Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    29. Svibanj 2017. 07:20

Jutro cure... nikako procitati sve sta ste pisale, ima toga puno 
    Ja sam sad u stalnom osluskuvanju bebe jer su mi ove price oko ureaplasme bas unijele strah. Doktorica mi je spomenula sve opasnosti i jos me vise bacila u bed. Popila sam 2x500mg  sumameda u petak, moram jos 2x500 sad u petak i onda opet 2x500 onaj treci petak. Kaze doktorica da im je to neka novija shema doziranja koja se pokazala uspjesnijom nego ona dosadasnja gdje se pije samo jedna kutija (3 tabl.u tri dana). Vidjet cemo, curke, drzite mi fige da se toga rijesim od ove ture antibiotika.

Belle84
    29. Svibanj 2017. 07:26

I da, jos sam htjela samo napomenuti da mi je moja sestra rekla da nju nije htio ginekolog slati na briseve sad kad je ostala trudna (kao 'ne treba dolje cackati') a jako je poznati i iskusan ginekolog u zg. I sad si ja mislim, pa kako to da joj on nije savjetovao briseve? Zamisli da je imala nesto ovako kao ja? Eto, ocito neki smatraju da je bolje lijeciti a neki smatraju da je bolje ni ne testirati se (jer kako on tvrdi 'ako ste vi na svakom pregledu zatvoreni i cerviks je ok duzine onda mene infekcija ne zanima'.)

29. Svibanj 2017. 07:26

Jutro mamice....mi smo se naspavali..i cini mi se da od prekucer je beba aktivnija..kod tate na festi sam ju oajetila, jucer ujutro i sinoc navecer, bas je lupkala, onako kao baloncici, pa sigurno pola sata, i evo sad opet. Mislim da ovo nisu crijeva, jer bila sam na wc-u pa mislim da nema sta drugo bit...nadam se da je to to...
    Danas idem po nalaze od stitnjace, sutra kontrola u Zagrebu...valjda ce bit nalaz ok 

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

mc_mouse
    29. Svibanj 2017. 07:49

Sta mislite, da li može djetetu nešto biti od čestih ultrazvuka. 
    Npr. 17.06. Bi trebala kod privatnika na 4D, a 21.06. Kod svog ginekologa. (mada on to obavi brzinski, no svejedno)... ?

mc_mouse
    29. Svibanj 2017. 07:51
    Evo kako to izgleda kod mene :)
    Evo kako to izgleda kod mene :)

barbs
    29. Svibanj 2017. 08:04

Dobro jutro!  Cure, kad stignem upišem i vaše preglede. 
    Mc mouse, predivna si!  Ma ja mislim da ako svako toliko ideš na uvz pregled nije štetno... Npr. prijateljica je rekla da smatra da je štetno, a živi u Njemačkoj gdje je normalno da svaka 2 tjedna imaš pregled kao trudnica... 
    Belle, bit će sve u redu!  P.S. Ja sam jedna od tih koju dr ne šalje na briseve. Pitat ću na slijedećem pregledu... 

barbs
    29. Svibanj 2017. 08:05

Sanjchy, bebica je aktivna!  I meni je ovih dana sve aktivnija...  Predivno...  I od subote vidim udarce! 

29. Svibanj 2017. 08:08

Ja ih jos ne vidim...ni zapravo ni ne osjetim..tj. nisam sigurna da je to to..ali sad je sve cesce pa ce valjda doc uskoro trenutak kad cu osjetit bas udarac

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Dolores123
    29. Svibanj 2017. 08:10

Dobro jutro.Ni mene moja dr nece raditi briseve.Rekla je da s obzirom da su do sada svi nalazi briseva koje sam radila prije postupka ivf, bili u redu, da nema potrebe raditi.

mc_mouse
    29. Svibanj 2017. 08:25

Hvala ti Barbs :)

U srijedu mi stižu nalazi sa mikrobiološkog za urin, ne mogu dočekati.... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.