Angel, ja sam prva tri mjeseca zaspala najkasnije u 10 navečer... A spavala sam oko 9-10 sati... Baš sam bila kooooooooomaaaaa.. I onda prije vjenčanja smo uvijek imali goste do nekih 11 sati, ponekad i više... Dok sve pospremiš i odeš spavati je već ponoć i automatski mi se poremetilo sve... Ali nije da sada idem nešto kasnije spavati... Max do 11 sam ja već u krevetu

Mame koje ste kupile bodiće već u LIDLU i koje su opet na katalogu u četvrtak, ti bodići su debljeg materijala, tj. topliji???

Ipak sam prevencije radi dobila Sumamed jednokratno 1x1g.
Kad bi ovo moja doktorica procitala, pocupala bi kosu s glave! U trudnoci dati antibiotik prevencije radi?!
Ja sam imala bakteriju u prvoj trudnoci pa mi nije htjela dati antibiotik nego sam se lijecila probioticima i domacim kefirom! A tebi su dali sumamed iako je bris uredan. O Boze!

Vjerojatno ga ne bi dala niti bih ga ja popila, ali osim sterilnih briseva i sterilne urinokulture Imala sam povišen CRP i leukocite, tako da sam ipak odlučila popiti.

Jutro cure! Mi smo za vikend slavili rodjendan i bilo nam je savrsenooo! Malac se izgustao i uzivao! Ja sam provela cijeli dan na nogama i bila jaaako umorna, no brzo sam dosla sebi. Ugl sve je ok!
Vidim da imamo i novih cura! E pa dobro nam dosle! 😊 lijepo je vidjeti ovako dugacak popis!
Mi smo dobili dvije vrece odjece za curice od 0 do 6 mj. Necu morati puno kupovati, samo mozda 2-3 bodi-benkice one sto se kopcaju sprijeda radi pupka ispocetka. Saljem vam 😘 i ugodan dan zelim!

Vjerojatno ga ne bi dala niti bih ga ja popila, ali osim sterilnih briseva i sterilne urinokulture Imala sam povišen CRP i leukocite, tako da sam ipak odlučila popiti.
Onda ipak nije prevencije radi, onda ima razloga za to. Ponekad su antibiotici neizbjezni i tad ovisimo o znanju i procjeni lijecnika. U svakom slucaju zelim ti brz oporavak! 😊

Ulijecem ko padobranac. Gadno me sjece u kicmi
Malena, i dr iskusne cure - da ne panicim?
beba tupka dolje javlja se ali kicmaaaa bol ono ko kod trudova. Lezim i ne micem ali svejedno boli. Dolje mi nije pritisak ni bol nego samo odzada (kicma) rekla bih.
A sve do jucer savrseno...
Tko ce docekat 17h brine me....sta vi mislite?

žena-majka-carica:)
Treca sreca, a da probaš nazvati ginekologa i vidjeti ako možeš doći ranije?

Curkeee....pogledajte na sto lici moja kuca 😱😱😱😱😱

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca, dobro Barbs kaze, da probas otic ranije?

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji