Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dolores123
    29. Svibanj 2017. 12:03

što se uči na tim trudničkim tečajevima? Ja neznam dal bi išla, nekako mi se ne hoda tamo sjedit.Jedva sam izdržala taj zaručnički tečaj na koji smo hodali.

29. Svibanj 2017. 12:13

Brisevi i to- ja nisam nista radila...morala bi pitat sestru jel nju slao dok jr bila trudna...hmm...
    E da, idemo na more nekad oko 10.6. Dragi jr uzeo godisnji stari, pospajao sve sto se dalo spojit i reko da idemo na moreeee...jedva cekam...isla sam probat kupaci...hihihi...jos mi cice stanu u njega. Malo je knapac al zato bolje izgleda  za sad ce posluzit..a ak cemo ic u 7. mj opet, morat cu novi kupit, nrma sanse da cu onda stat u njega...a danas sam braaless, uzasno mi smeta, morala sam ga skinut..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• M@lena
    29. Svibanj 2017. 12:19

Dolores123

što se uči na tim trudničkim tečajevima? Ja neznam dal bi išla, nekako mi se ne hoda tamo sjedit.Jedva sam izdržala taj zaručnički tečaj na koji smo hodali.

Opcenito o trudnoci i porodu, procedurama i disanju u radjaoni, prvi dani u rodilistu, njega bebe, pocetak dojenja, problemi na koje mozes naici. O tome pricaju doktori i primalje, pa daju savjete sto i kako napraviti. Ugl korisno i preporuka prvorotkama da odu!

luce <3
    29. Svibanj 2017. 12:21

Mamice bas su vam ljepi trbuscici 
    Dena svi smo mi u istim brigama, pogotovo prije pregleda, virujem ja da je sve u redu...al da ni tebi bilo lakse pokusaj se okupirat s necim, citanje,crtanje,serije,setnje.... Bilo sta sto ti moze malo skrenit misli.... 

29. Svibanj 2017. 12:25

I sad sam zvala za tecaj...kod na u bolnici je besplatan, rekla mi je sestra da dodem prvi utorak u 9. mj (utorkom au tecajevi od 17:00)
    Nisam pitala za dragog, mislim da on bas i nema zelju sudjelovat na porodu  ali do tad ima vremena, stignemo se dogovorit...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

mc_mouse
    29. Svibanj 2017. 12:26

Ajme Violeta  predivan trbuh, jedva cekam da i moj tako!! 

Kiki156
    29. Svibanj 2017. 12:27

Malena dogovoreno! 😊
    Dolores mi idemo najvise zato da bi muz mogao biti samnom na porodu, bez polozenog tecaja ne moze uvi u radaonu. A sigurna sam da ce biti i korisnih savjeta. 

barbs
    29. Svibanj 2017. 12:30

Dena, ne sekiraj se! Sve mi imamo iste brige, ali pokušavamo se ne opterećivati i mučiti. Bolje je da nisam ni ja kupila te trakice jer, kako je Kiki rekla, poludjela bih... Ovako kad imam iscjedak onaj normalni trčim na wc, a kamoli još da imam te trakice...
    Ah, očito i u Njemačkoj rade na drugačiji način jer moja prijateljica ima svaki put uvz pregled. 
    Violeta, lijepa si miii!!! 
    Ja moram nazvati rođakinju od dragoga da ju pitam info za tečaj jer znam da je srijedom uvijek, ali sada nisam sigurna ako već ove srijede kreće ili od prve srijede u 6. mjesecu. 

barbs
    29. Svibanj 2017. 12:31

Kiki156

Malena dogovoreno! 😊
    Dolores mi idemo najvise zato da bi muz mogao biti samnom na porodu, bez polozenog tecaja ne moze uvi u radaonu. A sigurna sam da ce biti i korisnih savjeta.

Ni kod nas ne smiju muževi/pradnje u rađaonu ako nemaju završen tečaj... A ideš u Rijeku i ništa te ne pitaju... 

violeta1
    29. Svibanj 2017. 12:34

Hvala vam cure 😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI