Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    29. Svibanj 2017. 14:17

Angel, jako mi je drago što je sve u redu!  Brzo će doći i taj 21.6.  Vrijeme brzo leti.
    Ja kupujem većinom u lidlu jer su na odjelu za trudnice dosta skupe stvari. Kupila sam si i u c&a obične majice. Bitno da su malo šire i prošla jako jeftino. Ja ti preporučam da si kupiš hlače/ tajice na 3/4 i eventualno neke dugih, ali sad će krenuti vrućine, pa će ti dobro doći kraća odjeća. Kupi si i haljine. Super će ti doći. 
    Ma ovdje k'o da se sve poznajemo  

• sretna
    29. Svibanj 2017. 14:17

Angel03

Upravo sam dobila nalaze krvi za kombinirani, i sve je super! Sad srce skroz na mjestu i čekam idući pregled (koji je tako daleko, tek 21.06.).
    Kako je netko od cura ovdje i napisao, ovaj formu je genijalan. Toliko potpore, toliko veselja i podrske… Ne stignem uvijek sve komentirati, ali procitam gotovo sve postove (dodje mi kao stivo prije spavanja) i uvijek me razveselite i raznjezite. Lakse je sve brige i veselja podijeliti kada smo zajedno u tome.
    Cure, kupujete li vi vec odjecu na trudnickom odjelu? Ja sam se udebljala do sada 0,5kg, ali hlace bas i ne mogu zakopcati pa si mislim da odem u h&m kupiti par stvari ali vjerojatno cu onda opet ispocetka morati za 2-3 mjeseca, jer ne vjerujem da cu onda stati u trudnicke koje si kupim sada (ili se varam)?

Ja sam 4.5 mj trudna i jos nosim svoje traperice,niskog su struka i ne smeta mi kod kopcanja. Trudnicke hlace iz prve trudnoce su mi velike u podrucju trbuha, sve je prazno na onom dijelu gdje bi trbuh trebao biti. U prvoj t sam na te trudnicke traperice preala nakon 6 mj trudnoce tek. Cini mi se da ce i ovaj put biti tako i do kraja trudnice su mi bile dobre. I to i tajice je jedino trudnicko sto sam kupila, sve sam ostalo nosila svoju robu cijelu trudnocu.

Ne znam kako si gradena pa bi bilo najbolje da odes i probas te tridnicke hlace jer ako si mrsava inace i nemas trbuh, onda ce vjerokatno i tebi biti jos prevelike te hlace.

I super za dobre nalaze!! 😊

treca_sreca
    29. Svibanj 2017. 14:20

Kiki156

mi idemo najvise zato da bi muz mogao biti samnom na porodu, bez polozenog tecaja ne moze uvi u radaonu. A sigurna sam da ce biti i korisnih savjeta.

i mi smo isto ovako....isključivo da bi muž mogao na porod.
    S tim da smo za drugi porod koristili potvrdu s prvog poroda, jerse moglo....a sad je isteklo previše vremena od zadnjeg poroda, 3godine su stavili za granicu valjanosti potvrde (a meni je preko 6 godina prošlo od zadnjeg poroda) tako da moramo opet, platit 400kuna
    ali ne moramo odslušavati tečaj iznova nego samo uplatit lovu, baš sam zvala nekidan provjerit.

Trbuščići su super kjut, mislim da smo više manje sve se zaokruglile već....ili ima još onih koje viču da bi da im je veći?
    meni je moj i prevelik (za moj pojam) postao, zateže kad se idem sagnut, pravi probleme za vezat cipele (sreća pa je taman došlo vrime litnje za balerinke i šlapice pa samo nataknem)

Angel - trudničku robu nosim već od 10og tjedna cca.....doduše u prvoj T npr nisam ju nosila do samog kraja, kad do 20tj nisam uopće ništa imala (a ne trbuh).....ali evo u ovoj trudnoći mi se puno prije počeo isticat trbuh i smetat mi za hlače koje inače nosim....tako da sam odmah otišla bila u shopping u H&M opskrbila se XS majicama i hlačama.

