A mamice moje, sinoc panike u mene… Pojavila mi se u iscjedku svjeza krv, poplasila sam se totalno, vec sam vrtila slike od spontanog, ne bi imala snage ponovo to proc… Zovem ja dezurnog ginekologa u Makarskoj (u biti jedinog soc.) i kaze on meni kao popij 4duphastonea i dodji u jutro…luda sam bila cilu noc…jutros na pregledu kaze beba ti je u redu,zatvorena si i imas hematom pripisa mi dvi kutije duphastonea i da mi da izvadim CPR da vidi imam li kakvu upalu… Bas sam se bila poplasila…duga mi je noc bila…
Mame koje ste imale hematom sta su vam vasi doktori rekli?
Ja sam imala hematom od pocetka trudnoce i to ne bas mali. Popila 2 kutije duphastona i mirovala,mirovala i mirovala. Nije mi doktor rekao da moram strogo mirovati tipa krevet -wc ali ja jesam. I nakon 3 tjedna potpuno je nestao bez da sam kapi krvi prokrvarila. Samo se sasusio. Ja sam ga imala ispod ploda i to je manje rizicno nego ako je povise ploda. Kazu ako je povise onda se ide bas na strogo mirovanje.
evo da i javima taman sam sa pregleda,15+1 , sve je super,opet je mjerio bedrenu kost i glavicu i sve mjere savrseno odgovaraju. Bebica je iznimno nemirna tje okrenula se 50p puta u minuti. Za spol kaze da vidi 90% ali da nebi htio rec , nego da ce sljedeci put potvrdit iako se meni na trenutak ucinilo da ima nesto iznedju nogu jer se bas namjestio/la i rasirio/la noge. Vidit cemo sljedeci put. Novi pregled 28.06 kad je i tata pozvan da dode 😀
Bas mi je drago da ti je pregled super prosao!!!
Meni nije nista komentira di je hematom i nije mi spominja mirovanje, al ja cu se isto malo pripazit jer sam se zadnja 4 dana malo preforsirala
Nijedan hematom nije za zezanje. Spomenula si da si u makarskoj kog ginekologa? Pa ja u Splitu sam cula da u makarskoj radi lik koji je sve a ne ginekolog, da je ocajan, neznam jel pricamo o istome ali ja bi svakako otisla po jos jedno misljenje. Ja sam bila kod soc.gin koji mi uopce nije ni rekao da imam hematom i kad sam otisla privatno onda se covjek krstio i nije mogao doc sebi da ovaj to nije ni vidio. Mirovanje ti nikako nemoze odmoc, moze ti samo pomoc!
url=https://daisypath.com]
Hvala cure na komplimentima!
Sta se hematoma tice, dvi moje prijateljice su ga imale i morale su mirovat. Jedna je cak bila jedan period u rodilistu na odrzavanju trudnoce.
A sta se ogtt-a tice, ja sam u prvoj trudnoci dva puta vadila krv i to nisam smila dva sata nigdi, neg sidit u cekaoni. Uzas.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Nijedan hematom nije za zezanje. Spomenula si da si u makarskoj kog ginekologa? Pa ja u Splitu sam cula da u makarskoj radi lik koji je sve a ne ginekolog, da je ocajan, neznam jel pricamo o istome ali ja bi svakako otisla po jos jedno misljenje. Ja sam bila kod soc.gin koji mi uopce nije ni rekao da imam hematom i kad sam otisla privatno onda se covjek krstio i nije mogao doc sebi da ovaj to nije ni vidio. Mirovanje ti nikako nemoze odmoc, moze ti samo pomoc!
Ma naravno da se nije za zezat...ja inace vodim trudnocu kod privatnika u st al jutros nisam mogla ic u st,nisam bila u stanju... Onda sam otisla u njega, i dobro si cula za njega nije najbolji doktor
Jel imate vi normalno odnose u trudnoči ili samo povremeno ili ih opće nemate? Meni moja dr nije zabranila.
Sad sam zvala svog privatnika i reka mi je da dodjem u utorak
Ti za svaki slucaj nemoj se nista forsirat koliko ne moras, tipa meni ti je rekao ne duge setnje, nikakve kucanske poslove,nista dizat, i sto vise bit u lezecem polozaju. E sad ja sam imala srecu da nemam djece, da mi je muz na brodu,da mi je sekrva kuhala i cistila tako da sam se stvarno mogla cuvat, znam da neke nemogu toliko mirovat ali probaj sta vise mozes pa ces vidjet sta ti tvoj gin.kaze.
url=https://daisypath.com]
Sad sam zvala svog privatnika i reka mi je da dodjem u utorak
Ti za svaki slucaj nemoj se nista forsirat koliko ne moras, tipa meni ti je rekao ne duge setnje, nikakve kucanske poslove,nista dizat, i sto vise bit u lezecem polozaju. E sad ja sam imala srecu da nemam djece, da mi je muz na brodu,da mi je sekrva kuhala i cistila tako da sam se stvarno mogla cuvat, znam da neke nemogu toliko mirovat ali probaj sta vise mozes pa ces vidjet sta ti tvoj gin.kaze.
A stvar je u tome da imam posla preko glave, ja doduse manje al muz mi je u obavezama , jadan ne zna di ce prije...al uz sve to meni sad pomaze,tesko mi ga gledat jer me i inace drzi ko kap vode na dlanu, a ja mu ne mogu pomoc...a nema mi druge nego mirovat, sve za nasu bibicu
Dolores, mi nemamo odnose bas cesto kao prije al recimo jednom tjedno..prije smo svaki drugi dan...sad se malo suzdrzavamo zbog losih briseva i terapije...nama je ginekologica odmah na pocetku trudnoce (i prije losih briseva) rekla da mozemo imati odnose al da nastojimo s kondomom (kao zbog bakterija i ph rodnice i svega)...
Sto se tice odnosa od kad sam trudna prorijedilo se na 1-2puta tjedno, ginekolog je reka da mozemo normalno sve al da ne ludujemo
A sad zbog hematoma celibat...
Sortiraj odgovore
Najstariji