Belle, imaš mjesec dana roka vratiti ako ti nisu dobre. I stvarno jesu velike. Ja inače njihovo M nosim, ali i taj M mi je veliki... Ali još nekih mjesec dana i moći ću ih nositi. Tako i trudničke majice. Tek sada ih mogu nositi. Preširoke su mi bile
Treca sreca, moja prijateljica je nekoliko puta probala i rekla je da ne valja, ali zato naša šefica (kad sam još radila u call centru kao student) joj je posudila i rekla da joj je dosta pomogla. Ovisi.
Lidlova roba se.moze bez problema i bez objasnjavanja vratoto u roku mjesec dana uz predocenje racuna
barbs, a znam tako neke stvari nisi načisto dok ne probaš sam. A niš za 50ak kn neću propast, pa da ga i prodam dalje..
žena-majka-carica:)
Znam da se moze zamijeniti u Lidlu ali sam slucajno bacila racun... i sad se mogu slikat...isla sam pitat i kazu da moram imat racun. Tak da cu ih pokloniti nekome...
Ja si moram kupit neki grudnjak ali da ga sto manje osjetim na sebi. Ne volim bit doma u grudnjaku, a kako do sad nisam imala velike sise nije mi ni bio potreban, ali sad... toliko su narasle da mi dodiruju kozu, ne znam kako bi to objasnila, prije to nisam osjecala jer bi one crvsto stajale a sad ih masa vuce dolje. Da se razumijemo nisu ni one sad neke ogromne ali eto svaka cast zenama s velikim grudima, meni to ide na zivce! 😂
Haha...razumijem te...moje nikad nisu cvrsto stajale, gravitacija radi svoje...a pogotovo sad. Proslo ljeto kupaci sta sam kupila je trojka, a sad cu morat na cetvorku (mislim da to ide tak A=1, B=2, C=3 itd) Ali ajde, bar je dragome nesto dobro proizaslo..mislim da su muzevi i decki time najzadovoljniji tijekom trudnoce
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Znam da se moze zamijeniti u Lidlu ali sam slucajno bacila racun… i sad se mogu slikat…isla sam pitat i kazu da moram imat racun. Tak da cu ih pokloniti nekome…
ili ako ti neka frendica/poznanica ima račun da ti dade
nije bitno koja je veličina, nego da je isti model (šifra) komada.
Ja sam na prošloj akciji npr kupila bzvz bodije na kravicu 50/56, htjela zamijenit ali istekao rok (do 30 dana je rok) i sad kad je nekidan opet bila ista kolekcija u prodaji (slučajno, inače oni ne ponavljaju kolekcije nego kad im se loše rasproda, imala sam sreću) kupila sam isti taj bodi broj 74/80 za next proljeće, i s tim novim računom zamijenila (vratila) bodije broja 50/56 koje sam krivo uzela u travnju...tako da sam na kraju uspjela zamijenit praktički (a prošlo je mjesecipol....)
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji