Kiki ja sam tek nedavno pocela osjetit u hodu.. dwsilo se moooozda 2-3x..
Per perego da nisam dobila kolica, gledala bi njih. Ful mi se svidjaju.

sanchy, mi smo polako poceli gledati ali ista posebno aktivno.. imamo i i ipak vremena..
kiki, i ja sam svoju skoro pocela osjecat u pokretu,aa ii ti ces ubrzo osjetiti taj udarac u mjehur,uhhh..
moja bebaca kako je postala veca,neda da spavam na strani,cim lezem podje udarat dok god se ne okrenem.. i onda moram cekat da ona zaspe da bi ja mogla leci na lijevu stranu

Do sad sam.bila na 4 UZV, 5. 7, 11 i 16 tt.
Za tjedan dana ce biti peti UZV i jeeeedva cekam!

Dzenny i nisu tako skupa…treba ugrabit priliku…mi jos nista ne kupujemo, ali eto, kome nije rano, mozda netko kupi 😊
Dena, inace prije ogtt-a nr smijes jesti, gdje si ga ti to radila?
Kod svoje doktorice u Njemačkoj. Citala sam nas clanak o ogtt, al tu je skroz drugacije.

url=https://lilypie.com]
A moze bit da je zato ok jest..kod nas nataste..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanjchi svidjaju mi se kolica! 😊
Joj ja sam bila 9x na UZV do sada ...
Kiki normalno je da..Sa J sam osjetila onako poprilicno slabije udarce nego sada sa N
Iako mi je sada posteljica sprijeda a sa J je bila straga... Ovaj momak je puno zivahniji 😂

🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Tea, slicna sam vidjela u bubamari...preko 6 su bila....skupoooo.....kako ce se zvat piskulinac?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Cure koje imaju elektricnu izdajalicu mozete mi reci po cemu je bolja od rucne? Radi na drugom principu?? Jel se produkcija mlijeka povecava vise od produkcije kad se izdaja s rucnom?
Ja sam jucer bila na 4D i bebac je super, bio je jako aktivan tako da imamo super fotkice i filmice. Rađen mi je unutar toga i Anomaly scan i platila sam 500kn, parametri su svi u skladu s dobom bebe, jedino nismo uspjeli pogledati nogice jer je bio zgrcen u "turskom sjedu". Htjela sam se uvjeriti u spol jer mi je moja Dr samo jednom u 18tj rekla da izgleda da je deckic, ali nam je i to sakrio 😊
Iduci pregled imam u doma Njemackoj 5.7, a u 8.mj bih trebala pregled sa CTGom napraviti u Sisku. Curke iz Siska i okolice, molim vas preporuke za dobrog privatnog ginekologa u Sisku.
meni je ta ikea prematalica prebezveze. Ono, možeš tako stavit dijete na bilo koju uzvišenu podlogu i mijenjat.
Taj model mi svakako pari samo krađa prostora….niš prekorisno s njime ne dobiješ
Aurora, super za kolica…a koja je to marka/model? Nisam u toku s novijima od 2011OGTT - ja namjeravam jest kao inače, a to je prejedanje od jutra do večeri, pa i ako me u 22-23 uhvati - ja jedem.
Glupo mi je mijenjat taj jedan dan prehranu da bi što - dobila lažno dobre rezultate?? Uostalom ako moj organizam ima problema s probavljanjem ovolike količine hrane koju svakodnevno unosim, bolje da to znam. Da smanjim ako treba….mada mislim da će bit sve okej, u prve dvi T sam isto jela ko prasica a šećer najuredniji…
Uobicajene prehrambene navike uz napomenu da to jutro moras biti nataste min 10 sati, tako mi jutros rece sestra kad sam zvala...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji