Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    22. Svibanj 2017. 09:58

Cure pozdrav..ne javljam se bas cesto,ali vas redovito citam😊😊imam pitanje u vezi trudnickog tecaja,kad ste vi,tj u kojem mj trudnoce mislile to ici?meni je termin kraj 10.mj i rodit cu u Petrovoj.zvala sam ih za tecaj i rekla mi je sestra da lipanj im je puni vec,a srpanj i kolovoz nemaju tecajeve,tek sredinom 9.mj ce imati..ja se bojim da cr mi tad pred sam kraj trudnoce biti tesko sjediti tam po par sati..mozemo ici u neki dom zdravlja,ali oni isto nemaju tecajeve 7.i 8.mj..joj ne znam sto da radim,nekako mi je rano ici sad u 6.mj u dom zdravlja na tecaj..kakva su vasa razmisljanja i planovi za to?

barbs
    22. Svibanj 2017. 09:58

Malena, baš mi je drago što si dobila robicu!  Ja moram vidjeti sa sestričnom što ima za mene jer je ona rodila prošle godine kad je meni termin ove!  I vidjeti sa sestrom da pita svoje prijateljice koje imaju dečkiće ako mogu što proslijediti  
    Tek je tjedan dana prošlo od pregleda...  Tko će izdržati do 14.?! Dugi je to period a onda kad bolje razmisliš, sve to brzo prođe jer imaš na tone obveza dnevno za odrađivati... ali ipak... 

Suncokretica
    22. Svibanj 2017. 10:00

Pozdrav svima, a novim curama želim dobrodošlicu!
    Mi smo ovaj vikend maksimalno iskoristili, bili u gostima, slavili rođendan od muža i baš sam se nauživala 
    Vi ste se raspisale da je to nemoguće pohvatati hehe
    Inače mi smo se prijavili za trudnički tečaj u 6.mj. u domu zdravlja koji je besplatan. Saznala sam da preko ljeta (7. i 8. mjesec) nemaju tečajeve, a ne želim si to ostavljati za jesen kada će biti puno teže sjediti i nedaj Bože da moram mirovati pa ne mogu nikuda. Ipak je sada lakše. A i muž planira na porod, bez tečaja ne može sudjelovati. Preporučujem svima da se prijave prije ljeta i obave sve na miru da spremni dočekamo porod 

barbs
    22. Svibanj 2017. 10:02

Joj, Ana, i ja sam to htjela baš pitati... Kad je najbolje nazvati i rezervirati termin za trudnički tečaj? Što je najgore, nisam sačuvala brooooooj, a nigdje ga ne mogu naćiii na netu  Da li je kasno ako zovem ovih dana?? 
    Sanjchy, lijepo je tebi!!! 

Suncokretica
    22. Svibanj 2017. 10:03

Ana2711

Cure pozdrav..ne javljam se bas cesto,ali vas redovito citam😊😊imam pitanje u vezi trudnickog tecaja,kad ste vi,tj u kojem mj trudnoce mislile to ici?meni je termin kraj 10.mj i rodit cu u Petrovoj.zvala sam ih za tecaj i rekla mi je sestra da lipanj im je puni vec,a srpanj i kolovoz nemaju tecajeve,tek sredinom 9.mj ce imati..ja se bojim da cr mi tad pred sam kraj trudnoce biti tesko sjediti tam po par sati..mozemo ici u neki dom zdravlja,ali oni isto nemaju tecajeve 7.i 8.mj..joj ne znam sto da radim,nekako mi je rano ici sad u 6.mj u dom zdravlja na tecaj..kakva su vasa razmisljanja i planovi za to?

Jao evo taman to napisala i sad vidim tvoje pitanje. Nije ti prerano, lakše nam je sad u drugom tromjesečju, a pogotovo zbog sjedenja po 3 sata. Meni je termin 1.11. pa idemo to već u 6-om mjesecu riješiti. Ne daj Bože da rodimo puno ranije, treba to imati spremno. A pred kraj trudnoće ću više spremati sve doma i kupovati i hoću to riješiti prije da ne mislim više na to 
    Ne znam od kuda si, jesi li iz Zagreba? Ja sam iz Zagreba i zvala sam Vrapče, tamo i u Španskom imaju mjesta. Ne moraš ti ići u svoj dom zdravlja, možeš u bilo koji gdje nađeš mjesta...

• sretna
    22. Svibanj 2017. 10:05

Mi imamo tecaj iz prve trudnoce pa ne moramo opet ici. A isla sam na tecaj mjesec i pol prije termina. Nis mi nije bio problem sjediti ili tako nesto

barbs
    22. Svibanj 2017. 10:07

Uh, moram onda zvati ovih dana kad broj nađem da ne bude prekasno... 

dzenny
    22. Svibanj 2017. 10:08

Nove cure dobro dosle.. 😀
    Ja sam bas za tecaj neki dan zvala,tako da vec 01.06 sam na tecaju.. nekako mi lakse zvuci ici sa 20 i neki tt nego sa 35.. ii imam predavanje za epidular 31.05.. sta vi mislite o njemu?? Jel cete radjati bez njega ili??

Nina2512
    22. Svibanj 2017. 10:09

Iz zagreba sam..super,onda cemo i mi to rijesiti u domu zdravlja u 6.mj,a u 9.mj cu vidjeti jos za petrovu,ovisno o tome kako cu se osjecati😊..a je li mi kasno sad za prijaviti se u neki dom zdravlja za 6.mj?

Suncokretica
    22. Svibanj 2017. 10:09

Ana, i ja planiram roditi u Petrovoj. Oni imaju svoj tečaj, al traje puno duže i košta 400 kn  
    Jutros sam zvala Petrovu i kažu da priznaju tečajeve iz doma zdravlja (koji su besplatni), treba samo donijeti potvrdu. Eto čisto za informaciju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.