Ja sam 88 godište
Ma znam da je to jako kvalitetna a jeftina roba, i zaista je prekrasna. Ali bome se nakupilo toga... Svega ću pomalo pa na kraju paf
Treća sreća, kad sam došla doma, sjetila sam se tebe i tvoje hrpe robice tak da me tješi da nisam jedina koja puno kupuje haha. Jel ti se čini previše robe za prvih pola godine? Ti imaš iskustva s sinovima. Meni se čini da beba to u početku jako često uprlja pa treba imati više toga da ne perem veš baš svaki dan...
Moram reći da mi nije žao što sam sve kupila i da mi se čini da će se sve koristiti, prvo nam je dijete i nemamo apsolutno nikakvu drugu robicu, ovo je prvo što sam kupila, univerzalno je pa će biti i za drugu ako Bog da, kojeg god spola bila jedna i druga
Zaista sam uživala u kupovini ali već vidim kak će mi svi reći da prerano kupujem jer sam tek početak 5 mj. Bolje kupiti sada kada je povoljno nego kasnije. A znam da nemam od koga dobiti jer nitko od mojih cura još nije ni trudan a kamoli da je rodio.
Nije mi žao ni kune što sam dala, sad samo da nađemo mjesto gdje ćemo to uskladištiti, negdje pod krevet
Ja sam '94.. kao i sanchy 😀
Samo sto cu ja 23 da napunim tek kad rodim,tek decembra imam rodjendan.. 🤗
Meni je termin 20.09. Ali muz kaze da ce se neba strpit do 23.09. kad on ima rodjendan i godisnjica braka nam je. 😂
Suncokretice, baš si se opskrbila svime i svačime! Bravo i super i vjeruj mi, iznos nije ništa
Danas komentira prijateljica (trudna 5 tj.više od mene) kako je išla u Rijeku i u baby trgovinama si kupila odjeću za trudnice. I ona oduševljeno kaže: SAMO 500 kn... Ja ju gledam: ma čekaj, koliko si toga kupila? ona meni: 2-3 majice!
Pala sam skoro u nesvijest... Ja sam prošli mjesec kupila 2 para tajica i 3-4 majice i 2-3 topića i došlo mi je 250 kn...
Sad sam malo ljubomorna na vas koje ste si svašta kupile Šalim se...
Ja imam još sve te trudničke od prošlog mjeseca + prijateljica mi je posudila svoje, a i prijateljica spomenuta gore mi poklonila hlače koje su njoj bile pramela... Danas si kupila haljinu... Još plešem u njoj a M veličina... Svakako će mi biti dobra za koji tjedan...
I kupila sam čarapice
Sanjchy, sretan ročkasssss!! Vidim, radovi napreduju! Super
Sretna, želim vam puno srećeeeeeeee i još puno puno godišnjica! Sretna vam godišnjicaaaa!!!
Ja sam '94.. kao i sanchy 😀
Samo sto cu ja 23 da napunim tek kad rodim,tek decembra imam rodjendan.. 🤗
Koji datum???
Ja ću 31.12. 27 godina
I me, možda vas i vaša Emica iznenadi!
Fino si se ti nakupovala! Stvarno se vidi razlika između brenda
Ja sam htjela kupiti i bodiće i hlačice, ali mi se nekako za jesen/zimu čine previše tanki?? Ili sam možda ja pogriješila???
Sortiraj odgovore
Najstariji