žena-majka-carica:)

barbs
    29. Svibanj 2017. 14:20

Ja sam do nedavno nosila svoje tajice koje su mi bile malo šire, ali sad sam primijetila da mi već pomalo počinju biti tijesne. A što se majica tiče, većinom imam svoje majice i kupila sam, kao što sam gore spomenula, obične pamučne. Bitno da su malo šire. Imam i trudničke topiće i majice iz lidla tako da sam se baš opskrbila. 

treca_sreca
    29. Svibanj 2017. 14:21

a LIDL small trudničke stvari mi još uvijek plešu, osim tajica koje su skinny djir pa ajd to mi je okej. Oni zbilja imaju veće kalupe!

• sretna
    29. Svibanj 2017. 14:26

Treca sreca,  koja je to glupost! Njima je samo da uplatite novce. Bas jadno. Nama jos vrijedi iz orve trudnoce tecaj makar je lroslo 3 godine, al mi smo privatno isli jer se tada nije odrzavao u bolnici tecaj.

A lidl je meni opcenito sve S preveliko opcenito pa i sada. Ako nije XS onda ni ne kupujem

treca_sreca
    29. Svibanj 2017. 14:30

a gle šta da ti kažem.....ja sam zvala i mislila da će reći da je tečaj nevaljan jer je puno godina prošlo i kao da odslušamo opet jer se x stvari stiglo promijenit odonda, i tako.....ali ona je otvoreno rekla - nema problema, samo ćete uplatit novce i dobit novu potvrdu. A šta ću.....srećom pa nam nije problem, žao mi ljudi koji bi željeli biti skupa u tom posebnom trenutnku a puno im odvojit tih 400......nažalost teška su vremena, ima takvih

Nego, kupila sam nosiljku i babygym danas!
    Identične kao šta sam imala s drugim bebačem....jer su mi prirasle srcu (a prodala bila pred par godina oboje)

Angel03
    29. Svibanj 2017. 14:33

Pa onda mislim da cu ici danas malo pogledati sto se uopce nudi u h&m odjelu za trudnice. Sve tajice i trenirke koje doma imam, to mi je super i udobno, ali u tome ne mogu biti na poslu (e da mogu tu u trenirci hodat to bi bilo odlicno). Majice mi i nisu nesto potrebne jer toga imam, ali dolje nesto obuc zadnji dana svako jutro muku mucim. I onda MM kako stalno kasnimo i koliko to meni ujutro treba da se spremim i obucem. 

• sretna
    29. Svibanj 2017. 14:36

treca_sreca

a gle šta da ti kažem…..ja sam zvala i mislila da će reći da je tečaj nevaljan jer je puno godina prošlo i kao da odslušamo opet jer se x stvari stiglo promijenit odonda, i tako…..ali ona je otvoreno rekla - nema problema, samo ćete uplatit novce i dobit novu potvrdu. A šta ću…..srećom pa nam nije problem, žao mi ljudi koji bi željeli biti skupa u tom posebnom trenutnku a puno im odvojit tih 400……nažalost teška su vremena, ima takvih

Nego, kupila sam nosiljku i babygym danas!
    Identične kao šta sam imala s drugim bebačem….jer su mi prirasle srcu (a prodala bila pred par godina oboje)
    malo-po-malo opremamo se

Gym imamo.mi slican. Malo ga je obizavao i svaki dan bio u njemu 😄

treca_sreca
    29. Svibanj 2017. 14:40

meni je spas što ne radim jer fina uredska trudnička odjeća košta....da sam to morala kupovat bankrotirala bih. Ovako sam kupovala samo casual trudničke majice i tajice, i nije me puno došlo. Ukupno sam uzela cca 5 tajica i isto toliko majica, total vrijednosti 500-600kn otprilike

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI