Jutro!!! Meni je vikend bio više manje miran pa sam sada spremna za novi tjedan. Kada vi uopće idete spavati? Ja sam uglavnom navečer oko pol 10 - 10 već gotova i spremam se u krevet. Od cca 5 tjedna trudnoće me toliko hvatao umor da čim bi došla s posla morala bi otspavati sat dva, onda bi se probudila nešto napravila po kući i za kratko vrijeme natrag se legla spavati. Čini mi se da sada napokon to popušta, jedva čekam da mi se energija vrati
Ja da na pocetku nisam radila, mislim da bi spavala 0-24 kolko sam bila umorna 😅 S vremenom se stabiliziralo i bilo mi je sasvim ok, spavala sam po 8 sati bez obzira kad bi legla, dok zadnja 3tj sam na minimalcu, uhvati me brzo, al se probudim za sat-dva i ne mogi se namjestit, bole me leđa, prebacujem jastuke gore-dolje-lijevo-desno...Ne sjecam se kad sam se zadnji put naspavala 😣
url=https://lilypie.com]
Eto meni je 1.11. ako beba ne odluči doći prije ili poslije
Nikad ne znaš, možda se sretnemo. Ako bude koja Ana u sobi ja ću pitati jel to Ana s foruma klokanice haha. Jel znate spol? Ja idem 30. na pregled pa se nadamo da ćemo uspjeti saznati
Hehe,nikad ne znas😊😊
Ja sam imala pregled prosli tj u cet i nije sd vidio spol nazalost,iduci pregled imam za 4tj,nadam se da cemo tad saznati😊
Suncokretica, ja sam spol doznala kad sam b ila 20tj+3d i to samo jer je doktorica nekako na uvz preokrenula snimak bebice... Inače se maleni skrivao... Toliko o tome kad kažu da se dečkići uvijek pokažu!
Sta se tice briseva,radila sam sve i pappu i briseve na ureoplasmu i jos par bestija. Sve ok bilo.
Moj uvijek salje na sve te pretrage, zlu ne trebalo..
Zvala sam Rockfellerovu, nalazi jos nisu gotovi, u prosli utorak radjeni brisevi. Hm... pretpostavljam da su nasli neku bakteriju pa cekaju kolko ce narasti broj. Tak je bilo i s urinokulturom. Dosao mi je nalaz za 2 dana kad je bilo sterilno a kad je bila escherihija onda sam cekala 5 dana jer su cekali da naraste do 10*5.
Rekla je da tek u srijedu nazovem.
Treca_sreca,ja bih zvala ginicku i postupila po njenom savjetu. Ne znam da li radi tvoj dr sada? Ako nije on, u Citu ima jos doktora pa ce te moci primiti i prije ako procjene da je potrebno! Ne moras odmah trcati ali obavezno nazovi. Nakon 2 poroda sigurno ne bi mogla zamijeniti bol za nesto drugo. Nadam se da je sve ok! Molim te javi sto je bilo! 😘😚
Belle vazno je da si otisla i da ako nesto i nadu, rijesis na vrijeme.
Epiduralna ja planiram potpisat da cu je uzet pa kako bude, evo nedavno je frendica rodila ali dosla je vec toliko otvorena da joj nisu dali epiduralnu. A cula sam da ako ne potpises da ces je uzeti da nema natrag vise, nema predomisljanja jer te za to moraju provjeriti. Upozorile su me na to frednice koje su radale jer je bilo zena koje su rekle da bi prirodno pa su se predomislile, ali nisu mogle dobiti. Zato je bolje reci da, pa ako mozes izdrzat bez nitko te nece silit da je uzmes.
Ulijecem ko padobranac. Gadno me sjece u kicmi
Malena, i dr iskusne cure - da ne panicim?
beba tupka dolje javlja se ali kicmaaaa bol ono ko kod trudova. Lezim i ne micem ali svejedno boli. Dolje mi nije pritisak ni bol nego samo odzada (kicma) rekla bih.
A sve do jucer savrseno…
Tko ce docekat 17h brine me….sta vi mislite?
jutro cure!!!
treca sreca jesi zvala doktora??
tecaj zvala sam kod sebe u dom zdravlja...rekli su mi da ce me zvati krajem 5 ili pocetkom 6 mj kad naprave grupu. jedva cekam.
Zvala sam Rockfellerovu, nalazi jos nisu gotovi, u prosli utorak radjeni brisevi. Hm… pretpostavljam da su nasli neku bakteriju pa cekaju kolko ce narasti broj. Tak je bilo i s urinokulturom. Dosao mi je nalaz za 2 dana kad je bilo sterilno a kad je bila escherihija onda sam cekala 5 dana jer su cekali da naraste do 10*5.
Rekla je da tek u srijedu nazovem.
Gle, ako i nadju bakteriju nije kraj svijeta! Na vrijeme su je pronasli. Nemoj strahovati i ne brini. Sve se to da rijesiti. Ako bude izolirana uz to ces dobiti listu antibiotika na koje bakterija reagira i dr ce ti propisati jedan od njih koji je siguran za plod i tebe u trudnoci. Bude to sve ok. Bakterija je opasna ako se ne lijeci!
Javi sto je bilo!
Sortiraj odgovore
Najstariji