Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    29. Svibanj 2017. 11:12

Nisam pitala, al kod pregleda u bolnici 13.5. mi je doktorica sama pokazivala na uzv di je plodna voda i rekla da je sve u redu..Al sad cu u utorak jos jednom sve detaljno ispitat. Ma problem je sto sam sama, 1000km od obitelji i prijatelja, ovdje poznajem svega par ljudi i k tome svi rade, a ja imam vremena na pretek za dobivanje svakakvih ludih ideja 😥. 

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    29. Svibanj 2017. 11:28

Dena zato imas nas koje smo u slicnim brigama, tu smo za podrsku i razmjenu iskustava bas zato da se malo utjesimo prije pregleda zbog kojih svi strepimo. Sve sto bilo koja od vas napise je i mene brinulo, ili brine ili mi je prolazilo kroz glavu. Tako da nisi sama i nisi jedina koja o tome razmislja. 😊

violeta1
    29. Svibanj 2017. 11:31

Evo i nasa slikica danasnja 😊

I_me
    29. Svibanj 2017. 11:36

violeta1

Evo i nasa slikica danasnja 😊

lijepa pupa!!
    kako smo se sve zaokruzile... a prije par tjedana sve smo kukale kad ce vise trbuh 

• Dena1009
    29. Svibanj 2017. 11:48

Kiki156

Dena zato imas nas koje smo u slicnim brigama, tu smo za podrsku i razmjenu iskustava bas zato da se malo utjesimo prije pregleda zbog kojih svi strepimo. Sve sto bilo koja od vas napise je i mene brinulo, ili brine ili mi je prolazilo kroz glavu. Tako da nisi sama i nisi jedina koja o tome razmislja. 😊

Hvala 😊 Moram da vas SVE skupa pohvalim, zaista mi je super ovaj forum. Inace ne volim pisat po javnim forumima i grupama jer uvijek bude nekih prepucavanja, optuzivanja, nametanja....A ova,j za promjenu, savjeti, izmjenjivanje iskustava, podrska, a mogu rec da nekad izgleda ko da se samo druzimo i prepricavamo sto nam se novo desilo ☺ Drago mi je vidjet da je jos uvijek moguce okupit toliko razlicitih osoba, razlicitih uvjerenja i stavova, a bez konflikata. ☺☺☺

url=https://lilypie.com]

• M@lena
    29. Svibanj 2017. 11:50

Kiki156

Malena jesam, jedva nas ubacili. Krecemo 6.6. 😊 A ti?
    Dena mislim da nemas razloga za brigu, pogotovo jer nemas nikakvih vodenih iscjedaka. Ja sam se isto bojala, ali meni se bas pojavljivao vodeni iscjedak, no svaki put je sve bilo ok pa sam se prestala bojat. Te trakice ne zelim imat jer bi zavrsila na psihijatriji 😂 Tako da te razumijem, ali nemoj brinuti. Mislim da i tece, da je ovaj razmak pregleda koji imas sasvim dovoljan da na vrijeme otkriju ako nesto nije ok. Jesi ih ikad pitala za plodnu vodu na pregledu?

Ma necu ici i u ovoj trudnoci. Bili smo i muz i ja u prosloj, ali ne na sv Duhu nego u Domu zdravlja. Nego posto sam dost tog zaboravila, biljezi sve pa ces mi proslijediti biljeske, moze? 😊
    Imamo potvrdu za muza, tako da nema potrebe da prvorotkama zauzimam mjesto.
    Uglavnom je to sve isto, no vazno mi je ako se nesto promijenilo u zadnje dvije godine vezano za popis stvari za mame i bebe za rodiliste itd.
    Pa ti to fino streberski zapisi/uslikaj pa ces mi proslijediti. Ok? 😚

• Dolores123
    29. Svibanj 2017. 12:03

što se uči na tim trudničkim tečajevima? Ja neznam dal bi išla, nekako mi se ne hoda tamo sjedit.Jedva sam izdržala taj zaručnički tečaj na koji smo hodali.

29. Svibanj 2017. 12:13

Brisevi i to- ja nisam nista radila...morala bi pitat sestru jel nju slao dok jr bila trudna...hmm...
    E da, idemo na more nekad oko 10.6. Dragi jr uzeo godisnji stari, pospajao sve sto se dalo spojit i reko da idemo na moreeee...jedva cekam...isla sam probat kupaci...hihihi...jos mi cice stanu u njega. Malo je knapac al zato bolje izgleda  za sad ce posluzit..a ak cemo ic u 7. mj opet, morat cu novi kupit, nrma sanse da cu onda stat u njega...a danas sam braaless, uzasno mi smeta, morala sam ga skinut..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    29. Svibanj 2017. 12:19

Dolores123

što se uči na tim trudničkim tečajevima? Ja neznam dal bi išla, nekako mi se ne hoda tamo sjedit.Jedva sam izdržala taj zaručnički tečaj na koji smo hodali.

Opcenito o trudnoci i porodu, procedurama i disanju u radjaoni, prvi dani u rodilistu, njega bebe, pocetak dojenja, problemi na koje mozes naici. O tome pricaju doktori i primalje, pa daju savjete sto i kako napraviti. Ugl korisno i preporuka prvorotkama da odu!

luce <3
    29. Svibanj 2017. 12:21

Mamice bas su vam ljepi trbuscici 
    Dena svi smo mi u istim brigama, pogotovo prije pregleda, virujem ja da je sve u redu...al da ni tebi bilo lakse pokusaj se okupirat s necim, citanje,crtanje,serije,setnje.... Bilo sta sto ti moze malo skrenit misli.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.