Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    25. Svibanj 2017. 12:37

Sanjchy, sretan rodjendan!
    Sudje ti je super! Joooj to bih i ja trebala ovo ljeto kupiti, pa vec pratim popuste i akcije. 😊
    Sretna, i vama sretna godisnjica! 😊
    Suncokretice, ako si uzivala u tome, nek si kupila!! Prvo je dijete i ja sam za to kad imas zelju nesto kupiti onda kupi. Ja nisam imala nesto puno zelja ni u prvoj ni u ovoj trudnoci, al sam svejedno kad bi mi nesto sinulo da kupim to i kupila. 😊
    Ako ti slucajno nesto ne odgovara od odjece u Lidl mozes vratiti i vratit ce ti novce, tak da ne brini. 😊
    Pogledaj nasu Treca_sreca, ona moze sutra roditi i musko i zensko, sve ima spremno! 😊 E cure, za vikend i ja idem u shopping! Pa makar 1 body i 1 carapice. 😊

• sretna
    25. Svibanj 2017. 12:37

Ajme kad se sjetim prasine kad se stolarija mijenjala, zlo mi je 😫

• sretna
    25. Svibanj 2017. 12:41

Cure, koje ste godiste, ak se smije pitat? 😄

Aleksandra2
    25. Svibanj 2017. 12:48

Sanchy, sretan rodendan!
    Sretna, sretna godisnjica.

Ja sam 89. godiste.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

treca_sreca
    25. Svibanj 2017. 12:57

sretna

Ajme kad se sjetim prasine kad se stolarija mijenjala, zlo mi je 😫

i meni, i meni!
    Valjda jer mi je sve to "friško" od prošlog ljeta, još se nisam oporavila
    u biti do Božića smo uređivali, nekih 5mj u kaosu, neredu, prašini, s meštrima natezanje.....fuj fuj
    sanjchi zato će vam bit sve super lipo novo i onda ćete uživaaaaat. I sretan rodjo!

žena-majka-carica:)

25. Svibanj 2017. 12:58

Malena hvala...sude sam uzela u plodinama, na 50% 5 Lonaca i grill tavu sam platila 360 kn.. Nehrdajuci celik, mislim da je to inox. moze na plin (struju) i u pecnicu..to mi je super. 
    Sretna prasine i sad imam, nikako je se rijesit, od rusanja stepenica i zidova. A od stolarije tek, kolko ce je bit...uzas...
    Godiste sam 94. Danas pune 23 godine :)

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    25. Svibanj 2017. 12:59

ja '86

Suncokretice, mašalaaaaa ....znam se i ja tako malo opustit u LIDLa kao stvarno je povoljno, isplativo full, pa onda par sottina neplanski....al zbilja znaš da si dobila max za te novce, ne plaćaš ni brend ni reklamu, nego taman proizvod koliko vrijedi..

žena-majka-carica:)

25. Svibanj 2017. 13:01

Treca sreca da, sve ce bit po nasim zeljama..jedva cekam... 🙌🙌🙌 i hvala  😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    25. Svibanj 2017. 13:05

Ja sam '87.

• M@lena
    25. Svibanj 2017. 13:07

treca_sreca

ja '86

Suncokretice, mašalaaaaa ….znam se i ja tako malo opustit u LIDLa kao stvarno je povoljno, isplativo full, pa onda par sottina neplanski….al zbilja znaš da si dobila max za te novce, ne plaćaš ni brend ni reklamu, nego taman proizvod koliko vrijedi..

Mi smo generacija 😊
    I ja sam '86.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.