Cure pozdrav..ne javljam se bas cesto,ali vas redovito citam😊😊imam pitanje u vezi trudnickog tecaja,kad ste vi,tj u kojem mj trudnoce mislile to ici?meni je termin kraj 10.mj i rodit cu u Petrovoj.zvala sam ih za tecaj i rekla mi je sestra da lipanj im je puni vec,a srpanj i kolovoz nemaju tecajeve,tek sredinom 9.mj ce imati..ja se bojim da cr mi tad pred sam kraj trudnoce biti tesko sjediti tam po par sati..mozemo ici u neki dom zdravlja,ali oni isto nemaju tecajeve 7.i 8.mj..joj ne znam sto da radim,nekako mi je rano ici sad u 6.mj u dom zdravlja na tecaj..kakva su vasa razmisljanja i planovi za to?
Malena, baš mi je drago što si dobila robicu! Ja moram vidjeti sa sestričnom što ima za mene jer je ona rodila prošle godine kad je meni termin ove!
I vidjeti sa sestrom da pita svoje prijateljice koje imaju dečkiće ako mogu što proslijediti
Tek je tjedan dana prošlo od pregleda... Tko će izdržati do 14.?! Dugi je to period a onda kad bolje razmisliš, sve to brzo prođe jer imaš na tone obveza dnevno za odrađivati... ali ipak...
Pozdrav svima, a novim curama želim dobrodošlicu!
Mi smo ovaj vikend maksimalno iskoristili, bili u gostima, slavili rođendan od muža i baš sam se nauživala
Vi ste se raspisale da je to nemoguće pohvatati hehe
Inače mi smo se prijavili za trudnički tečaj u 6.mj. u domu zdravlja koji je besplatan. Saznala sam da preko ljeta (7. i 8. mjesec) nemaju tečajeve, a ne želim si to ostavljati za jesen kada će biti puno teže sjediti i nedaj Bože da moram mirovati pa ne mogu nikuda. Ipak je sada lakše. A i muž planira na porod, bez tečaja ne može sudjelovati. Preporučujem svima da se prijave prije ljeta i obave sve na miru da spremni dočekamo porod
Joj, Ana, i ja sam to htjela baš pitati... Kad je najbolje nazvati i rezervirati termin za trudnički tečaj? Što je najgore, nisam sačuvala brooooooj, a nigdje ga ne mogu naćiii na netu Da li je kasno ako zovem ovih dana??
Sanjchy, lijepo je tebi!!!
Cure pozdrav..ne javljam se bas cesto,ali vas redovito citam😊😊imam pitanje u vezi trudnickog tecaja,kad ste vi,tj u kojem mj trudnoce mislile to ici?meni je termin kraj 10.mj i rodit cu u Petrovoj.zvala sam ih za tecaj i rekla mi je sestra da lipanj im je puni vec,a srpanj i kolovoz nemaju tecajeve,tek sredinom 9.mj ce imati..ja se bojim da cr mi tad pred sam kraj trudnoce biti tesko sjediti tam po par sati..mozemo ici u neki dom zdravlja,ali oni isto nemaju tecajeve 7.i 8.mj..joj ne znam sto da radim,nekako mi je rano ici sad u 6.mj u dom zdravlja na tecaj..kakva su vasa razmisljanja i planovi za to?
Jao evo taman to napisala i sad vidim tvoje pitanje. Nije ti prerano, lakše nam je sad u drugom tromjesečju, a pogotovo zbog sjedenja po 3 sata. Meni je termin 1.11. pa idemo to već u 6-om mjesecu riješiti. Ne daj Bože da rodimo puno ranije, treba to imati spremno. A pred kraj trudnoće ću više spremati sve doma i kupovati i hoću to riješiti prije da ne mislim više na to
Ne znam od kuda si, jesi li iz Zagreba? Ja sam iz Zagreba i zvala sam Vrapče, tamo i u Španskom imaju mjesta. Ne moraš ti ići u svoj dom zdravlja, možeš u bilo koji gdje nađeš mjesta...
Mi imamo tecaj iz prve trudnoce pa ne moramo opet ici. A isla sam na tecaj mjesec i pol prije termina. Nis mi nije bio problem sjediti ili tako nesto
Nove cure dobro dosle.. 😀
Ja sam bas za tecaj neki dan zvala,tako da vec 01.06 sam na tecaju.. nekako mi lakse zvuci ici sa 20 i neki tt nego sa 35.. ii imam predavanje za epidular 31.05.. sta vi mislite o njemu?? Jel cete radjati bez njega ili??
Iz zagreba sam..super,onda cemo i mi to rijesiti u domu zdravlja u 6.mj,a u 9.mj cu vidjeti jos za petrovu,ovisno o tome kako cu se osjecati😊..a je li mi kasno sad za prijaviti se u neki dom zdravlja za 6.mj?
Ana, i ja planiram roditi u Petrovoj. Oni imaju svoj tečaj, al traje puno duže i košta 400 kn
Jutros sam zvala Petrovu i kažu da priznaju tečajeve iz doma zdravlja (koji su besplatni), treba samo donijeti potvrdu. Eto čisto za informaciju
Sortiraj odgovore
Najstariji