Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    07. Lipanj 2017. 06:56

P.S. ja bebicu osjecam sigurno 2-3 tjedma u hodu... Na pocetku nisam shvacala da je to to... Legla bih se/stala bih i onda bih shvatila da lupka 😊

barbs
    07. Lipanj 2017. 07:17

I me, zar tecaj imate u 9 h ujutro?? Mi imamo u 17 h svake srijede...

barbs
    07. Lipanj 2017. 07:18

Boooozeeee, kako sam gladna ... A jos nisam ni krenula za bolnicu

I_me
    07. Lipanj 2017. 07:31

barbs

I me, zar tecaj imate u 9 h ujutro?? Mi imamo u 17 h svake srijede…

jutro!!
    da,evo cekam 9h. 
    pon i srijedom u 9h je. 5x po 1h.

ne znam kako je kod vas? i gdje ides? u bolnicu ili u dom zdravlja? ja sam se u dom zdravlja tu kod mene prijavila. cak se i ne placa..

barbs

Boooozeeee, kako sam gladna … A jos nisam ni krenula za bolnicu

Suncokretica
    07. Lipanj 2017. 07:51

Dobro jutro cure!
    Događa li se kome lupanje srca
    Zadnjih par dana sam primjetila da mi zna lupati malo jače, čak i kad ležim... Izmjerim tlak, dobar je i puls je ok, oko 70-80. Ne znam koliko je to normalno, pitat ću doktoricu (ako potraje) al tek na pregledu za 2 tjedna... 

Suncokretica
    07. Lipanj 2017. 07:56

Primjetila sam i da jače lupa kada se fizički opteretim npr. penjem stepenicama do stana. U šetnji i ne toliko...

babylove28
    07. Lipanj 2017. 08:04

Citala sam da je to normalno , kao pumpa brze u trudnoci da uspije opskrbiti sve potrebe
    Dogadalo mi se

07. Lipanj 2017. 08:07

Marijana, definitivno poliklinika Matoc, kod Antonia Matoca!!!! Ja sam 4D platila 250 kn, s anomaly scanom. Doktor je presuper!!!

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

07. Lipanj 2017. 08:08

Jutro cure...ja sam se sad probudila i ne ustaje mi se...bebica je odmah pocela se javljat...
    Za brze otkucaje srca...normalna stvar...ja dok se popnrm stepenicama na kat, ja se sva uspusem😂😂😂

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

07. Lipanj 2017. 08:24

Dobro jutro cure,
    Sto se tice lupanja srca i meni se par puta desilo da npr u mirnom stanju zalupa brzo par sekundi i smiri se.
    To sam znala primjetiti i prije nakon jaceg treninga, i to bas kad se umirim npr pred spavanje bas zalupa brzo i smiri se.

Pozz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.