Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    06. Lipanj 2017. 20:58

Kiki ja sam tek nedavno pocela osjetit u hodu.. dwsilo se moooozda 2-3x..
    Per perego da nisam dobila kolica, gledala bi njih. Ful mi se svidjaju.

dzenny
    06. Lipanj 2017. 21:00

sanchy, mi smo polako poceli gledati ali ista posebno aktivno.. imamo i  i ipak vremena..
    kiki, i ja sam svoju skoro pocela osjecat u pokretu,aa ii ti ces ubrzo osjetiti taj udarac u mjehur,uhhh.. 
    moja bebaca kako je postala veca,neda da spavam na strani,cim lezem podje udarat dok god se ne okrenem.. i onda moram cekat da ona zaspe da bi ja mogla leci na lijevu stranu

• sretna
    06. Lipanj 2017. 21:02

Do sad sam.bila na 4 UZV, 5. 7, 11 i 16 tt.

Za tjedan dana ce biti peti UZV i jeeeedva cekam!

• Dena1009
    06. Lipanj 2017. 21:04

sanjchi255

Dzenny i nisu tako skupa…treba ugrabit priliku…mi jos nista ne kupujemo, ali eto, kome nije rano, mozda netko kupi 😊
    Dena, inace prije ogtt-a nr smijes jesti, gdje si ga ti to radila?

Kod svoje doktorice u Njemačkoj. Citala sam nas clanak o ogtt, al tu je skroz drugacije.

url=https://lilypie.com]

06. Lipanj 2017. 21:28

A moze bit da je zato ok jest..kod nas nataste..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Tejuska♡
    06. Lipanj 2017. 21:40

Sanjchi svidjaju mi se kolica! 😊
    Joj ja sam bila 9x na UZV do sada ...
    Kiki normalno je da..Sa J sam osjetila onako poprilicno slabije udarce nego sada sa N
    Iako mi je sada posteljica sprijeda a sa J je bila straga... Ovaj momak je puno zivahniji 😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Marita023
    06. Lipanj 2017. 21:46

Do sad sam bila pet puta pa sam htjela usporediti.

06. Lipanj 2017. 22:00

Tea, slicna sam vidjela u bubamari...preko 6 su bila....skupoooo.....kako ce se zvat piskulinac? 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Marijana12345
    06. Lipanj 2017. 22:39

Cure koje imaju elektricnu izdajalicu mozete mi reci po cemu je bolja od rucne? Radi na drugom principu?? Jel se produkcija mlijeka povecava vise od produkcije kad se izdaja s rucnom?  
    Ja sam jucer bila na 4D i bebac je super, bio je jako aktivan tako da imamo super fotkice i filmice. Rađen mi je unutar toga i Anomaly scan i platila sam 500kn, parametri su svi u skladu s dobom bebe, jedino nismo uspjeli pogledati nogice jer je bio zgrcen u "turskom sjedu". Htjela sam se uvjeriti u spol jer mi je moja Dr samo jednom u 18tj rekla da izgleda da je deckic, ali nam je i to sakrio 😊
    Iduci pregled imam u doma Njemackoj 5.7, a u 8.mj bih trebala pregled sa CTGom napraviti u Sisku. Curke iz Siska i okolice, molim vas preporuke za dobrog privatnog ginekologa u Sisku.

• M@lena
    06. Lipanj 2017. 23:02

treca_sreca

meni je ta ikea prematalica prebezveze. Ono, možeš tako stavit dijete na bilo koju uzvišenu podlogu i mijenjat.
    Taj model mi svakako pari samo krađa prostora….niš prekorisno s njime ne dobiješ
    Aurora, super za kolica…a koja je to marka/model? Nisam u toku s novijima od 2011 OGTT - ja namjeravam jest kao inače, a to je prejedanje od jutra do večeri, pa i ako me u 22-23 uhvati - ja jedem.
    Glupo mi je mijenjat taj jedan dan prehranu da bi što - dobila lažno dobre rezultate?? Uostalom ako moj organizam ima problema s probavljanjem ovolike količine hrane koju svakodnevno unosim, bolje da to znam. Da smanjim ako treba….mada mislim da će bit sve okej, u prve dvi T sam isto jela ko prasica a šećer najuredniji…

Uobicajene prehrambene navike uz napomenu da to jutro moras biti nataste min 10 sati, tako mi jutros rece sestra kad sam zvala... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI