Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    22. Svibanj 2017. 09:13

Angel, ja sam prva tri mjeseca zaspala najkasnije u 10 navečer... A spavala sam oko 9-10 sati... Baš sam bila kooooooooomaaaaa.. I onda prije vjenčanja smo uvijek imali goste do nekih 11 sati, ponekad i više... Dok sve pospremiš i odeš spavati je već ponoć i automatski mi se poremetilo sve...  Ali nije da sada idem nešto kasnije spavati... Max do 11 sam ja već u krevetu 

barbs
    22. Svibanj 2017. 09:13

Mame koje ste kupile bodiće već u LIDLU i koje su opet na katalogu u četvrtak, ti bodići su debljeg materijala, tj. topliji??? 

• M@lena
    22. Svibanj 2017. 09:25

LittleG

Ipak sam prevencije radi dobila Sumamed jednokratno 1x1g.

Kad bi ovo moja doktorica procitala, pocupala bi kosu s glave! U trudnoci dati antibiotik prevencije radi?!
    Ja sam imala bakteriju u prvoj trudnoci pa mi nije htjela dati antibiotik nego sam se lijecila probioticima i domacim kefirom! A tebi su dali sumamed iako je bris uredan. O Boze! 

LittleG
    22. Svibanj 2017. 09:28

Vjerojatno ga ne bi dala niti bih ga ja popila, ali osim sterilnih briseva i sterilne urinokulture Imala sam povišen CRP i leukocite, tako da sam ipak odlučila popiti.

• M@lena
    22. Svibanj 2017. 09:30

Jutro cure! Mi smo za vikend slavili rodjendan i bilo nam je savrsenooo! Malac se izgustao i uzivao! Ja sam provela cijeli dan na nogama i bila jaaako umorna, no brzo sam dosla sebi. Ugl sve je ok!
    Vidim da imamo i novih cura! E pa dobro nam dosle! 😊 lijepo je vidjeti ovako dugacak popis!
    Mi smo dobili dvije vrece odjece za curice od 0 do 6 mj. Necu morati puno kupovati, samo mozda 2-3 bodi-benkice one sto se kopcaju sprijeda radi pupka ispocetka. Saljem vam 😘 i ugodan dan zelim!

• M@lena
    22. Svibanj 2017. 09:37

LittleG

Vjerojatno ga ne bi dala niti bih ga ja popila, ali osim sterilnih briseva i sterilne urinokulture Imala sam povišen CRP i leukocite, tako da sam ipak odlučila popiti.

Onda ipak nije prevencije radi, onda ima razloga za to. Ponekad su antibiotici neizbjezni i tad ovisimo o znanju i procjeni lijecnika. U svakom slucaju zelim ti brz oporavak! 😊

treca_sreca
    22. Svibanj 2017. 09:46

Ulijecem ko padobranac. Gadno me sjece u kicmi
    Malena, i dr iskusne cure - da ne panicim?
     beba tupka dolje javlja se ali kicmaaaa bol ono ko kod trudova. Lezim i ne micem ali svejedno boli. Dolje mi nije pritisak ni bol nego samo odzada (kicma) rekla bih.
    A sve do jucer savrseno...
    Tko ce docekat 17h brine me....sta vi mislite?

žena-majka-carica:)

barbs
    22. Svibanj 2017. 09:55

Treca sreca, a da probaš nazvati ginekologa i vidjeti ako možeš doći ranije? 

22. Svibanj 2017. 09:56

Curkeee....pogledajte na sto lici moja kuca 😱😱😱😱😱

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

22. Svibanj 2017. 09:57

Treca sreca, dobro Barbs kaze, da probas otic ranije?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.