Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Belle84
    29. Svibanj 2017. 08:40

Dolores, naravno, ako si bila na ivf-u onda se pretpostavlja da si ih radila nedavno tako da nije potrebno. 
    Svaki dan osjecam bebicu, pogotovo u nekim polozajima, i kad pijem kavu s mlijekom svako jutro, onda me udara 😂 Znam da kava bas nije pozeljna u trudnoci ali ne mogu bez nje, smanjila sam na salicu s mlijekom dnevno, prije sam bila i vise

• sretna
    29. Svibanj 2017. 08:40

Malo mi je neozbiljna izajava da nece radit briseve jer je zatvorena i cerviks se ne skracuje, a upravo upala moze dovest do otvaranja i onda je prekasno.

I me prekrasna si!!!

• M@lena
    29. Svibanj 2017. 08:44

mc_mouse

Hvala ti Barbs :)

U srijedu mi stižu nalazi sa mikrobiološkog za urin, ne mogu dočekati….

Da cijelu trudnocu radis tako cesto, pitanje je koliko je sterno. No posto je to sam jednokratno, nece bebici nista biti od toga.
    A ovo za uzv u Njemackoj je opet razlicito. Mi imamo prijatelje gore i da pregledi jesu svako 2 do 3 tjedna ali se radi uzv samo 3 ili 4 puta u cijeloj trudnoci. Tako da ocito ni gore svi doktori nemaju isti nacin rada.

• sretna
    29. Svibanj 2017. 08:46

Sad vidim da sam krivo napisala 😂 mislila sam na mc mouse

• Dena1009
    29. Svibanj 2017. 09:05

M@lena

mc_mouse

Hvala ti Barbs :)

U srijedu mi stižu nalazi sa mikrobiološkog za urin, ne mogu dočekati….

Da cijelu trudnocu radis tako cesto, pitanje je koliko je sterno. No posto je to sam jednokratno, nece bebici nista biti od toga.
    A ovo za uzv u Njemackoj je opet razlicito. Mi imamo prijatelje gore i da pregledi jesu svako 2 do 3 tjedna ali se radi uzv samo 3 ili 4 puta u cijeloj trudnoci. Tako da ocito ni gore svi doktori nemaju isti nacin rada.

Ja sam isto u Njemackoj i pregled je svaka 4 tjedna, s tim da mi je zadnji put spomenula da su obavezna 3 uzv u cijeloj trudnoci i da se ostali placaju. Sve je to najvise do doktora, a i razlicita su pravila po pokrajinama, nekad cak i po gradovima pod koje spadas.

url=https://lilypie.com]

29. Svibanj 2017. 09:18

Kao sto rekoh vec, moj je meni rekao da nema potrebe svaki put radit uzv, jer nije dokazano da je stetan ali isto tako nije dokazano da nije stetan za bebicu pa onda da ne treba pretjerivati...ali evo, sad u petak idem na uzv, i to 4d, nakon mj i pol...zadnji uzv je bio 18.4. i jedva cekam vidjet bebaca...i tata ce s nama pa ce vidjet prvi put nase cudo...i cut njegovo srceko...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Suncokretica
    29. Svibanj 2017. 09:19

mc mouse, prekrasna si i ti i haljina i bušica 
    Brisevi- meni je doktorica radila briseve prije 3 tjedna iako sam ih radila i prije trudnoće, a bili su uredni. Da mi ne želi napraviti, ja bi otišla napraviti privatno, ne bi riskirala...
    Koliko puta se mažete kremom protiv strija? Ja jednom dnevno, je li to dovoljno? 

29. Svibanj 2017. 09:23

Jel netko probavao ove grudnjake??
    http://mama-nova.hr/shop/odjeca-za-trudnice/podstavljeni-grudnjak-za-dojenje-d02/

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Kiki156
    29. Svibanj 2017. 09:24

Jutro cure. 😊
    Sto se tice briseva, ja ne kuzim tu izjavu oko "cackanja dolje", a recimo sex nije zabranjen u trudnoci? 🤔 Bris uzme za par sekundi. A i kao sto je netko napisao te bakterije dokazano mogu stetiti u trudnoci, kako onda nije vazno testirati trudnicu? Bila otvorena ili ne. 
    Za ultrazvuk je i mene malo strah jer sam ih imala vec dosta do sad, sto zbog hematoma, sto zbog onih pregleda kad se pojavljivala sukrvica pa sam isla na hitnu. Dosta me to brine, a misljenja su razlicita. Sutra cu bas pitati gin jos jednom da kaze sto misli, makar mi je vec i ona i ovi na hitnoj rekla da ne steti. Nadam se da je to tocno. 🙏🏻

• sretna
    29. Svibanj 2017. 09:25

Suncokretica

mc mouse, prekrasna si i ti i haljina i bušicaBrisevi- meni je doktorica radila briseve prije 3 tjedna iako sam ih radila i prije trudnoće, a bili su uredni. Da mi ne želi napraviti, ja bi otišla napraviti privatno, ne bi riskirala…
    Koliko puta se mažete kremom protiv strija?Ja jednom dnevno, je li to dovoljno?

Isto jednom dnevno, nakon tusiranja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.