barbs, hvala za link na katalog LIDL-a. Kupujem za trudnice sigurno, a za dječje ću još vidjeti. Prošli put nisam išla jer sam imala užasnu mučninu, a znam da sve nestane prvi dan pa mi je bilo glupo ići dane poslije toga. Al ovaj put neću propustiti!
Pitanje: termin mi je početkom 11. mjeseca. Ima li smisla kupovati te bodiće za to hladnije doba, ipak su kratki rukavi?
I znači računam da mi treba otprilike broj 50-56 za novorođenče?

Aha sad vidim da ima i bodi dugih rukava hehe
Šta mislite koji kupiti za 11 mj? Ipak je tad hladnije, čini mi se da nema smisla kupiti ove kratkih rukava.
I koji broj čarapica nam treba za novorođenče?
Ajme meni ništa ne znam

I_mebas ti je slatka bebica, tako i ja svog malisu gledam svaki dan i topim se 😍❤
Kokolooja sam pitala za kolica, prije kolko ste ih vi imali? Bas me nesto vuku i odlican mi je popust u Lesnini, mozda se cak i odlucimo pa kupimo i iskoristimo priliku.
Malena i Sretna svaka cast na kreativnosti! I sretan rockas malisi, lijepo se zabavite. ☺️🎉
Mene je jutros probudila bol u desnoj nozi, pocelo je jucer navecer i mislila sam da ce se smiriti do jutra ali jos je gore. Doslovno ne mogu stati na nogu, boli me kad lezim, sjedim, hodam… nikad mi se nije to dogodilo. Je li to isijas? Dakle ne boli me izvana nista nego negdje duboko u nozi na podrucju kuka i prepone.
Dada vidila sam popust je odlican..
Kolica imamo jos i mislim ih koristiti za novu bebicu, a uzeli smo ih prije godinu ipo za malog.. Jos malo prosvrljajte po ducanima prije nego se odlucite i obavezno provozajte par komada prije nego ih uzmete...
A da to je isijas :( vec misec dana skoro sepam i nemam neki lijek za to hahah..tako mi je bilo i u prvoj trudnoci i proslo je samo od sebe

Ma nije toliko strašno dobiti 9 kg nego kao u toliko malo vremena toliko kg... haha
Bez brige, Suncokretica, ni ja ništa ne znam I mene sve zanima!
Ja ću kupiti svakako one dugih rukava. Mame, za prvo vrijeme koji broj je najbolje kupiti??
Sanchy, imala si baš lijep san!

jutro cure!
hedgehog ako imas fejs imasjednu grupu na njemu koja se zove porodiljni,djecji doplatak i socijalna pomoc gdje obicno pise kad su ispalate i ljudi pisu kad je sjelo i u kojoj banci. danas bi trebale biti komplikacije i porodiljni.
barbs zao mi za baku,nadam se da ce sve biti ok..
zadovoljna sam gin! 1h i 20 min mi je trajao pregled. dobila sam 5 slicica i cd sa snimkom bebe i ptlatila 500kn.
rekla mi je ako cu ponovo dolazit nek se narucim u 28tt jer tada je najidealnije za 4D, beba je tada fino popunjena i nema toliko plodne vode i najbolje se sve vidi. ako ces se narucivati zovi vec danas jer je guzva i ceka se cca 2-3- tjedna.
jako si lijepa trudnica i pupa napreduje lijepo!!!
i hvala za info za lidl,sada kad znam da je curica, znam i sto kupovati
malena super za pregled! drago mi je da je sve ok i da napredujete!.
sto se tice kilograma kod privatnice sam na +4 od kad sam trudna a kod socijalne u 19t +5kg. a sad sam 22t. ne kuzim!!
nego...sad imam opet pitanje za mame koje su rodile... da li se netko susreo ili imao visak plodne vode. meni je jucer privatni gin rekla da imam malo vise,nista strasno i bez panike ali granica normale je 18 a ja sam 19 ( blago poviseni AFI ).da se inace plodna voda smanjuje oko 24tt tako da se ne moram zamarat previse jer ce se vjerovatno smanjit kad udjem u taj tjedan. i rekla mi je da kada budem isla iduci tjedan na pregled kod svoje socijalne gin da joj to spomenem i jos joj je ona napisala na papir koji cu joj predat da pregleda vodu.rekla je da ce me vjerovatno slati na ogtt. i pitala me dal netko u obitelji ima secer. a ja slatko ne volim ( ne znam dal to ima veze). 1tjedno pojedem sladoled i ujutro popijem kavu sa zlicom secera cisto da na wc odem hahaha

Barbs bio je lijep, a bilo bi jos ljepse da se ostvari!! 😂😂
A sto se vel. tice, pisali smo o tome nema dugo, ak se ne varam, 50-56...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Ma nije toliko strašno dobiti 9 kg nego kao u toliko malo vremena toliko kg… haha
Bez brige, Suncokretica, ni ja ništa ne znamI mene sve zanima!
Ja ću kupiti svakako one dugih rukava. Mame, za prvo vrijeme koji broj je najbolje kupiti??Sanchy, imala si baš lijep san!
Barbs zao mi je za baku, nadam se da ce bit sve ok
Mislim da su cure pisale o velicinama .. Ja sam ugl sve 56 imala i koji komad 52,al mislim da mu 52 nisam ni oblacila..uf niceg se vise ne sicam ko da je prije nez kolko bilo, a ne prije godinu ipo :)

Barbs izgledas fenomenalno!!! Mozda je doktorica ljubomorna pa te zato stavila na dijetu 😉😉😉
Hedgehog ja sam tek u subotu saznala spol, 24. tt, moj bebac je nestasan ☺

url=https://lilypie.com]
Cure, MM i ja planiramo kupiti karte za godisnji u Kini. Isli bi na 2 tjedna kada cu biti od 17 do 19 TT. Kako svake godine negdje putujemo tako bi htjeli jos i ovu godinu iskoristiti koliko je moguce, jer nisam sigurna da cemo na dulja putovanja moci sa malom bebom. Imate li kakvih savjeta, let je poprilicno dug, prema tamo cca 10h a prema natrag 12h.

Dena super, javi sto kaze ortoped. Meni malo popusta ali i dalje boli, popila sam magnezij, mozda pomogne.
Suncokretica meni nije od lezanja jer je pocelo jucer, ali lezanje mi pogorsa sve jer ujutro nisam mogla sama hodat, a sad kako se vise krecem sve je lakse.
Kokoloo naravno, moramo jos pogledat ali od svega sto smo proslo ta su mi nekako ok cijenom i kvalitetom. Koliko mogu procijeniti samo od gledanja i vozanja po ducanu... Cekaj ti sepas vec neko vrijeme?? 😱 Joj ja se nadam da ce danas boln prestati... 😅
Barbs slatka si trudnica, lijepo ti stoji! I nisi debela! Ali oni prigovaraju kad dobijes od jednom puno, tako sam ja po kilu pa onda u mj dana 4 kg. Evo sad se vazem i dobila sam kilu od zadnjeg pregleda sto nije puno, ali uvijek ce prigovarat jer je ukupni zbroj puno za te tjedne trudnoce. Na OGTT moraju ici sve trudnice ja mislim.
Malena drago mi je da je sve ok na pregledu i da beba lijepo napreduje! 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji