Jutro cure... nikako procitati sve sta ste pisale, ima toga puno
Ja sam sad u stalnom osluskuvanju bebe jer su mi ove price oko ureaplasme bas unijele strah. Doktorica mi je spomenula sve opasnosti i jos me vise bacila u bed. Popila sam 2x500mg sumameda u petak, moram jos 2x500 sad u petak i onda opet 2x500 onaj treci petak. Kaze doktorica da im je to neka novija shema doziranja koja se pokazala uspjesnijom nego ona dosadasnja gdje se pije samo jedna kutija (3 tabl.u tri dana). Vidjet cemo, curke, drzite mi fige da se toga rijesim od ove ture antibiotika.
I da, jos sam htjela samo napomenuti da mi je moja sestra rekla da nju nije htio ginekolog slati na briseve sad kad je ostala trudna (kao 'ne treba dolje cackati') a jako je poznati i iskusan ginekolog u zg. I sad si ja mislim, pa kako to da joj on nije savjetovao briseve? Zamisli da je imala nesto ovako kao ja? Eto, ocito neki smatraju da je bolje lijeciti a neki smatraju da je bolje ni ne testirati se (jer kako on tvrdi 'ako ste vi na svakom pregledu zatvoreni i cerviks je ok duzine onda mene infekcija ne zanima'.)
Jutro mamice....mi smo se naspavali..i cini mi se da od prekucer je beba aktivnija..kod tate na festi sam ju oajetila, jucer ujutro i sinoc navecer, bas je lupkala, onako kao baloncici, pa sigurno pola sata, i evo sad opet. Mislim da ovo nisu crijeva, jer bila sam na wc-u pa mislim da nema sta drugo bit...nadam se da je to to...
Danas idem po nalaze od stitnjace, sutra kontrola u Zagrebu...valjda ce bit nalaz ok
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sta mislite, da li može djetetu nešto biti od čestih ultrazvuka.
Npr. 17.06. Bi trebala kod privatnika na 4D, a 21.06. Kod svog ginekologa. (mada on to obavi brzinski, no svejedno)... ?
Dobro jutro! Cure, kad stignem upišem i vaše preglede.
Mc mouse, predivna si! Ma ja mislim da ako svako toliko ideš na uvz pregled nije štetno... Npr. prijateljica je rekla da smatra da je štetno, a živi u Njemačkoj gdje je normalno da svaka 2 tjedna imaš pregled kao trudnica...
Belle, bit će sve u redu! P.S. Ja sam jedna od tih koju dr ne šalje na briseve. Pitat ću na slijedećem pregledu...
Sanjchy, bebica je aktivna! I meni je ovih dana sve aktivnija...
Predivno...
I od subote vidim udarce!
Ja ih jos ne vidim...ni zapravo ni ne osjetim..tj. nisam sigurna da je to to..ali sad je sve cesce pa ce valjda doc uskoro trenutak kad cu osjetit bas udarac
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Dobro jutro.Ni mene moja dr nece raditi briseve.Rekla je da s obzirom da su do sada svi nalazi briseva koje sam radila prije postupka ivf, bili u redu, da nema potrebe raditi.
Hvala ti Barbs :)
U srijedu mi stižu nalazi sa mikrobiološkog za urin, ne mogu dočekati....
Sortiraj odgovore
Najstariji