Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    06. Lipanj 2017. 19:26
    Evo dio robice koju smo danas dobili. Ostalo je u vrečici... Nisam slikala od jučer :D A ni ostale stvari koje smo dobili
    Evo dio robice koju smo danas dobili. Ostalo je u vrečici... Nisam slikala od jučer :D A ni ostale stvari koje smo dobili

barbs
    06. Lipanj 2017. 19:27

Dzenny, sigurno je veselo dok lupka  Obooožavaaaam 

I_me
    06. Lipanj 2017. 19:30

barbs super kolekcija 
    nama sutra pocinje tecaj 

barbs
    06. Lipanj 2017. 19:31

I nama, I meeee  

Aurora1611
    06. Lipanj 2017. 19:32

Kolica se zovu caretero compass, i nova novcata su a platila sam ih 1550 kn od zene koja je jedna kupila i jedna dobila pa joj ne trebaju, zbilja smo zadovoljni, kotaci su na napuhavanje, imaju amortizere, lako se sklapaju i dosta su velika ali ne prevelika, s obzirom na moju financijsku situaciju jako sam zadovoljna sto sam uspjela naci tako dobra kolica za tako malo novaca 😁

I_me
    06. Lipanj 2017. 19:32

luce cucla prst? aaaaaaaaa 
     nama je nasa cura zijevala 

dzenny
    06. Lipanj 2017. 19:33

barbs,zaista je to nesto najdivnije.. ali isto tako je divno kada nam se tata naljuti,jer kada njegova ruka nije na maminom stomaku bas lupka,ali cim tata stavi ruku nastaje zatisje.. i nakon par pokusaja tada razocaran moze samo da vidi pokrete na maminom stomaku.. kod moje bebe vazi pravilo : "GLEDAJ,AL NE DIRAJ!!" (osim za mamicu,naravno)

Kiki156
    06. Lipanj 2017. 19:33

Bok mamice! 😘
    Mi smo danas bili na tecaju prvi dan, pricala je doktorica ali nista osobito. Uglavnom je tema bila kako prepoznati trudove i kada doci u bolnicu, kad nam se partner pridruzuje (samo u boxu, nije u predradaoni i moze se potrefiti da je guzva u boxu i da radas u predradaoni i u tom slucaju smo same, muzevi tamo ne ulaze), da jednom kad se beba krene javljat to treba bit stalno i da se obavezno napomene ako smo bilo kad u trudnoci imale neku zarazu, posebno streptokok, pa cak i ako smo ga u meduvremenu izljecile. Sa sobom uvijek nositi krvnu grupu i to je ukratko to. Iduci put ce biti babica, pa anesteziolog. 

I_me
    06. Lipanj 2017. 19:34

barbs

I nama, I meeee

da, i vama!!! 
    sutra u 9h. jedva cekam 
    aurora super si prosla za kolica 

dzenny
    06. Lipanj 2017. 19:35

i_me,
    ii nasa beica je na zadmjem pregledu samo zjevala.kaze dragi volit ce da prica kao i mama..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.