Violeta lijepo ti se vidi trbuh i curi u bijeloj haljinici koja je stavila, zaboravila sam ime a da ne listam sad! 😝
Barbs po meni je to ok dobivena kilaza. Ja sam od pocetka do sad dobila 5 kg, ako gledam kilazu ujutro jer mi preko dana obavezno skoci na 61 kg, ali dok je ujutro 60 ja ne racunam tu kilu 😅
Meni je sad malo zao sto sam u onom periodu natukla te 3,4 kg jer znam da cemo tek krenuti dobivati na kilazi, al sta sad mogu. Zato sada malo pripazim i evo, dobila sam mozda kilu od zadnji put. A nisam na dijetama, jedem sve, samo pazim da se ne trpam sa slatkim svaki dan. Ali nisam izbacila nista.
Kiki, ja sam pred sat vremena pojela sladoled. Macho. Rekla sam: briga me. Jednom tjedno neće nikome škoditi! Ali inače jedem 4-5 puta dnevno u manjim količinama... Možda si jela malo više slatkog... I ja sam pred pir i nakon pira, pa nije ni čudo da sam natukla toliko... po njihovom... Mada opet smatram da nisam mogla baš TOLIKO...
Barbs da, slatko je bilo probelm. Jer bi svaku vecer dragi i ja pred tv-om nesto grickali, a bilo je tu i pizza, mekica i ostalog junka. Tako da nisam ja nevina po tom po tom pitanju, znam od cega su dosle. 😒 Sad jedem isto sve to, ali pazim da se ne zaredaju bas dani u slatkisima. A stvarno ih jaaaako volim! 😬
I slazem se sa Denom, meni su isto svi s ovog foruma dragi! 😊
violeta trbuh ti je prekrasan!!
Već ste pisale ali se ne sjećam, smijemo li piti sok od bazge?? Nešto sam načula da bazga baš nije preporučljiva. Na internetu nalazim različita mišljenja... Svekrva mi ga dala, a tako paše po ovim vrućinama
Kiki, i ja sam isto tako I grickalice i pizze i junk foodovi... Tako da sam si isto sama kriva
Al' ajde, bitno je regulirati prehranu i truditi se da želje nisu pretjerano jake da te natjeraju da jedeš junk food
Mene je beba samo to tražila
Suncokretice, I me je pitala dr i rekla je da možeš biti sok od bazge, ali ne pretjerano... I mi imamo domaći, ali ja ga ne pijem. Pijem sok od cikle.
Upravo sam dobila nalaze krvi za kombinirani, i sve je super! Sad srce skroz na mjestu i čekam idući pregled (koji je tako daleko, tek 21.06.).
Kako je netko od cura ovdje i napisao, ovaj formu je genijalan. Toliko potpore, toliko veselja i podrske... Ne stignem uvijek sve komentirati, ali procitam gotovo sve postove (dodje mi kao stivo prije spavanja) i uvijek me razveselite i raznjezite. Lakse je sve brige i veselja podijeliti kada smo zajedno u tome.
Cure, kupujete li vi vec odjecu na trudnickom odjelu? Ja sam se udebljala do sada 0,5kg, ali hlace bas i ne mogu zakopcati pa si mislim da odem u h&m kupiti par stvari ali vjerojatno cu onda opet ispocetka morati za 2-3 mjeseca, jer ne vjerujem da cu onda stati u trudnicke koje si kupim sada (ili se varam)?
Angel, jako mi je drago što je sve u redu! Brzo će doći i taj 21.6.
Vrijeme brzo leti.
Ja kupujem većinom u lidlu jer su na odjelu za trudnice dosta skupe stvari. Kupila sam si i u c&a obične majice. Bitno da su malo šire i prošla jako jeftino. Ja ti preporučam da si kupiš hlače/ tajice na 3/4 i eventualno neke dugih, ali sad će krenuti vrućine, pa će ti dobro doći kraća odjeća. Kupi si i haljine. Super će ti doći.
Ma ovdje k'o da se sve poznajemo
Upravo sam dobila nalaze krvi za kombinirani, i sve je super! Sad srce skroz na mjestu i čekam idući pregled (koji je tako daleko, tek 21.06.).
Kako je netko od cura ovdje i napisao, ovaj formu je genijalan. Toliko potpore, toliko veselja i podrske… Ne stignem uvijek sve komentirati, ali procitam gotovo sve postove (dodje mi kao stivo prije spavanja) i uvijek me razveselite i raznjezite. Lakse je sve brige i veselja podijeliti kada smo zajedno u tome.
Cure, kupujete li vi vec odjecu na trudnickom odjelu? Ja sam se udebljala do sada 0,5kg, ali hlace bas i ne mogu zakopcati pa si mislim da odem u h&m kupiti par stvari ali vjerojatno cu onda opet ispocetka morati za 2-3 mjeseca, jer ne vjerujem da cu onda stati u trudnicke koje si kupim sada (ili se varam)?
Ja sam 4.5 mj trudna i jos nosim svoje traperice,niskog su struka i ne smeta mi kod kopcanja. Trudnicke hlace iz prve trudnoce su mi velike u podrucju trbuha, sve je prazno na onom dijelu gdje bi trbuh trebao biti. U prvoj t sam na te trudnicke traperice preala nakon 6 mj trudnoce tek. Cini mi se da ce i ovaj put biti tako i do kraja trudnice su mi bile dobre. I to i tajice je jedino trudnicko sto sam kupila, sve sam ostalo nosila svoju robu cijelu trudnocu.
Ne znam kako si gradena pa bi bilo najbolje da odes i probas te tridnicke hlace jer ako si mrsava inace i nemas trbuh, onda ce vjerokatno i tebi biti jos prevelike te hlace.
I super za dobre nalaze!! 😊
mi idemo najvise zato da bi muz mogao biti samnom na porodu, bez polozenog tecaja ne moze uvi u radaonu. A sigurna sam da ce biti i korisnih savjeta.
i mi smo isto ovako....isključivo da bi muž mogao na porod.
S tim da smo za drugi porod koristili potvrdu s prvog poroda, jerse moglo....a sad je isteklo previše vremena od zadnjeg poroda, 3godine su stavili za granicu valjanosti potvrde (a meni je preko 6 godina prošlo od zadnjeg poroda) tako da moramo opet, platit 400kuna
ali ne moramo odslušavati tečaj iznova nego samo uplatit lovu, baš sam zvala nekidan provjerit.
Trbuščići su super kjut, mislim da smo više manje sve se zaokruglile već....ili ima još onih koje viču da bi da im je veći?
meni je moj i prevelik (za moj pojam) postao, zateže kad se idem sagnut, pravi probleme za vezat cipele (sreća pa je taman došlo vrime litnje za balerinke i šlapice pa samo nataknem)
Angel - trudničku robu nosim već od 10og tjedna cca.....doduše u prvoj T npr nisam ju nosila do samog kraja, kad do 20tj nisam uopće ništa imala (a ne trbuh).....ali evo u ovoj trudnoći mi se puno prije počeo isticat trbuh i smetat mi za hlače koje inače nosim....tako da sam odmah otišla bila u shopping u H&M opskrbila se XS majicama i hlačama.
žena-majka-carica:)
Ja sam do nedavno nosila svoje tajice koje su mi bile malo šire, ali sad sam primijetila da mi već pomalo počinju biti tijesne. A što se majica tiče, većinom imam svoje majice i kupila sam, kao što sam gore spomenula, obične pamučne. Bitno da su malo šire. Imam i trudničke topiće i majice iz lidla tako da sam se baš opskrbila.
Sortiraj odgovore
Najstariji