Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    25. Svibanj 2017. 13:50

barbs

Angel, za kombinirani su meni radili i vaginalni i i preko trbuha uvz. Hm, ne znam… Neka dođe s tobom, pa pitaj ako može… Mada za vaginalni mislim da nedaju da uđe s tobom

moj je zadnji put ostao i za vrijeme vaginalnog....prvo smo uradili 4D i onda kad je došao dio da me pregleda jesam zatvorena i to, ja sam rekla dragom kao da ide van a doktor će na to "Ne treba", pa eto tako bzvz ispalo i - ostao.
    Mada nije baš neki cool osjećaj kad te jedan muškarac prpa dolje, a voljeni to gleda.....mada, vidio je već sve na porodu

žena-majka-carica:)

barbs
    25. Svibanj 2017. 13:51

Ja nažalost ću pričekati sa robicom..  Radi moje divne velike praznovjerne obitelji  Ali moram se dogovoriti sa sestričnom da idem kod nje i vidim što mi sve ima za dati i onda krećem u kupovinu 
    Eh, Treca sreca, ti si već iskusna u svemu... od veličina do kvalitete robice... Ja nažalost i da pitam oko sebe mamu i sveki će mi reći da stanem na loptu i ne kupujem ništa... Eto, toliko koliko su mi od pomoći!  Dok svekar i tata ništa ne komentiraju. Tata je rekao da idem pogledati odmah kolica (što sam i napravila) i ako sam zadovoljna kupim, a svekar sav sretan je krenuo voziti po dvorištu kolica 

Evo što smo mi danas kupili :D
    Evo što smo mi danas kupili :D

barbs
    25. Svibanj 2017. 13:53

Treca sreca, vjerujem da ti nije bilo svejedno, a moguće ni njemu, ali kao što si rekla, ništa što već nije vidio  
    Meni općenito stavljaju preglede ujutro kad on radi. Prošli put kad sam došla kod soc.ginekologa nakon pregleda u bolnici me nije htio pogledati...  Samo vaginalno da vidi da li sam otvorena  

barbs
    25. Svibanj 2017. 13:54

Ah, zaboravila sam nadodati gore... Baš sam mislila da će dragi moći opet vidjeti bebicu taman kad su mi pregled stavili popodne, al' ništa od toga. Vidjet će ga slijedeći mjesec na 4Du jer naravno i slijedeći mjesec imamo pregled ujutro 

treca_sreca
    25. Svibanj 2017. 13:54

legendoo, i ti si kupila plave sa srčekima za dečka
    ja sam iste te kao ti kupila na prošloj akciji, dok sam mislila da je muškić
    (sad sam se nadopunila s rozima naravno jedva dočekala )

žena-majka-carica:)

barbs
    25. Svibanj 2017. 13:55

treca_sreca

legendoo, i ti si kupila plave sa srčekima za dečka
    ja sam iste te kao ti kupila na prošloj akciji, dok sam mislila da je muškić
    (sad sam se nadopunila s rozima naravno jedva dočekala )

hahahahaha, nisam išla za time dok mi nisi rekla  Ali briga me... On je naše srčeko  

Kiki156
    25. Svibanj 2017. 13:56

Opet ja upadam tek popodne pa ne hvatam sve napisano. 
    Sanjchy sretan rodendan! 🎉
    Sretna sretna godisnjica! 🎉
    Belle ja mogu reci da sam zapravo tek od 19, 20 tjedna pocela osjecati prave udarce i sada se jasno osjete i preko dodira trbuha, tako da ima jos vremena. 😊
    Ja sam 87 godiste. 😊

Angel03
    25. Svibanj 2017. 13:57

Da, svakako cu pitati da MM bude sa mnom ako nije problem. Jer mu inace pricam nakon pregleda kako sam vidjela bebaca i rukice i nogice i pokazala mi je gdje je sto itd, pa sam sigurna da bi i on htio vidjeti.
    barbs, sto se ne mozes naruciti vremenski kako ti odgovara, ujutro ili popodne?

I_me
    25. Svibanj 2017. 13:59

carapice.... ja i kad nisam bila trudna i vidjela bi bebu sa malim nogicama i carapicama... bas ti dodje toplo oko srca 
    zato je i meni bilo prva stvar sto sam kupila carapice 

Kiki156
    25. Svibanj 2017. 14:00

A sto se pregleda tice muz ide samnom od prvog 😊 Mogao je uvijek uci, bez obzira kakav ultrazvuk rade. Tako da prati bebu od pocetka. 😊 
    Meni su radili vaginalne do nedavno, nekad i kombinaciju ako mjere cervix. Mislim da su trbusni krenuli od nekog 15 tj, ali znam da je za ovaj nuhalni pregled i to bio vaginalni. 
    Kad ste vi uopce krenule na prve preglede? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.