Barbs bio je lijep, a bilo bi jos ljepse da se ostvari!! 😂😂
A sto se vel. tice, pisali smo o tome nema dugo, ak se ne varam, 50-56...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ma nije toliko strašno dobiti 9 kg nego kao u toliko malo vremena toliko kg… haha
Bez brige, Suncokretica, ni ja ništa ne znamI mene sve zanima!
Ja ću kupiti svakako one dugih rukava. Mame, za prvo vrijeme koji broj je najbolje kupiti??Sanchy, imala si baš lijep san!
Barbs zao mi je za baku, nadam se da ce bit sve ok
Mislim da su cure pisale o velicinama .. Ja sam ugl sve 56 imala i koji komad 52,al mislim da mu 52 nisam ni oblacila..uf niceg se vise ne sicam ko da je prije nez kolko bilo, a ne prije godinu ipo :)
Barbs izgledas fenomenalno!!! Mozda je doktorica ljubomorna pa te zato stavila na dijetu 😉😉😉
Hedgehog ja sam tek u subotu saznala spol, 24. tt, moj bebac je nestasan ☺
url=https://lilypie.com]
Bas i ja gledam lidl, ja ću 56 uzeti, možda par komada 50 da se nade.
Što se tice kilaži, ja sam između 8 i 12 tj dobila 2 kg pa je dr digla paniku i poslala me na oggt koji je bio ok i od tada sam samo kilu dobila do sad (17+5) tak da ne brinite, to krene pa stane, treba paziti sa jednomo sto zdravije i nekad se počastiti, zaslužile smo :)
Cure, MM i ja planiramo kupiti karte za godisnji u Kini. Isli bi na 2 tjedna kada cu biti od 17 do 19 TT. Kako svake godine negdje putujemo tako bi htjeli jos i ovu godinu iskoristiti koliko je moguce, jer nisam sigurna da cemo na dulja putovanja moci sa malom bebom. Imate li kakvih savjeta, let je poprilicno dug, prema tamo cca 10h a prema natrag 12h.
Dena super, javi sto kaze ortoped. Meni malo popusta ali i dalje boli, popila sam magnezij, mozda pomogne.
Suncokretica meni nije od lezanja jer je pocelo jucer, ali lezanje mi pogorsa sve jer ujutro nisam mogla sama hodat, a sad kako se vise krecem sve je lakse.
Kokoloo naravno, moramo jos pogledat ali od svega sto smo proslo ta su mi nekako ok cijenom i kvalitetom. Koliko mogu procijeniti samo od gledanja i vozanja po ducanu... Cekaj ti sepas vec neko vrijeme?? 😱 Joj ja se nadam da ce danas boln prestati... 😅
Barbs slatka si trudnica, lijepo ti stoji! I nisi debela! Ali oni prigovaraju kad dobijes od jednom puno, tako sam ja po kilu pa onda u mj dana 4 kg. Evo sad se vazem i dobila sam kilu od zadnjeg pregleda sto nije puno, ali uvijek ce prigovarat jer je ukupni zbroj puno za te tjedne trudnoce. Na OGTT moraju ici sve trudnice ja mislim.
Malena drago mi je da je sve ok na pregledu i da beba lijepo napreduje! 😊
Angel wow Kina! Odlicno! 😊 Mislim da ti je najbolje pitat gin za savjet kad se priblizis putovanju, ona ce ti reci jel smijes i pod kojim uvjetima. Koliko si sad trudna? Neke aviokompanije imaju zabranu za trudnice, ali mislim da se to odnosi na visoku trudnocu. Inace, ako je sve ok, kazu da je drugo tromjesecje idealno za putovanja. Ne znam mijenja li situaciju ako su u pitanju tako daleka putovanja. Najbolje ti je da pitas.
I_me moja frendica je imala visak plodne vode ali ne znam zasto, znam samo da joj je pred porod prvo doma puknuo vodenjak, pa su joj jos 2x busili u bolnici koliko je vode bilo 😂 Ali bebica je dobro, imaju predivnu curicu. Mislim da se ne moras brinuti kad ti je i sama gin rekla da je to sve ok. 😊 Za secer znam da bebe znaju biti vece od toga, a ne znam kako utjece na plodnu vodu.. Kad ides na provjeru?
I_me moja frendica je imala visak plodne vode ali ne znam zasto, znam samo da joj je pred porod prvo doma puknuo vodenjak, pa su joj jos 2x busili u bolnici koliko je vode bilo 😂 Ali bebica je dobro, imaju predivnu curicu. Mislim da se ne moras brinuti kad ti je i sama gin rekla da je to sve ok. 😊 Za secer znam da bebe znaju biti vece od toga, a ne znam kako utjece na plodnu vodu.. Kad ides na provjeru?
iducu srijedu imam kod svoje gin pregled pa mi je rekla da i ona provjeri jer se obicno smanjuje oko 24 tj.
kaze uzrok moze biti secer pa nek me posalje na ogtt.
a ogtt se tak i tak radi izmedju 24 i 28 tj ak se ne varam.
po ovom sad sto je pregledala beba je u svim mjerama za tjedan u kojem jesam i nisam se puno udebljala.. nemam pojma..sad to sve malo istrazujem al pokusavam ne panicarit
Sada sam u 11 TT, a putovali bi krajem 6 i početkom 7 mjeseca. Svakako ću popričati s ginekologicom, ali mislim da ne bi trebao biti neki problem. Da, drugo tromjesečje bi trebalo biti najbolje za putovanja.
Dena super, javi sto kaze ortoped. Meni malo popusta ali i dalje boli, popila sam magnezij, mozda pomogne.
Suncokretica meni nije od lezanja jer je pocelo jucer, ali lezanje mi pogorsa sve jer ujutro nisam mogla sama hodat, a sad kako se vise krecem sve je lakse.
Kokoloo naravno, moramo jos pogledat ali od svega sto smo proslo ta su mi nekako ok cijenom i kvalitetom. Koliko mogu procijeniti samo od gledanja i vozanja po ducanu… Cekaj ti sepas vec neko vrijeme?? 😱 Joj ja se nadam da ce danas boln prestati… 😅
Barbs slatka si trudnica, lijepo ti stoji! I nisi debela! Ali oni prigovaraju kad dobijes od jednom puno, tako sam ja po kilu pa onda u mj dana 4 kg. Evo sad se vazem i dobila sam kilu od zadnjeg pregleda sto nije puno, ali uvijek ce prigovarat jer je ukupni zbroj puno za te tjedne trudnoce. Na OGTT moraju ici sve trudnice ja mislim.
Malena drago mi je da je sve ok na pregledu i da beba lijepo napreduje! 😊
Da hahahha vec neko vrime.. Prvo me u guzu bolilo pa se prosirilo sve do kolina i jedva sam stajala od boli na toj nozi..probala sam sve i preksinoc sam namazala svinjske masti i stavila kupusov list preko (na kolino) i evo ne boli me jucer i danas vise...veceras cu tako napraviti sa livim guzom i kukom hahahahhahahaha,krepat cu od smrada vjerojatno al ko zna mozda upali.javim ti hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji