjereni prva 3mj da ce zatvoriti prolaz ali on je rastao na van prema mjehuru. Kazu da najvise raste u prva 3mj i nakon toga manje pa kao sad postoji i mogucnost da nece smetati ostane li tako.

treca_sreca
    08. Lipanj 2017. 09:04

Dolores123

Da baš sam neki dan razgovarala s frendicom oko poroda, u biti svi samo govore kako je prošao porod, dobro ili teško.NItko ne spominje kakve tek stvari nastupaju nakon poroda, problemi s dojenjem,.. O tome se baš previše ne priča, ali kad malo bolje pogledam situaciju, mislim da je porod najmanja stavka.

A gle za porod je najbitnija sreca. Tu priroda vise ima ulogu nego mi same i po meni to je kao lutrija.
    Ovo sto slijedi poslije puno je veca muka jer porod je tih par sati, max jedan dan, a ovo iza dojenje oporavak njega....to su igre bez granica, gdje uz srecu puno "igra" mamina spremnost i "spretnost"/snalazljivost u datim novim izazovima.

žena-majka-carica:)

Tejuska♡
    08. Lipanj 2017. 09:04

Jutroo svima 
    Dena hehehe bas sam se nasmijala 😂 Slatko skrooz 😍 vec ga mlati a jos nije izasao vani 😄😁😀
    Dzenny cestitke na rodenju bebice 😘😍
    Kiki 1 godinu ali cu doma raditi posao kad cu stic :)
    Ja imam problema sa spavanjem 😂 Moram nooon stop piskit 😂😂😂
    Giovi supeer za bebicu sad ce se svako malo javljati 😍😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.