Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    06. Lipanj 2017. 19:35

bebica* ahhh taj edit

• sretna
    06. Lipanj 2017. 19:36

Luce,  super za pregled 😊 izgleda da ce te morat jos pricemat za 100% potvrdu o spolu 😄

luce <3
    06. Lipanj 2017. 19:38

I_me

luce cucla prst? aaaaaaaaa
    nama je nasa cura zijevala

Da bas ne mozes vjerovat, upalio kratko 3D i ono beba cuca palac...preslatko 
    Aurora vrhunska cijena za nova kolica

luce <3
    06. Lipanj 2017. 19:40

sretna

Luce, super za pregled 😊 izgleda da ce te morat jos pricemat za 100% potvrdu o spolu 😄

Da nemirna nam je bebica non stop se mice pa ne moze lipo vidit...ma lako za spol bitno da je sve ok 

• Dena1009
    06. Lipanj 2017. 20:07

Pozdrav! Mi smo danas bili na pregledu i radili 4D. Malac je stavio ruke iznad glave i spavao, nista ga nije diralo, a kad sam rekla da se pomakne da vidimo cijelo lice, okrenuo nam je guzu. 😅 Radila sam i ogtt, a jucer sam jela ko da mi je zadnje, kobase, rostilj, pola pleha gibanice, sladolednu tortu i zadnje u pola 11 meso, tjesteninu i umak. Ujutro sam jos nazvala da pitam dal smijem doruckovat, rekli su mi da mogu normalno, samo da ne jedem slatko (marmelada, med, nutela). Uglavnom sve je bilo u redu. Pitala sam za kiropraktiku, rekla mi je da slobodno mogu i da smije radit i na gornjem i donjem dijelu.
    Kokosovo ulje mi se nije pokazalo toliko "wau" ko sto svi govore, al mi je fino stavit zlicicu u kavu ☺

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    06. Lipanj 2017. 20:11

Luce drago mi je da ne sve ok! 😊 
    Linea negra mi se laaaagano nazire ali izad pupka prema sisama, dolje nemam, ili ne vidim 😂
    Barbs puno si robice dobila, bas super! 😊 A sto se rabljenog tice ja nemam nista protiv iako sam primjetila da se mnogi zele rijesit toga pa samo cekaju kome ce uvalit 😂 Al proberes sto ti se svida i super. Mi cemo dobit kindic od muzeve sestre i od kumova onu elektricnu njihalicu, sto je super stvar i nije jeftina a njihov malac jos nema ni godinu dana, dakle kao nova je a on je vec prerastao. 
    Sad vise ne znam tko je pisao za kolica, ali super! 😊
    Prijenosni kiderbet mislim da nam ne treba, ali mozda isto dobijemo od moje kume. Ona ima koljevku na kotace i trenutno je kod jedne frendice a sad je koristi njena sestra, pa ce doc do mene 😂 Ako ne onda mislim da necu kupovat. 
    A za prematalicu imam pitanje, mislila sam kupit u ikei komodu za bebu, ali obicnu bijelu kakvu sad imamo za donji ves. To bi koristila za ovaj pocetak za bebaca i mislila sam gore stavit onu spuzvu za prematanje a u prvoj bi ladici drzala pelene, kremice i to. Hoce li to biti dovoljno? Komoda je dovoljno visoka da se ne saginjem.

Kiki156
    06. Lipanj 2017. 20:13

Evo ovo je komoda koju sam mislila uzet: http://m.ikea.com/hr/hr/catalog/products/art/00214553/ i na nju onda stavit spuzvu za prematanje

06. Lipanj 2017. 20:16

Pa zar se OGTT ne radi nataste?????

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

06. Lipanj 2017. 20:18

Kiki, komoda je bas super, svida mi se!!! Mozda ti cak i vise stvari stanr nego u one komodice sto su kao za bebace

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    06. Lipanj 2017. 20:18

Dena bas slatko! 😊 Na tom 4d samo gleda bebu ili i komentira jel sve ok, gleda organe i to? 
    Za ogtt ja isto planiram normalno jest jer nema smisla stedit se pa da ispadne krivi rezultat. Ako nesto nije ok sa secerom moram to znati. 
    Koji si ti sad tjedan?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.