Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    22. Svibanj 2017. 10:12

Belle84

Curke, jeste sve radile briseve u trudnoci? Meni sutra stizu nalazi, bas sam nervozna 😩

Ja sam radila i papu i briseve nedavno, bilo sve uredno. Ne brini, ako se nešto i pokaže to se da riješiti tabletama, javi nam kako je prošlo 

Suncokretica
    22. Svibanj 2017. 10:15

Ana2711

Iz zagreba sam..super,onda cemo i mi to rijesiti u domu zdravlja u 6.mj,a u 9.mj cu vidjeti jos za petrovu,ovisno o tome kako cu se osjecati😊..a je li mi kasno sad za prijaviti se u neki dom zdravlja za 6.mj?

Ma nije, evo ja jutros zvala i prijavila nas. E sad kažem, kod nas ima mjesta, možda u nekim domovima zdravlja nema, ovisi o gužvi pa si zovi od jednog do drugog da provjeriš, ovisno o tome koji ti je najbliži. Al nazovi ih sutra ujutro, obično primaju pozive samo od 7 do 8.30 h. Ima na internetu kontakti svih patronažnih sestra za tečajeve

Nina2512
    22. Svibanj 2017. 10:20

http://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453
    Evo linka sa popisom tecajeva za dz u zagrebu

Nina2512
    22. Svibanj 2017. 10:22

Suncokretica

Ana2711

Iz zagreba sam..super,onda cemo i mi to rijesiti u domu zdravlja u 6.mj,a u 9.mj cu vidjeti jos za petrovu,ovisno o tome kako cu se osjecati😊..a je li mi kasno sad za prijaviti se u neki dom zdravlja za 6.mj?

Ma nije, evo ja jutros zvala i prijavila nas. E sad kažem, kod nas ima mjesta, možda u nekim domovima zdravlja nema, ovisi o gužvi pa si zovi od jednog do drugog da provjeriš, ovisno o tome koji ti je najbliži. Al nazovi ih sutra ujutro, obično primaju pozive samo od 7 do 8.30 h. Ima na internetu kontakti svih patronažnih sestra za tečajeve

Hvala,budem ih zvala jednog po jednog..hehe

• sretna
    22. Svibanj 2017. 10:23

dzenny

Nove cure dobro dosle.. 😀
    Ja sam bas za tecaj neki dan zvala,tako da vec 01.06 sam na tecaju.. nekako mi lakse zvuci ici sa 20 i neki tt nego sa 35.. ii imam predavanje za epidular 31.05.. sta vi mislite o njemu?? Jel cete radjati bez njega ili??

Ja sam rodila sa epiduralnom i nadam se da cu i ovaj put. Blazen bio tko ju je izmislio! Do tad su me trudovi trgali, kad sam ju dobila, nistaaaa, osjetila.sam samo grcenje maternice bez bolova i.onda sam osjetila trudove kod izgona i to je bolilo. Ored izgon ti je smanje tako da osjetis. Doziraju je orema tvojoj kilazo i visini. Nikakvih posljedica od nje. Ja sam ta 2 h uzivala, pricala na mob, slusala muziku i cekala porod bez bolova uz osmijeh 😄

barbs
    22. Svibanj 2017. 10:41

Evo, ja sam uspjela nabaviti brojeve  Srećom pa su oko mene prijateljice/sestrične već rodile, pa imam sve informacije na dohvat ruke  Kasnije ću probati nazvati i raspitati se za informacije jer ne rade cijeli dan 

Nina2512
    22. Svibanj 2017. 10:42

Suncokretica

Ana, i ja planiram roditi u Petrovoj. Oni imaju svoj tečaj, al traje puno duže i košta 400 kn
    Jutros sam zvala Petrovu i kažu da priznaju tečajeve iz doma zdravlja (koji su besplatni), treba samo donijeti potvrdu. Eto čisto za informaciju

Meni je termin 29.10.,mozda cemo se skupa druziti u Petrovoj😊😊😊

dzenny
    22. Svibanj 2017. 10:50

Sretna,
    Zaista svakakvih prica cujes,zato mi je najdraze cuti misljenje onih koji su to osjetile na svojoj kozi.. i ja sam se odlucila za epidural,bit ce lakse koliko-toliko.. samo jos moram da odem na to predavanje i da potpisem,jer sestrica mi je rekla da je to bolje sto prije obaviti,tak da sve imas spremno.. 😁

Suncokretica
    22. Svibanj 2017. 10:53

Eto meni je 1.11. ako beba ne odluči doći prije ili poslije  
    Nikad ne znaš, možda se sretnemo. Ako bude koja Ana u sobi ja ću pitati jel to Ana s foruma klokanice haha. Jel znate spol? Ja idem 30. na pregled pa se nadamo da ćemo uspjeti saznati  

• sretna
    22. Svibanj 2017. 10:59

dzenny

Sretna,
    Zaista svakakvih prica cujes,zato mi je najdraze cuti misljenje onih koji su to osjetile na svojoj kozi.. i ja sam se odlucila za epidural,bit ce lakse koliko-toliko.. samo jos moram da odem na to predavanje i da potpisem,jer sestrica mi je rekla da je to bolje sto prije obaviti,tak da sve imas spremno.. 😁

Ma ja samo pozitivna iskustva imam s njom. Evo izgon je bolio, ali mislim da to nije ni pola one boli kao bez epiduralne

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.