a LIDL small trudničke stvari mi još uvijek plešu, osim tajica koje su skinny djir pa ajd to mi je okej. Oni zbilja imaju veće kalupe!
žena-majka-carica:)
Treca sreca, koja je to glupost! Njima je samo da uplatite novce. Bas jadno. Nama jos vrijedi iz orve trudnoce tecaj makar je lroslo 3 godine, al mi smo privatno isli jer se tada nije odrzavao u bolnici tecaj.
A lidl je meni opcenito sve S preveliko opcenito pa i sada. Ako nije XS onda ni ne kupujem
a gle šta da ti kažem.....ja sam zvala i mislila da će reći da je tečaj nevaljan jer je puno godina prošlo i kao da odslušamo opet jer se x stvari stiglo promijenit odonda, i tako.....ali ona je otvoreno rekla - nema problema, samo ćete uplatit novce i dobit novu potvrdu. A šta ću.....srećom pa nam nije problem, žao mi ljudi koji bi željeli biti skupa u tom posebnom trenutnku a puno im odvojit tih 400......nažalost teška su vremena, ima takvih
Nego, kupila sam nosiljku i babygym danas!
Identične kao šta sam imala s drugim bebačem....jer su mi prirasle srcu (a prodala bila pred par godina oboje)
Pa onda mislim da cu ici danas malo pogledati sto se uopce nudi u h&m odjelu za trudnice. Sve tajice i trenirke koje doma imam, to mi je super i udobno, ali u tome ne mogu biti na poslu (e da mogu tu u trenirci hodat to bi bilo odlicno). Majice mi i nisu nesto potrebne jer toga imam, ali dolje nesto obuc zadnji dana svako jutro muku mucim. I onda MM kako stalno kasnimo i koliko to meni ujutro treba da se spremim i obucem.
a gle šta da ti kažem…..ja sam zvala i mislila da će reći da je tečaj nevaljan jer je puno godina prošlo i kao da odslušamo opet jer se x stvari stiglo promijenit odonda, i tako…..ali ona je otvoreno rekla - nema problema, samo ćete uplatit novce i dobit novu potvrdu. A šta ću…..srećom pa nam nije problem, žao mi ljudi koji bi željeli biti skupa u tom posebnom trenutnku a puno im odvojit tih 400……nažalost teška su vremena, ima takvih![]()
Nego, kupila sam nosiljku i babygym danas!
Identične kao šta sam imala s drugim bebačem….jer su mi prirasle srcu (a prodala bila pred par godina oboje)
malo-po-malo opremamo se
Gym imamo.mi slican. Malo ga je obizavao i svaki dan bio u njemu 😄
meni je spas što ne radim jer fina uredska trudnička odjeća košta....da sam to morala kupovat bankrotirala bih. Ovako sam kupovala samo casual trudničke majice i tajice, i nije me puno došlo. Ukupno sam uzela cca 5 tajica i isto toliko majica, total vrijednosti 500-600kn otprilike
I meni je Lidl velicina S prevelika. Kupila 3 haljine (ne znajuci kakav je model) i sad naravno prodajem te haljine, a mozda cu ih i pokloniti....kao da sam stavila M/L na sebe.
Treca sreca, predobrooo!!!
Ja sam klokanicu dobila od žene od koje smo kupili kolica, ali mislim da će biti od 0 do 6 mjeseci iskoristiva. Vidjet ćemo. Vjerojatno ću si kupiti novu.
A babygym isto predobar Stavit ću ga na listi želja.
e, jel ima koja (sada, ili da je nosila u prvoj T) pojas za kičmu? Meni nije trebao pa ga nisam nikad probala, ali evo ne znam šta da radim više, zeza me svako malo ovu trudnoću pa sam gledala. Nađoh na ovakve neke:
I meni je Lidl velicina S prevelika. Kupila 3 haljine (ne znajuci kakav je model) i sad naravno prodajem te haljine, a mozda cu ih i pokloniti….kao da sam stavila M/L na sebe.
I meni je Lidl velicina S prevelika. Kupila 3 haljine (ne znajuci kakav je model) i sad naravno prodajem te haljine, a mozda cu ih i pokloniti….kao da sam stavila M/L na sebe.
čekaj pa zašto nisi zamijenila??
meni su oni zakon za zamjene, jedan od glavnh aduta im je to, što vrate bez da puno pitaju...samo treba račun ofkors
Sortiraj odgovore
Najstariji