Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Svibanj 2017. 12:25

I sad sam zvala za tecaj...kod na u bolnici je besplatan, rekla mi je sestra da dodem prvi utorak u 9. mj (utorkom au tecajevi od 17:00)
    Nisam pitala za dragog, mislim da on bas i nema zelju sudjelovat na porodu  ali do tad ima vremena, stignemo se dogovorit...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

mc_mouse
    29. Svibanj 2017. 12:26

Ajme Violeta  predivan trbuh, jedva cekam da i moj tako!! 

Kiki156
    29. Svibanj 2017. 12:27

Malena dogovoreno! 😊
    Dolores mi idemo najvise zato da bi muz mogao biti samnom na porodu, bez polozenog tecaja ne moze uvi u radaonu. A sigurna sam da ce biti i korisnih savjeta. 

barbs
    29. Svibanj 2017. 12:30

Dena, ne sekiraj se! Sve mi imamo iste brige, ali pokušavamo se ne opterećivati i mučiti. Bolje je da nisam ni ja kupila te trakice jer, kako je Kiki rekla, poludjela bih... Ovako kad imam iscjedak onaj normalni trčim na wc, a kamoli još da imam te trakice...
    Ah, očito i u Njemačkoj rade na drugačiji način jer moja prijateljica ima svaki put uvz pregled. 
    Violeta, lijepa si miii!!! 
    Ja moram nazvati rođakinju od dragoga da ju pitam info za tečaj jer znam da je srijedom uvijek, ali sada nisam sigurna ako već ove srijede kreće ili od prve srijede u 6. mjesecu. 

barbs
    29. Svibanj 2017. 12:31

Kiki156

Malena dogovoreno! 😊
    Dolores mi idemo najvise zato da bi muz mogao biti samnom na porodu, bez polozenog tecaja ne moze uvi u radaonu. A sigurna sam da ce biti i korisnih savjeta.

Ni kod nas ne smiju muževi/pradnje u rađaonu ako nemaju završen tečaj... A ideš u Rijeku i ništa te ne pitaju... 

violeta1
    29. Svibanj 2017. 12:34

Hvala vam cure 😚

• sretna
    29. Svibanj 2017. 12:38

Violeta, jako liep trbuh 😊

• sretna
    29. Svibanj 2017. 12:39

*lijep

barbs
    29. Svibanj 2017. 12:44

Moj mali lupko je sve aktivniji i aktivniji... Ne znam da li trenira karate ili igra nogomet!  Dosta se smiri kad mu pustim 2Cellos i to laganije pjesme nego malo jače... Onda se opet aktivira... Sad sam krenula prašinu čistiti i eto ti opet njega s aktivnostima i vratolomijama 
    Inače, znam da sam dosadna što se kg tiče... Vagala sam se pred pola sata i imala 70.2 kg što znači da sam nešto manje imala jutros prije nego sam jela... Opet je dokazano da je sestra fulala i to debelo... U 23 tjedana sam dobila cca 6.5 kg 

barbs
    29. Svibanj 2017. 12:56

Edit: cca po mojoj procijeni i kućnoj vagi 5.5 kg u 23 tjedana, a ne 6.5 kg 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.