P.S. ja bebicu osjecam sigurno 2-3 tjedma u hodu... Na pocetku nisam shvacala da je to to... Legla bih se/stala bih i onda bih shvatila da lupka 😊
I me, zar tecaj imate u 9 h ujutro?? Mi imamo u 17 h svake srijede…
jutro!!
da,evo cekam 9h.
pon i srijedom u 9h je. 5x po 1h.
ne znam kako je kod vas? i gdje ides? u bolnicu ili u dom zdravlja? ja sam se u dom zdravlja tu kod mene prijavila. cak se i ne placa..
Boooozeeee, kako sam gladna … A jos nisam ni krenula za bolnicu
Dobro jutro cure!
Događa li se kome lupanje srca?
Zadnjih par dana sam primjetila da mi zna lupati malo jače, čak i kad ležim... Izmjerim tlak, dobar je i puls je ok, oko 70-80. Ne znam koliko je to normalno, pitat ću doktoricu (ako potraje) al tek na pregledu za 2 tjedna...
Primjetila sam i da jače lupa kada se fizički opteretim npr. penjem stepenicama do stana. U šetnji i ne toliko...
Citala sam da je to normalno , kao pumpa brze u trudnoci da uspije opskrbiti sve potrebe
Dogadalo mi se
Marijana, definitivno poliklinika Matoc, kod Antonia Matoca!!!! Ja sam 4D platila 250 kn, s anomaly scanom. Doktor je presuper!!!
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Jutro cure...ja sam se sad probudila i ne ustaje mi se...bebica je odmah pocela se javljat...
Za brze otkucaje srca...normalna stvar...ja dok se popnrm stepenicama na kat, ja se sva uspusem😂😂😂
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dobro jutro cure,
Sto se tice lupanja srca i meni se par puta desilo da npr u mirnom stanju zalupa brzo par sekundi i smiri se.
To sam znala primjetiti i prije nakon jaceg treninga, i to bas kad se umirim npr pred spavanje bas zalupa brzo i smiri se.
Pozz
Sortiraj odgovore
Najstariji