Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    16. Ožujak 2017. 14:07

I_me

Kartica na popuste iz bipe (bipo klub za bebace)

vidiš ovo prvi put čujem,
    u doba kad su moji bili bebači u BIPAe smo kupovalie kašice i ostalo na tzv "Baby danima" kad je bilo -20% na sve
    a sad je znači neka kartice / klub vjernosti u djiru? Trebam to vidit...iako pelene ću najvjerojatnije mullerove a tog nema u BIPAe

žena-majka-carica:)

• M@lena
    16. Ožujak 2017. 14:07

mc_mouse

treca_sreca

da sastavimo na neku listu, ak vam se ne da petljat s tickerima?

To bi možda bilo jednostavnije :) Ja sam za

Ja sam isto za 😊

• M@lena
    16. Ožujak 2017. 14:12

Prvo sam odabrala html, pa sam skuzila gdje sam falila... 😉

I_me
    16. Ožujak 2017. 14:13

treca_sreca

I_me

Kartica na popuste iz bipe (bipo klub za bebace)

vidiš ovo prvi put čujem,
    u doba kad su moji bili bebači u BIPAe smo kupovalie kašice i ostalo na tzv "Baby danima" kad je bilo -20% na sve
    a sad je znači neka kartice / klub vjernosti u djiru? Trebam to vidit…iako pelene ću najvjerojatnije mullerove a tog nema u BIPAe

Evo kaze:
     Clanstvo i bipo klubu ti donosi 10% popusta na cjelokupan baby asortiman. Tu su i tematski popusti mjeseca i druge specijalne ponude te rodjendanski pokloni za tvoje dijete.

Dragy
    16. Ožujak 2017. 14:28

Evo uspjela sam staviti ticker 
    Sve sam dobro radila ali se nisam bila uclanila pa zato nije ucitavalo code
    Hvala na pomoci

• Mystique
    16. Ožujak 2017. 14:43

Evo i mog tickera  hvala na pomoći

Dragy
    16. Ožujak 2017. 14:50

Mystique

Evo i mog tickerahvala na pomoći

Za petama sam ti po tjednima i danima 

• Bruncili
    16. Ožujak 2017. 15:11

Ja sam se uclanila u dietpharm i jucer stigao hemoprotect za hemeroide 😂😂😂
    Hajmo obnoviti znanje gdje se sve javiti za sto 😀 dietpharmu navodno treba poslati mail pa posalju kutiju prenatala...
    Dalje???

Dragy
    16. Ožujak 2017. 15:14

Za DM paket za trudnice tteba se javiti u njihovu prodavaonicu. Hipp isto ima neke pakete koliko znam, uclanis ce u web klub ako se ne varam i dobijes paket proizvoda.

• Mystique
    16. Ožujak 2017. 15:27

Ja sam zabrljala prvi put svoj ticker...ostalo mi je da mi je ciklus 28 dana, a duži je
    Sad smo iste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.