ja '86
Suncokretice, mašalaaaaa ....znam se i ja tako malo opustit u LIDLa kao stvarno je povoljno, isplativo full, pa onda par sottina neplanski....al zbilja znaš da si dobila max za te novce, ne plaćaš ni brend ni reklamu, nego taman proizvod koliko vrijedi..

žena-majka-carica:)
Treca sreca da, sve ce bit po nasim zeljama..jedva cekam... 🙌🙌🙌 i hvala 😘

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
ja '86
Suncokretice, mašalaaaaa….znam se i ja tako malo opustit u LIDLa kao stvarno je povoljno, isplativo full, pa onda par sottina neplanski….al zbilja znaš da si dobila max za te novce, ne plaćaš ni brend ni reklamu, nego taman proizvod koliko vrijedi..
Mi smo generacija 😊
I ja sam '86.

Ja sam 88 godište
Ma znam da je to jako kvalitetna a jeftina roba, i zaista je prekrasna. Ali bome se nakupilo toga... Svega ću pomalo pa na kraju paf
Treća sreća, kad sam došla doma, sjetila sam se tebe i tvoje hrpe robice tak da me tješi da nisam jedina koja puno kupuje haha. Jel ti se čini previše robe za prvih pola godine? Ti imaš iskustva s sinovima. Meni se čini da beba to u početku jako često uprlja pa treba imati više toga da ne perem veš baš svaki dan...
Moram reći da mi nije žao što sam sve kupila i da mi se čini da će se sve koristiti, prvo nam je dijete i nemamo apsolutno nikakvu drugu robicu, ovo je prvo što sam kupila, univerzalno je pa će biti i za drugu ako Bog da, kojeg god spola bila jedna i druga
Zaista sam uživala u kupovini ali već vidim kak će mi svi reći da prerano kupujem jer sam tek početak 5 mj. Bolje kupiti sada kada je povoljno nego kasnije. A znam da nemam od koga dobiti jer nitko od mojih cura još nije ni trudan a kamoli da je rodio.
Nije mi žao ni kune što sam dala, sad samo da nađemo mjesto gdje ćemo to uskladištiti, negdje pod krevet

Ja sam '94.. kao i sanchy 😀
Samo sto cu ja 23 da napunim tek kad rodim,tek decembra imam rodjendan.. 🤗

Meni je termin 20.09. Ali muz kaze da ce se neba strpit do 23.09. kad on ima rodjendan i godisnjica braka nam je. 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji