Kartica na popuste iz bipe (bipo klub za bebace)
vidiš ovo prvi put čujem,
u doba kad su moji bili bebači u BIPAe smo kupovalie kašice i ostalo na tzv "Baby danima" kad je bilo -20% na sve
a sad je znači neka kartice / klub vjernosti u djiru? Trebam to vidit...iako pelene ću najvjerojatnije mullerove a tog nema u BIPAe
žena-majka-carica:)
da sastavimo na neku listu, ak vam se ne da petljat s tickerima?
To bi možda bilo jednostavnije :) Ja sam za
Ja sam isto za 😊
Kartica na popuste iz bipe (bipo klub za bebace)
vidiš ovo prvi put čujem,
u doba kad su moji bili bebači u BIPAe smo kupovalie kašice i ostalo na tzv "Baby danima" kad je bilo -20% na sve
a sad je znači neka kartice / klub vjernosti u djiru? Trebam to vidit…iako pelene ću najvjerojatnije mullerove a tog nema u BIPAe
Evo kaze:
Clanstvo i bipo klubu ti donosi 10% popusta na cjelokupan baby asortiman. Tu su i tematski popusti mjeseca i druge specijalne ponude te rodjendanski pokloni za tvoje dijete.
Evo uspjela sam staviti ticker
Sve sam dobro radila ali se nisam bila uclanila pa zato nije ucitavalo code
Hvala na pomoci
Ja sam se uclanila u dietpharm i jucer stigao hemoprotect za hemeroide 😂😂😂
Hajmo obnoviti znanje gdje se sve javiti za sto 😀 dietpharmu navodno treba poslati mail pa posalju kutiju prenatala...
Dalje???
Za DM paket za trudnice tteba se javiti u njihovu prodavaonicu. Hipp isto ima neke pakete koliko znam, uclanis ce u web klub ako se ne varam i dobijes paket proizvoda.
Ja sam zabrljala prvi put svoj ticker...ostalo mi je da mi je ciklus 28 dana, a duži je
Sad smo iste
Sortiraj odgovore
Najstariji