Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tejuska♡
    06. Lipanj 2017. 21:40

Sanjchi svidjaju mi se kolica! 😊
    Joj ja sam bila 9x na UZV do sada ...
    Kiki normalno je da..Sa J sam osjetila onako poprilicno slabije udarce nego sada sa N
    Iako mi je sada posteljica sprijeda a sa J je bila straga... Ovaj momak je puno zivahniji 😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Dorja91
    06. Lipanj 2017. 21:46

Do sad sam bila pet puta pa sam htjela usporediti.

06. Lipanj 2017. 22:00

Tea, slicna sam vidjela u bubamari...preko 6 su bila....skupoooo.....kako ce se zvat piskulinac? 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Marijana12345
    06. Lipanj 2017. 22:39

Cure koje imaju elektricnu izdajalicu mozete mi reci po cemu je bolja od rucne? Radi na drugom principu?? Jel se produkcija mlijeka povecava vise od produkcije kad se izdaja s rucnom?  
    Ja sam jucer bila na 4D i bebac je super, bio je jako aktivan tako da imamo super fotkice i filmice. Rađen mi je unutar toga i Anomaly scan i platila sam 500kn, parametri su svi u skladu s dobom bebe, jedino nismo uspjeli pogledati nogice jer je bio zgrcen u "turskom sjedu". Htjela sam se uvjeriti u spol jer mi je moja Dr samo jednom u 18tj rekla da izgleda da je deckic, ali nam je i to sakrio 😊
    Iduci pregled imam u doma Njemackoj 5.7, a u 8.mj bih trebala pregled sa CTGom napraviti u Sisku. Curke iz Siska i okolice, molim vas preporuke za dobrog privatnog ginekologa u Sisku.

• M@lena
    06. Lipanj 2017. 23:02

treca_sreca

meni je ta ikea prematalica prebezveze. Ono, možeš tako stavit dijete na bilo koju uzvišenu podlogu i mijenjat.
    Taj model mi svakako pari samo krađa prostora….niš prekorisno s njime ne dobiješ
    Aurora, super za kolica…a koja je to marka/model? Nisam u toku s novijima od 2011 OGTT - ja namjeravam jest kao inače, a to je prejedanje od jutra do večeri, pa i ako me u 22-23 uhvati - ja jedem.
    Glupo mi je mijenjat taj jedan dan prehranu da bi što - dobila lažno dobre rezultate?? Uostalom ako moj organizam ima problema s probavljanjem ovolike količine hrane koju svakodnevno unosim, bolje da to znam. Da smanjim ako treba….mada mislim da će bit sve okej, u prve dvi T sam isto jela ko prasica a šećer najuredniji…

Uobicajene prehrambene navike uz napomenu da to jutro moras biti nataste min 10 sati, tako mi jutros rece sestra kad sam zvala... 

• M@lena
    06. Lipanj 2017. 23:15

Kiki156

Luce drago mi je da ne sve ok! 😊
    Linea negra mi se laaaagano nazire ali izad pupka prema sisama, dolje nemam, ili ne vidim 😂
    Barbs puno si robice dobila, bas super! 😊 A sto se rabljenog tice ja nemam nista protiv iako sam primjetila da se mnogi zele rijesit toga pa samo cekaju kome ce uvalit 😂 Al proberes sto ti se svida i super. Mi cemo dobit kindic od muzeve sestre i od kumova onu elektricnu njihalicu, sto je super stvar i nije jeftina a njihov malac jos nema ni godinu dana, dakle kao nova je a on je vec prerastao.
    Sad vise ne znam tko je pisao za kolica, ali super! 😊
    Prijenosni kiderbet mislim da nam ne treba, ali mozda isto dobijemo od moje kume. Ona ima koljevku na kotace i trenutno je kod jedne frendice a sad je koristi njena sestra, pa ce doc do mene 😂 Ako ne onda mislim da necu kupovat.
    A za prematalicu imam pitanje, mislila sam kupit u ikei komodu za bebu, ali obicnu bijelu kakvu sad imamo za donji ves. To bi koristila za ovaj pocetak za bebaca i mislila sam gore stavit onu spuzvu za prematanje a u prvoj bi ladici drzala pelene, kremice i to. Hoce li to biti dovoljno? Komoda je dovoljno visoka da se ne saginjem.

Kiki, imam istu komodu doma i vise sam nego zadovoljna! Bit ce ti sasvim dovoljno prostora za sve za bebaca! 🖒i ja cu si kupiti jos jednu identicnu za malenu. 😊

• M@lena
    06. Lipanj 2017. 23:27

Marijana

Cure koje imaju elektricnu izdajalicu mozete mi reci po cemu je bolja od rucne? Radi na drugom principu?? Jel se produkcija mlijeka povecava vise od produkcije kad se izdaja s rucnom?
    Ja sam jucer bila na 4D i bebac je super, bio je jako aktivan tako da imamo super fotkice i filmice. Rađen mi je unutar toga i Anomaly scan i platila sam 500kn, parametri su svi u skladu s dobom bebe, jedino nismo uspjeli pogledati nogice jer je bio zgrcen u "turskom sjedu". Htjela sam se uvjeriti u spol jer mi je moja Dr samo jednom u 18tj rekla da izgleda da je deckic, ali nam je i to sakrio 😊
    Iduci pregled imam u doma Njemackoj 5.7, a u 8.mj bih trebala pregled sa CTGom napraviti u Sisku. Curke iz Siska i okolice, molim vas preporuke za dobrog privatnog ginekologa u Sisku.

Ja sam je posudila, nisam htjela kupovati jdr nisam bila sigurna hoce li mi trebati el izdajalica. Razlikuje se po tome sto kad je stavis, ona odradi sve bez tvog stiskanja sake i naprezanja. Ritam je takav da oponasa ritam sisanja djeteta. No to ti nece povecati produkciju mlijeka, niti jedna izdajalica to ne moze, samo dijete. Nitko s izdajalicom dugorocno nije uspio odrzati mlijeko. Meni je ona bila pripomoc u formiranju bradavica, sprjecavanju mastitisa, izdajanju kad sam trebala ostaviti jedan obrok mami ili svekrvi da nahrane malenog. Maleni je vecinom sam vukao koliko je htio.

barbs
    07. Lipanj 2017. 06:51

Jutrooo 😁 eto mene u krevrtu... Uskoro se dizem da idem na ogtt a taaaaakoooo mi se spaavaaaa... 😪 Znaci budila sam se 2-3 puta da idem piskiti... Strasno... I bebac pocne lupkati ako slucajno spavam kako mu ne pase.... 😂😂😂😂
    Ja vec 2  tjedna vidim kako se okrece u trbuhu... Postane mi bas alijenski haha a definitivno se vidi razlika i osjeti kad udara...
    Kiki, ne brini se ako ne osjecas bebicu non stop... Bilo je i dana kad se javljao rijetko i meni 😀 al isto sam dizala paniku haha
    Po meni je najbolja solucija uzet obicnu komodu i samo prematalicu kupit... Al eto, mene kod kuce ne slusaju pa kad mi vec zele kupiti neka potrose 1500 kn 😂😂😂😂😂

barbs
    07. Lipanj 2017. 06:51

Sanjchy, kolica su lijepa i nisu skupa 😊

barbs
    07. Lipanj 2017. 06:54

Dorja, ja sam radila uvz 6 x 😊 sad 14. Imam 7. I onda 4D pregled 20. 😊😊😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.