Primjetila sam i da jače lupa kada se fizički opteretim npr. penjem stepenicama do stana. U šetnji i ne toliko...

Citala sam da je to normalno , kao pumpa brze u trudnoci da uspije opskrbiti sve potrebe
Dogadalo mi se

Marijana, definitivno poliklinika Matoc, kod Antonia Matoca!!!! Ja sam 4D platila 250 kn, s anomaly scanom. Doktor je presuper!!!

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro cure...ja sam se sad probudila i ne ustaje mi se...bebica je odmah pocela se javljat...
Za brze otkucaje srca...normalna stvar...ja dok se popnrm stepenicama na kat, ja se sva uspusem😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dobro jutro cure,
Sto se tice lupanja srca i meni se par puta desilo da npr u mirnom stanju zalupa brzo par sekundi i smiri se.
To sam znala primjetiti i prije nakon jaceg treninga, i to bas kad se umirim npr pred spavanje bas zalupa brzo i smiri se.
Pozz
Dena, ja iduci mjesec isto u Njemackoj radim ogtt kod svoje Dr, nisu mi rekli da moram biti nataste nego da za dorucak popijem caj/kavu bez secera i da ne jedem nikakve pekmeze ili med, sve sto moze povisiti secer u nalazu.
Malena, stvar je u tome da je seka zavrsila na hitnoj zbog upale lijeve sise, dobila antibiotsku kuru itd itd... mali nije na pocetku dobro vukao, sitnicki je pa je patronazna rekla da nema jos snage sisati s jakim vakuumom kao npr dijete od 3500g. Ona se nije izgleda dovoljno rucno izdajala jer nije ni mogla posto ju je maleni uuuuzasno izgrizao pa su joj bradavice bile sve u ranama, a kad je upotrijebila rucnu izdajalicu ragade su postajale sve gore. Uslijed toga svega u ovih par dana se izgleda smanjila produkcija mlijeka, pa je sada pitanje sto napraviti da se ona vrsti na pocetnu razinu ili da se poveca... stvarno ima najbolju volju dojiti, budimo se 3-4 puta po noci masirati ju, hodamo vec ko zombiji pa sam mislila da el.izdajalica radi na drugacijem principu od rucne na nacin da ne rasturi bradavice i da pumpa na neki malo drugaciji nacin (inzenzitetom ili brzinom) cime bi potaknula produkcija. Pije dovoljno tekucine tako da ne znam zasto se produkcija ne povecava, ako nekoja ima neki savjet, molim da ga podijeli sa svima nama kojima ce isto mozda dobro doci na jesen kad stignu nase bebe.
I ja sam cula da su ubrzani otkuvaji srca normalni...
I me, mi imamo u domu zdravlja i isto je besplatno... Pa me cudi kako to da je tebi ujutro... Kako ti dragi moze doci?! Ok... Moj radi samo ujutro...
Eto vadili mi krv... Popila sam glukozu .. opet u 9 i u 10 moram ici vaditi krv... Tesko mi pada sto su rekle da ne smijem ni vodu piti... Niti voooduuu ... A zzeeeeeeednaaaaa saaammm

Marijana, ocito svaki doktor i svaka drzava drugacije govori...za ogtt... Ja eto ne smijem ni piti dok 3 put ne vadim krv dok I me je mogla piti limunadu...

I ja sam cula da su ubrzani otkuvaji srca normalni…
I me, mi imamo u domu zdravlja i isto je besplatno… Pa me cudi kako to da je tebi ujutro… Kako ti dragi moze doci?! Ok… Moj radi samo ujutro…
Eto vadili mi krv… Popila sam glukozu .. opet u 9 i u 10 moram ici vaditi krv… Tesko mi pada sto su rekle da ne smijem ni vodu piti… Niti voooduuu … A zzeeeeeeednaaaaa saaammm
niti vodu???
svaka bolnica/dom zdravlja svoju politiku vodi... i gle...tebi ce vadit 3x krv.,meni su 2x..
dragi je obavezan samo na jedan dan..kad je tema porodjaj.. uzet ce slobodno ili izac sa posla na sat vremena.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji