Angel, ja sam prva tri mjeseca zaspala najkasnije u 10 navečer... A spavala sam oko 9-10 sati... Baš sam bila kooooooooomaaaaa.. I onda prije vjenčanja smo uvijek imali goste do nekih 11 sati, ponekad i više... Dok sve pospremiš i odeš spavati je već ponoć i automatski mi se poremetilo sve... Ali nije da sada idem nešto kasnije spavati... Max do 11 sam ja već u krevetu
Mame koje ste kupile bodiće već u LIDLU i koje su opet na katalogu u četvrtak, ti bodići su debljeg materijala, tj. topliji???
Ipak sam prevencije radi dobila Sumamed jednokratno 1x1g.
Kad bi ovo moja doktorica procitala, pocupala bi kosu s glave! U trudnoci dati antibiotik prevencije radi?!
Ja sam imala bakteriju u prvoj trudnoci pa mi nije htjela dati antibiotik nego sam se lijecila probioticima i domacim kefirom! A tebi su dali sumamed iako je bris uredan. O Boze!
Vjerojatno ga ne bi dala niti bih ga ja popila, ali osim sterilnih briseva i sterilne urinokulture Imala sam povišen CRP i leukocite, tako da sam ipak odlučila popiti.
Jutro cure! Mi smo za vikend slavili rodjendan i bilo nam je savrsenooo! Malac se izgustao i uzivao! Ja sam provela cijeli dan na nogama i bila jaaako umorna, no brzo sam dosla sebi. Ugl sve je ok!
Vidim da imamo i novih cura! E pa dobro nam dosle! 😊 lijepo je vidjeti ovako dugacak popis!
Mi smo dobili dvije vrece odjece za curice od 0 do 6 mj. Necu morati puno kupovati, samo mozda 2-3 bodi-benkice one sto se kopcaju sprijeda radi pupka ispocetka. Saljem vam 😘 i ugodan dan zelim!
Vjerojatno ga ne bi dala niti bih ga ja popila, ali osim sterilnih briseva i sterilne urinokulture Imala sam povišen CRP i leukocite, tako da sam ipak odlučila popiti.
Onda ipak nije prevencije radi, onda ima razloga za to. Ponekad su antibiotici neizbjezni i tad ovisimo o znanju i procjeni lijecnika. U svakom slucaju zelim ti brz oporavak! 😊
Ulijecem ko padobranac. Gadno me sjece u kicmi
Malena, i dr iskusne cure - da ne panicim?
beba tupka dolje javlja se ali kicmaaaa bol ono ko kod trudova. Lezim i ne micem ali svejedno boli. Dolje mi nije pritisak ni bol nego samo odzada (kicma) rekla bih.
A sve do jucer savrseno...
Tko ce docekat 17h brine me....sta vi mislite?
žena-majka-carica:)
Treca sreca, a da probaš nazvati ginekologa i vidjeti ako možeš doći ranije?
Curkeee....pogledajte na sto lici moja kuca 😱😱😱😱😱
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Treca sreca, dobro Barbs kaze, da probas otic ranije?
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sortiraj odgovore
Najstariji