Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiki156
    06. Lipanj 2017. 20:21

Sanjchi da za tim sam se i vodila, a imamo istu takvu vec doma i stvarno je super. Police su duboke i stane u njih stvarno puno, pa nekako mislim da ce za pocetnu bebinu robicu biti sasvim dovoljna. A kako necemo odmah uredit njemu sobu nego ce biti s nama u sobi, onda nisam htjela kupovat djecju komodu jer sta cu poslije s njom. A ovu mogu iskoristiti i za kasnije. 

06. Lipanj 2017. 20:24

E pa vidis Kiki, treba logicno razmisljat😊 
    Dena, svasta na 4d vidis...i spol i sve...meni je vise manje gledao jel sve ok na obicnom pa onda prebacivao i na 4d

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    06. Lipanj 2017. 20:26

Cure koliko cesto u danu i kada osjetite bebu? 

Tejuska♡
    06. Lipanj 2017. 20:29

Treca sreca naravno godinu dana nam je bilo to super vrlo je lako i za postaviti i za skinut i sve stvarno korisna stvar
    Barbs suuper na poklonima koje si dobila to ti je stvarno super!! Mi nismo sa J nista dobili maltene sve kupovali sami..
    Luce ♡ Drago mi je da je pregled super prosao i da je tatek uzivao 😊
    Dena super za pregled i guzu i mi smo je se nagledali 😂
    Ogtt bi se morao raditi nataste .. Neznam odakle to da mozes doruckovat prije toga iskreno prvi puta to cujem..
    Kiki Ja malenog osjetim po cijele dane dali stajala hodala lezala sada ga zaista malo malo osjetim i to mi je super znam da je sve uredu 😊
    Pupak mi je krenuo izlaziti vani 😁😁 Linea negra i dalje samo na pi pi 😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

I_me
    06. Lipanj 2017. 20:36

Kiki156

Cure koliko cesto u danu i kada osjetite bebu?

Evo danas naprimjer.. ustala sam, popila kavu, doruckovala, prosetala psa i nista... ni makac... tu sam se malo uplasila jer inace cim se probudim tulum. 
    Onda sam morala u grad i cim sam upalila auto i krenula vozit evo je 😊. Valjda joj se svidjaju ( ili ne svidjaju ) vibracije auta.
    Kasnije sam stala na posao i popila kavu i iz cista mira me sutnula u desna rebra. Zvijezde sam vidjela. 😂😂😂 od onda sam ju osjetila 2, 3x ali ful lagano. Sad sam se vratila iz setnje sa psom i nest me presjeklo dolje desno, ko jajnik pa sam legla i evo tulum. Pocela sam razlikovat kad se mice tijelom i kad lamata rukama i nogama. Drugaciji su pokreti. A i gin mi je tocno objasnila kako stoji u stomaku. Kad  osjetil ledja, guzu i glavu pokret je vidljiv vani na kozu i nekako je dublji.. kao podmornica izranja i zaranja ( ne znam kak da drugacije objasnim )  a kad su nogice i rukice onda je ono skakljanje, dodiri njezni. Osim danas kad sam dobila u rebra. 😂

06. Lipanj 2017. 20:41

Kak vam se cini ovo??
    http://www.njuskalo.hr/djecja-kolica/djecja-kolica-peg-perego-easy-drive-3u1-oglas-22560928

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    06. Lipanj 2017. 20:43

i_me, ja recimo razlikujem isto po tome sto kada me udari rukicama ili nogicama ono bas osjetis udarac,aa kada ide tjelom,stavim ruku na stomak,aa ona kao da se njezno ispod ruke provlaci,kao da se hoce maziti.. :D
    hmmm,ja sutra moram zvat da se narucim za OGTT.. ii kod nas je obavezno da se OGTT radi natste.. nekih 12-16 sati prije ne smijes jesti..

dzenny
    06. Lipanj 2017. 20:45

sanjchi mn se ta kolica bas svidjaju i ja sam ih gledala za nas..

• Dena1009
    06. Lipanj 2017. 20:48

Kiki156

Dena bas slatko! 😊 Na tom 4d samo gleda bebu ili i komentira jel sve ok, gleda organe i to?
    Za ogtt ja isto planiram normalno jest jer nema smisla stedit se pa da ispadne krivi rezultat. Ako nesto nije ok sa secerom moram to znati.
    Koji si ti sad tjedan?

26+3 🙂 Moja doktorica je gledala sve al nije bas od puno priče, vise sam ja ispitivala. Dobili smo snimke na cd-u pa mozemo sad da ga stalno gledamo. ☺☺
    Sanjchi meni je ovo bilo prvi put zato sam i zvala prije da pitam, tako su mi rekli.

url=https://lilypie.com]

• sretna
    06. Lipanj 2017. 20:48

Kike moja sogi ima tu komodu iz ikee i gore sluuvu i super joj je.

Kod nas obavezno ogtt mora biti na taste.

Bebu osjetim kroz cijeli dan

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.