Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Lipanj 2017. 20:41

Kak vam se cini ovo??
    http://www.njuskalo.hr/djecja-kolica/djecja-kolica-peg-perego-easy-drive-3u1-oglas-22560928

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

dzenny
    06. Lipanj 2017. 20:43

i_me, ja recimo razlikujem isto po tome sto kada me udari rukicama ili nogicama ono bas osjetis udarac,aa kada ide tjelom,stavim ruku na stomak,aa ona kao da se njezno ispod ruke provlaci,kao da se hoce maziti.. :D
    hmmm,ja sutra moram zvat da se narucim za OGTT.. ii kod nas je obavezno da se OGTT radi natste.. nekih 12-16 sati prije ne smijes jesti..

dzenny
    06. Lipanj 2017. 20:45

sanjchi mn se ta kolica bas svidjaju i ja sam ih gledala za nas..

• Dena1009
    06. Lipanj 2017. 20:48

Kiki156

Dena bas slatko! 😊 Na tom 4d samo gleda bebu ili i komentira jel sve ok, gleda organe i to?
    Za ogtt ja isto planiram normalno jest jer nema smisla stedit se pa da ispadne krivi rezultat. Ako nesto nije ok sa secerom moram to znati.
    Koji si ti sad tjedan?

26+3 🙂 Moja doktorica je gledala sve al nije bas od puno priče, vise sam ja ispitivala. Dobili smo snimke na cd-u pa mozemo sad da ga stalno gledamo. ☺☺
    Sanjchi meni je ovo bilo prvi put zato sam i zvala prije da pitam, tako su mi rekli.

url=https://lilypie.com]

• sretna

Kike moja sogi ima tu komodu iz ikee i gore sluuvu i super joj je.

Kod nas obavezno ogtt mora biti na taste.

Bebu osjetim kroz cijeli dan

Marita023

Mamice zanima me koliko puta ste do sada radile ultrazvuk?

06. Lipanj 2017. 20:50

Dzenny i nisu tako skupa...treba ugrabit priliku...mi jos nista ne kupujemo, ali eto, kome nije rano, mozda netko kupi 😊
    Dena, inace prije ogtt-a nr smijes jesti, gdje si ga ti to radila?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Marita023
    06. Lipanj 2017. 20:50

Aurora1611

Evo kupila sam ih od zenskice za sitne novce a nova su, jedino nemaju autosjedalicu 😕

Kao nova su, predivna .

Kiki156
    06. Lipanj 2017. 20:51

Ja jos ni jednom nisam osjetila bebu dok sam u pokretu. Jel to normalno? Nema nekog pravila kad ga osjetim, ali najcesce navecer kad se smirim ili kad preko dana malo legnem ili kad sjedim mirno. Sad sam usla u 23 tjedan. 
    Ja isto gledam peg perego kolica 😊

I_me
    06. Lipanj 2017. 20:55

Dorja91

Mamice zanima me koliko puta ste do sada radile ultrazvuk?

6x do sada. 
    U 5,8,12,16,22 i 23 tjednu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI