Maca, neka si se ti fino nakupovala. Ionako bi drugdje za trudničku robu platila previše. Ja sam mjesec dana prije lidlove akcije od prošlog mjeseca kupila u Mani i bome sam za 3 stvari platila 370 kn, a u Lidlu prošla za 260 kn s time da mi je u taj ceh bila marenda uračunata, i voda i još nešto...
Za grlobolju i porehlade: đumbir, med, limun... Eto, ja za to znam... Ja sam inače tablete za cuclanje kupovala, ali sam navodno čula da nije dobro koristiti ih u trudnoći...
A tanji su malo,da. Ali je u 9 i 10 mj kad bebi budu taman tu na moru je jos toplo.. al sam def mislila kupit neke deblje za zimu.. meni je tu u porecu u 1 i 2 mj najhladnije i najkisovitije pa bi za taj period uzela def deblje.
Cure, blago vama vi ste već svoj Lidl shopping obavile, ja radim do 4 pa cu ako stignem danas nakon posla otici, ako ne onda sutra. Nadam se da ce jos nesto i ostat do tada. Malo su me hlace u struku pocele stiskati, a uglavnom u hlacama sjedim na poslu pa mislim da je zbilja vrijeme da kupim nesto novo.
Sutra imam kombinirani probir, samo se nadam da ce biti sve ok, a i vjerujem da bude. Veselim se vidjeti ponovno bebaca. Radi li se tak ultrazvuk vaginalno ili preko trbuha? Moze li i muz sa mnom da napokon vidi bebu?
Ja sam 85 godiste :)
angel, meni od 12.tj radi preko trbuha uzv
ne sjećam se iz preth T, ali tako negdje je granica s vaginalnog na abdomenalni....
žena-majka-carica:)
Angel, za kombinirani su meni radili i vaginalni i i preko trbuha uvz. Hm, ne znam... Neka dođe s tobom, pa pitaj ako može... Mada za vaginalni mislim da nedaju da uđe s tobom, ali za preko trbuha zašto ne bi? Mo dragi nije bio sa mnom jer je radio, a najrađe bih da čuva godišnji kad se beba rodi. Za sada je išao sa mnom na potvrđivanje trudnoće (ali me čekao v ani) i morfološki pregled. Sada nas čeka 4D pregled 20.6. pa ćemo gledati bebicu sat vremena
ja '86
Suncokretice, mašalaaaaa….znam se i ja tako malo opustit u LIDLa kao stvarno je povoljno, isplativo full, pa onda par sottina neplanski….al zbilja znaš da si dobila max za te novce, ne plaćaš ni brend ni reklamu, nego taman proizvod koliko vrijedi..
Mi smo generacija 😊
I ja sam '86.
Treca_sreca, koji si fax zavrsila? Pretpostavljam neki tehnicki kao i ja, samo koji? 😊
I me, slažem se…Ima još vremena… mada i nema
Hahahahaja tocno!! 😂
Sad cu se opet malo strpit sa robicom za bebu. Sad cu cekat da dobijem od frendice. Rekla mi je da mi ima nesto za dati od odjece.
Pa kad to pogledam i vidim sta ja sve imam bacam se u novi shoping! ( ako nesto fali! A FALIT CE!! 😂😂)
Ja sam htjela kupiti i bodiće i hlačice, ali mi se nekako za jesen/zimu čine previše tanki?? Ili sam možda ja pogriješila???
u njih je materijal uvijek takav, štede.
Te hlačice se zato uglavnom izrupaju od nošenja već nakon jednog djeteta.
Ali meni su još uvijek drage za npr proljeće....kad bebi treba dugi rukav a da je prozračno. Zato sam uzela 74/80
Prošlu akciju kad su bile, uzela sam 62/68 i te mislim da nećemo baš iskoristit....ali prodat ću ih pa me briga.
Bodići su okej dok su novi ali vidim kad kupim polovno, istanča se dosta LIDL pamuk kasnije...dok npr h&m ostane "pun" materijal - njihovi su mi najbolji! a iza njihovih odmah slijede orchestra..
računarstvo....software engineer ti? sad kad si isto s FESBa
Sortiraj odgovore
Najstariji