Belle uzas! 😂 Bas je grozna bol, znam da se moze dogodit od rasta i sirenja ali ne prolazi od jucer... pocelo je kad smo isli u setnju, kao sa se istegnula prepona malo i onda je bilo sve gore. Probudila sam se oko 5 jer sam morala na wc i muz mi je morao pomoc da hodam jer nisam mogla stat na nogu. Sad je otisao na posao a ja jos lezim, ne znam kako cu se kretat danas jaooo!

Pa meni je rekla zena u HZZO-u kad sam prvi put predavala papire da ce vidjet dal imam dovoljno, racunajuci i SOR
Ma joooj ja sam se sje*ala s tim strucnim...isla sam vanredno na faks i dok sam studirala zadnju godinu sam odradivala to strucno sa srednjom skolom... I sad kad sam diplomirala nisam mogla dobit strucno, a dobila bi ga dva tjedna nakon diplome, bio je natjecaj...ovi na birou mi nisu nista rekli kad sam se prijavila za strucno, i nisam jedina koju su tak zeznuli..po nekoj logici srednja ekonomska nema veze s faksom za odgajatelja pa tako nebi trebalo imat veze s vezom to da ne mogu opet na strucno. Ali kao, iskoristila sam mjeru jednom i vise nemam pravo.. Isla bi ja volontirat, nije mi vrtic daleko, odradila bi tako tih godinu dana..ali volontiranje se ne priznaje kao staz.....sad kad istekne porodiljni, ako ne uspijem nista ovako sredit, onda cu morat u Zagreb u privatni vrtic, jer kod njih je to drugacije odredeno pa mogu staz odradit...uzas...ljuta sam na nas sustav...zavrsis faks i hoces radit..i nedaju ti..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Sanchy, čula sam sličnu situaciju baš jučer. Baš mi je žao.
I ja sam završila za odgajatelja.
Moram ići savjetnici na hzz. Nisam još išla k njoj a vidjela sam da mi je naravno odbijen stručni, a nitko me nije zvao. Naravno, ja sam išla obavijestiti ravnateljicu o situaciji...

I_mebas ti je slatka bebica, tako i ja svog malisu gledam svaki dan i topim se 😍❤
Kokolooja sam pitala za kolica, prije kolko ste ih vi imali? Bas me nesto vuku i odlican mi je popust u Lesnini, mozda se cak i odlucimo pa kupimo i iskoristimo priliku.
Malena i Sretna svaka cast na kreativnosti! I sretan rockas malisi, lijepo se zabavite. ☺️🎉
Mene je jutros probudila bol u desnoj nozi, pocelo je jucer navecer i mislila sam da ce se smiriti do jutra ali jos je gore. Doslovno ne mogu stati na nogu, boli me kad lezim, sjedim, hodam… nikad mi se nije to dogodilo. Je li to isijas? Dakle ne boli me izvana nista nego negdje duboko u nozi na podrucju kuka i prepone.
Kiki mene ti vec na istom mjestu duze vrijeme boli, na dane jace, na dane manje, al zasad mi nije bilo da nebi mogla hodati, cak sam i primjetila da mi je lakse kad se vise krecem. Inace, istu bol sam imala i prije trudnoce nekoliko puta i ortoped mi je rekao da je ukliješten živac u donjem dijelu kralježnice. Danas popodne sam opet narucena pa javim ako dobijem kakvu informaciju koja bi ti mogla koristiti.

url=https://lilypie.com]
Mamiceeeeee, stigao je novi LIDLOV katalooooooooog!¨
http://katalozi.net/lidl-katalog/lidl-katalog-neprehrana-22-5
Trudnička odjeća i odjeća za bebeeeeee.

Evo cure da podijelim s vama sta mi je ginekologica rekla za kilazu u trudnoci tj. za prirast kilograma, ako nekog zanima. Naravno da je svacije tijelo drukcije i da svaka od nas drukcije nakuplja kilograme (netko vise u drugom, netko u trecem tromj.) ali mi je rekla neki prosjek koji bi bio ok i da je nekih 12kg sveukupno pozeljno. Ide ovako:
500-600g mjesecno 1.tromjesecje
300-400g tjedno 2.tromjesecje
500g tjedno 3. tromjesecje

Belle, i meni je sestra rekla da je idealno dobiti od 9 do max 13 kg u cijeloj trudnoći, pa nije ni čudo da me stavila najviše ona na prehranu! hahahaha
A najbolja je frendica trudna 5 tjedna više od mene. Govori ona meni: a trebaš paziti što jedeš, puno vode piti, više hodati... Nisam joj ništa htjela reći, ali skoro mi je došlo da joj kažem: da, govori mi ona koja je u 5 mjeseci trudnoće dobila 12 kg...

Barbs, ma naravno da je to sve individualno, netko jako puno zadrzava vodu, netko ima apetit koji je tesko obuzdati tako da kile idu gore. Ali mi je rekla kad osjetim glad da to ne ignoriram ne daj Boze, nego da jedem ali da pojedem za medjuobrok radije npr. saku badema nego krafnu s pekmezom 😂 Kaze ona meni: zadovoljit cete glad a vas sin ce dobit vise nutrijenata nego da ste pojeli tu krafnu.

Barbs, ma naravno da je to sve individualno, netko jako puno zadrzava vodu, netko ima apetit koji je tesko obuzdati tako da kile idu gore. Ali mi je rekla kad osjetim glad da to ne ignoriram ne daj Boze, nego da jedem ali da pojedem za medjuobrok radije npr. saku badema nego krafnu s pekmezom 😂 Kaze ona meni: zadovoljit cete glad a vas sin ce dobit vise nutrijenata nego da ste pojeli tu krafnu.
Slažem se :)
I ja sam jučer bila EXTRA gladna, pa sam pojela malo lješnjaka i već mi je bilo lakše...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji