Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    18. Svibanj 2017. 09:13

Aleksandra, hrabro!! Ja se ne bih usudila.
    Kad muž ide na poslovni put u ZG, bojim se ić s njim a u autu, relatvino udobno, i možeš stat kad poželiš...
    Ali ja nisam u formi niujednoj trudnoći, sve se nešto vučem i pazim. Još kad vidim članke ko onaj jučer jaoo

Barbs kod tebe se baš vidi isto kako se od dolje prema gore trbuh popunjava:) Fora!
    i hvala na linku za LIDL! Ovo je vidim isti potpuno asortiman koji je i bio...očito nisu rasprodali sve pa daju reprizu.
    Taman prilika za nadopunit još malo, ja jesam uzela svega ali ću još - čarapice su im preisplative, 3 para 13kn, iste klase po 40 budu u h&m

žena-majka-carica:)

barbs
    18. Svibanj 2017. 09:14

Sretna, daaaa, vidi se! 
    Aleksandra, najgore od svega jest što meni ljudi ne govore da sam se udebljala i da im je čudno što sam TOLIKO kg mogla dobiti u mjesec dana. Uopće se ne vidi. Jučer me vidjela kolegica s faksa jer smo išli na njenu obranu i rekla je da ne može vjerovati da sam trudna skoro 5 mjeseci jer da bi rekla nekih 3 mjeseca....
    Mah, ja se hranim po onoj prehrani šta su mi dali, pa ćemo vidjeti... Ali da je lako, nije 

Evo me
    Evo me

Belle84
    18. Svibanj 2017. 09:16

Barbs cekaj malo, kolko si ti ono dobila kg?? Pa zeno izgledas super, samo trbuscic raste 😊 Di su te silne kile ?

barbs
    18. Svibanj 2017. 09:17

Hedgehog
    Dobro nam došlaaaaa :) 
    Ja nisam vidjela do 20.tjedna... Ali neke mame ovdje već jesu puno prije mene 
    Aleksandra, svaka čast    Uživaj 
    Treca sreca, i ja sam primijetila da je sve ISTO kao i prošli put za bebe i trudnice, ali to nam ide u korist  Jedva čekam da idem kupiti  nešto 

barbs
    18. Svibanj 2017. 09:17

Belle84

Barbs cekaj malo, kolko si ti ono dobila kg?? Pa zeno izgledas super, samo trbuscic raste 😊 Di su te silne kile ?

Kažu u mjesec dana 8 kg, a od početka 9 kg... Što je meni to sve upitno!!! 
    Kao što sam i rekla, dan nakon sam stala na vagu odmah nakon jela i imala 1kg manje od onoga što su mi rekli...
    A kg, gdje su išle, ne znam!! 

barbs
    18. Svibanj 2017. 09:18

Inače, hvala na komplimentu!!! 

• sretna
    18. Svibanj 2017. 09:22

Hedgehog

Bok curke, buduće mame, pratim vas od početka trudnoće. Meni je termin 17.11.

Sada sam u 14. tjednu trudnoće, zanima me kada su vama rekli spol djeteta. Imam pregled za dva tjedna pa me zanima hoće li se tada vidjeti?

Također, imam još jedno pitanje, kojeg datuma otprilike u mjesecu sjeda naknada za čuvanje trudnoće? Dobila sam jučer obavijest preko e građanina koliko ću novaca dobiti za pola 4.mjeseca, ali još nije sjelo.

Sretno svima na pregledima, držim fige da sve dobro prođe :)

Dobrodosla! 😊 evo meni je rekao sada sa 16+3 spol, tako da ce moci i tebi reci ukoliko ce se beba htjet pokazat 😄

• sretna
    18. Svibanj 2017. 09:24

Ja sam u orvoj t putovala avionom u Grcku na medeni mjesec 😄 zatrudnila sam odmah prvi ciklus nakon vjencanja pa je i beba u trbuhu bila s nama na medenom mjesecu 😄

18. Svibanj 2017. 09:29

Barbs preslatka trudnica!! I trbuscic isto 😍 ma oni mora da su nesto krivo vidjeli?? Kak je moguce 8 kg u mj dana a mislim, samo trbuh imas? Koji si sad tjedan? Ja sam 18. pa sam do sad dobila 5 kg...vidjet cemi do iduce kontrole kako ce biti! 😣😂😂 ja znam da se meni i voda hvata i zrak koji progutam, takva sam i pomoci se ne mogu..ne prezderavam se, ali nije sad ni da vazem svaki zalogaj. Kad osjetim potrebu za slatkim pojedem nesto slatko, ak nemam nista doma, pojedem vocku..meni je reko moj ginic da oko 1 kg svaki mj treba dobivat na pocetku a kasnije, i malo vise mozda, jer ce beba vise rast, oko 1,5 mjesecno...moja sestra je u obje trudnice jela ko prasica (Boze mi oprosti sto sam tako napisala, al kad je), nije ni pazila sta jede ni kad jede. I prvi put je dobila 20 kg i nakon poroda je bila mrsavija neg prije (naravno ne odmah) a u drugoj mije dobila puno i isto tako ih je skinula. Nas smo tri sestre i 1 brat...brat jr mrsaaaaav..a mi cure pokupile tatinu gradu..sve smo jake

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    18. Svibanj 2017. 09:31

Hvala, Sanchy 
    Ja sam jela dosta nezdravo prije vjenčanja i nisam imala normalne obroke, pa možda me to zdebljalo... tj. napunilo kg... i prošli tjedan sam jedan dan s dragim na pizzu išla, drugi sa frendicama u meksički, pa onda opet na pizzu nakon 2 dana jer je ova jedna došla iz Amerike i tu je na mjesec dana, pa kao da nadoknadimo... I vjerojatno me to napunilo nepotrebnim kg, ali baš 8 i meni je nešto pretjerano... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.