Ja sam '94.. kao i sanchy 😀
Samo sto cu ja 23 da napunim tek kad rodim,tek decembra imam rodjendan.. 🤗
Koji datum???
Ja ću 31.12. 27 godina
Ja imam 19.12. 🤗 znaci nesto maaalo manje od 4 godine si starija od mn.. 😉
Jaoo,ja sam isto par maica i kupila sam jedne tajice u mani,trudnicka roba im je bas skupa,jedino mi nije zao za tajice sto sam dala negdje oko 10 €,jer su extra kvalitete..
Aa iz lidla imam majicu kao ti tu na profilnoj,ta sa tockicama.. s je velicina ali mi je joos povelika.. 😏
Kiki156 hvala na odgovoru.
Ja sam na preglede krenula jako rano, jer smo jako htjeli bebaca pa cim mi je menga kasnila odmah sam bila na prvom pregledu sto je bilo sa 5 tjedana. Na drugom sam bila sa 6 tjedana (da vidi srceko, jer se sa 5 jos prakticki nije nista vidjelo). Onda sam bila sa 10 i sutra sa 11 idem na kombinirani. Tako da sam zapravo svako malo, ali to mi je nekako super jer se svaki put jako veselim i jedva cekam.
Meni je prvi pregled bio 9.2. kad mi je potvrđena trudnoća!
Općenito me ne pitaju, Angel, kad bih htjela da me stave, ujutro ili popodne. Ja kažem da je dr rekao: pregled za mjesec dana i ona me naruči... Na slijedećem pregledu ću je zamoliti ako me može naručiti popodne da i dragi može sa mnom.... Meni dosta paše ujutro jer mi je cijeli dan "teško" čekati taj pregled... Sva sam u išćekivanju... Vidjet ćemo na slijedećem pregledu ako me može popodne staviti.
I me, to me jako podsjeća na epizodu iz Kako sam upoznao vašu majku: https://www.youtube.com/watch?v=ih27ND3NUCE
ja uvijek naručim se popodne, baš radi muža....da i on može gledat
brzo čitam pa mi i promakne
Sretna, sretna vam godišnjica!
nama je sutra....taman ću se u Mall-a na late night shoppingu malo počastit tom prigodom (ovo tražim izliku hehe )
žena-majka-carica:)
Angel tako sam i ja, odmah kako je zakasnila jer mi se pojavio smedi iscjedak i tad su mi otkrili hematom, pa dalje redom. 😊
barbs BUT SOCK!!!!
tocno to!!
AHAHAHH, točno tako Čarapice su nešto najslađe
zato jer su ti prstići tako malecki....iako, ovisi od bebe do bebe.
Mog su sestre u rodilištu već zezale da je bigfoot, imao stopalo ko beba od par mj...i glavu...
a sestrine curice kad su se rodile, 8 dana razlike od njeg, tako su bile sitne cakane....oni prstići awww ma preslatko
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji