Barbs ja sam ti (prije nego sam otvorila komplikacije) imala 12 mj stalno staza (strucno osposobljavanje) pa prekid od 7,5 mj i onda 1 mj (malo mi falilo do mjesec dana da sam radila) rada na ugovor pa sam otvorila komplikacije. E sad kak oni to racunaju, kako oni to gledaju neznam...ali pa zar nemas i ti kao nezaposlena pravo na neku naknadu? Tu minimalnu?? To za porodiljno stima, tak cu i ja imat
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Barbs, jesi ti uopce bila zaposlena u zadnjih 18 il 24 mj? Neznam koji period gledaju...to znam da gledaju samo zadnjih godinu i pol do dvije...pa ako nisi, mozda zato nemas pravo 😕 stvarno neznam..ma nas sustav je koma...
Sanchy, mislim da igraju ulogu mjeseci staža... Ja sam radila kao student, ali do sada sam skupila 9 mjeseci radnog staža, pa mislim da to igra ulogu.
Znaći, i za SOR se gleda 12 mjeseci staža? Mene to čeka, naravno, slijedeće godine. Trebala sam krenuti prošli mjesec, ali ništa od toga
Belle uzas! 😂 Bas je grozna bol, znam da se moze dogodit od rasta i sirenja ali ne prolazi od jucer... pocelo je kad smo isli u setnju, kao sa se istegnula prepona malo i onda je bilo sve gore. Probudila sam se oko 5 jer sam morala na wc i muz mi je morao pomoc da hodam jer nisam mogla stat na nogu. Sad je otisao na posao a ja jos lezim, ne znam kako cu se kretat danas jaooo!
Pa meni je rekla zena u HZZO-u kad sam prvi put predavala papire da ce vidjet dal imam dovoljno, racunajuci i SOR
Ma joooj ja sam se sje*ala s tim strucnim...isla sam vanredno na faks i dok sam studirala zadnju godinu sam odradivala to strucno sa srednjom skolom... I sad kad sam diplomirala nisam mogla dobit strucno, a dobila bi ga dva tjedna nakon diplome, bio je natjecaj...ovi na birou mi nisu nista rekli kad sam se prijavila za strucno, i nisam jedina koju su tak zeznuli..po nekoj logici srednja ekonomska nema veze s faksom za odgajatelja pa tako nebi trebalo imat veze s vezom to da ne mogu opet na strucno. Ali kao, iskoristila sam mjeru jednom i vise nemam pravo.. Isla bi ja volontirat, nije mi vrtic daleko, odradila bi tako tih godinu dana..ali volontiranje se ne priznaje kao staz.....sad kad istekne porodiljni, ako ne uspijem nista ovako sredit, onda cu morat u Zagreb u privatni vrtic, jer kod njih je to drugacije odredeno pa mogu staz odradit...uzas...ljuta sam na nas sustav...zavrsis faks i hoces radit..i nedaju ti..
Sanchy, čula sam sličnu situaciju baš jučer. Baš mi je žao.
I ja sam završila za odgajatelja.
Moram ići savjetnici na hzz. Nisam još išla k njoj a vidjela sam da mi je naravno odbijen stručni, a nitko me nije zvao. Naravno, ja sam išla obavijestiti ravnateljicu o situaciji...
I_mebas ti je slatka bebica, tako i ja svog malisu gledam svaki dan i topim se 😍❤
Kokolooja sam pitala za kolica, prije kolko ste ih vi imali? Bas me nesto vuku i odlican mi je popust u Lesnini, mozda se cak i odlucimo pa kupimo i iskoristimo priliku.
Malena i Sretna svaka cast na kreativnosti! I sretan rockas malisi, lijepo se zabavite. ☺️🎉
Mene je jutros probudila bol u desnoj nozi, pocelo je jucer navecer i mislila sam da ce se smiriti do jutra ali jos je gore. Doslovno ne mogu stati na nogu, boli me kad lezim, sjedim, hodam… nikad mi se nije to dogodilo. Je li to isijas? Dakle ne boli me izvana nista nego negdje duboko u nozi na podrucju kuka i prepone.
Kiki mene ti vec na istom mjestu duze vrijeme boli, na dane jace, na dane manje, al zasad mi nije bilo da nebi mogla hodati, cak sam i primjetila da mi je lakse kad se vise krecem. Inace, istu bol sam imala i prije trudnoce nekoliko puta i ortoped mi je rekao da je ukliješten živac u donjem dijelu kralježnice. Danas popodne sam opet narucena pa javim ako dobijem kakvu informaciju koja bi ti mogla koristiti.
url=https://lilypie.com]
Mamiceeeeee, stigao je novi LIDLOV katalooooooooog!¨
http://katalozi.net/lidl-katalog/lidl-katalog-neprehrana-22-5
Trudnička odjeća i odjeća za bebeeeeee.
Sortiraj odgovore
Najstariji