Luce, super za pregled 😊 izgleda da ce te morat jos pricemat za 100% potvrdu o spolu 😄
luce cucla prst? aaaaaaaaa
nama je nasa cura zijevala
Da bas ne mozes vjerovat, upalio kratko 3D i ono beba cuca palac...preslatko
Aurora vrhunska cijena za nova kolica
Luce, super za pregled 😊 izgleda da ce te morat jos pricemat za 100% potvrdu o spolu 😄
Da nemirna nam je bebica non stop se mice pa ne moze lipo vidit...ma lako za spol bitno da je sve ok
Pozdrav! Mi smo danas bili na pregledu i radili 4D. Malac je stavio ruke iznad glave i spavao, nista ga nije diralo, a kad sam rekla da se pomakne da vidimo cijelo lice, okrenuo nam je guzu. 😅 Radila sam i ogtt, a jucer sam jela ko da mi je zadnje, kobase, rostilj, pola pleha gibanice, sladolednu tortu i zadnje u pola 11 meso, tjesteninu i umak. Ujutro sam jos nazvala da pitam dal smijem doruckovat, rekli su mi da mogu normalno, samo da ne jedem slatko (marmelada, med, nutela). Uglavnom sve je bilo u redu. Pitala sam za kiropraktiku, rekla mi je da slobodno mogu i da smije radit i na gornjem i donjem dijelu.
Kokosovo ulje mi se nije pokazalo toliko "wau" ko sto svi govore, al mi je fino stavit zlicicu u kavu ☺
url=https://lilypie.com]
Luce drago mi je da ne sve ok! 😊
Linea negra mi se laaaagano nazire ali izad pupka prema sisama, dolje nemam, ili ne vidim 😂
Barbs puno si robice dobila, bas super! 😊 A sto se rabljenog tice ja nemam nista protiv iako sam primjetila da se mnogi zele rijesit toga pa samo cekaju kome ce uvalit 😂 Al proberes sto ti se svida i super. Mi cemo dobit kindic od muzeve sestre i od kumova onu elektricnu njihalicu, sto je super stvar i nije jeftina a njihov malac jos nema ni godinu dana, dakle kao nova je a on je vec prerastao.
Sad vise ne znam tko je pisao za kolica, ali super! 😊
Prijenosni kiderbet mislim da nam ne treba, ali mozda isto dobijemo od moje kume. Ona ima koljevku na kotace i trenutno je kod jedne frendice a sad je koristi njena sestra, pa ce doc do mene 😂 Ako ne onda mislim da necu kupovat.
A za prematalicu imam pitanje, mislila sam kupit u ikei komodu za bebu, ali obicnu bijelu kakvu sad imamo za donji ves. To bi koristila za ovaj pocetak za bebaca i mislila sam gore stavit onu spuzvu za prematanje a u prvoj bi ladici drzala pelene, kremice i to. Hoce li to biti dovoljno? Komoda je dovoljno visoka da se ne saginjem.
Evo ovo je komoda koju sam mislila uzet: http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/00214553/ i na nju onda stavit spuzvu za prematanje
Pa zar se OGTT ne radi nataste?????
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Kiki, komoda je bas super, svida mi se!!! Mozda ti cak i vise stvari stanr nego u one komodice sto su kao za bebace
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dena bas slatko! 😊 Na tom 4d samo gleda bebu ili i komentira jel sve ok, gleda organe i to?
Za ogtt ja isto planiram normalno jest jer nema smisla stedit se pa da ispadne krivi rezultat. Ako nesto nije ok sa secerom moram to znati.
Koji si ti sad tjedan?
Sortiraj odgovore
Najstariji