Kolica se zovu caretero compass, i nova novcata su a platila sam ih 1550 kn od zene koja je jedna kupila i jedna dobila pa joj ne trebaju, zbilja smo zadovoljni, kotaci su na napuhavanje, imaju amortizere, lako se sklapaju i dosta su velika ali ne prevelika, s obzirom na moju financijsku situaciju jako sam zadovoljna sto sam uspjela naci tako dobra kolica za tako malo novaca 😁
barbs,zaista je to nesto najdivnije.. ali isto tako je divno kada nam se tata naljuti,jer kada njegova ruka nije na maminom stomaku bas lupka,ali cim tata stavi ruku nastaje zatisje.. i nakon par pokusaja tada razocaran moze samo da vidi pokrete na maminom stomaku.. kod moje bebe vazi pravilo : "GLEDAJ,AL NE DIRAJ!!" (osim za mamicu,naravno)
Bok mamice! 😘
Mi smo danas bili na tecaju prvi dan, pricala je doktorica ali nista osobito. Uglavnom je tema bila kako prepoznati trudove i kada doci u bolnicu, kad nam se partner pridruzuje (samo u boxu, nije u predradaoni i moze se potrefiti da je guzva u boxu i da radas u predradaoni i u tom slucaju smo same, muzevi tamo ne ulaze), da jednom kad se beba krene javljat to treba bit stalno i da se obavezno napomene ako smo bilo kad u trudnoci imale neku zarazu, posebno streptokok, pa cak i ako smo ga u meduvremenu izljecile. Sa sobom uvijek nositi krvnu grupu i to je ukratko to. Iduci put ce biti babica, pa anesteziolog.
I nama, I meeee
da, i vama!!!
sutra u 9h. jedva cekam
aurora super si prosla za kolica
i_me,
ii nasa beica je na zadmjem pregledu samo zjevala.kaze dragi volit ce da prica kao i mama..
Sortiraj odgovore
Najstariji