Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    18. Svibanj 2017. 06:59

Dobro jutro, mamice! 
    I me, čestitam na curici. Slikica je preslatka kao i tvoja curica!  Jesi zadovoljna doktoricom koja ti je radila 4D? Koliko ranije se možeš javiti za termin pregleda?
    Malena, sretan rođendan tvoj malome i uživaj na pregledu. Javi kako je sve prošlo! 
    Ja sam danas imala krasno buđenje. "KRASNO" ... Dragi je izjurio iz stana brzinom svijetlosti još u pidžami. Mislila sam, kasni na posao možda (istrčao je inače u vrijeme kad se sprema za posao). Iznad nas žive njegovi i čujem korake. Naravno, vrag mi nije dao mira i pogledam kroz prozor kad ono kombi hitne pomoći u dvorištu. Vratio se nakon nekoliko minuta i rekao da se nešto desilo noni (baki) i da će vjerojatno na Hitnu, ali da nije dobro. Inače, žena ima 79 godina... Uglavnom, strašno... Sad su njegova mama i ona otišli raditi. Ne znam kako će uopće raditi... 

barbs
    18. Svibanj 2017. 07:01

Sanchy, koliko staža moraš imati da bi primio naknadnu za nezaposlene? Jer i ja sam nezaposlena i ništa mi nisu rekli o tome... Odnosno, rekli su mi da tek kad se beba rodi imam pravo na porodiljni koji je, za sada, 1663 kn.

Kiki156
    18. Svibanj 2017. 07:04

Barbs ajme koje budenje... nadam se da ce baki biti dobro! ❤
    Malena da, sretno na pregledu, javi nam se! 😊
    Danas nas puno rano rani! ☺️☕️

barbs
    18. Svibanj 2017. 07:07

Hvala, Kiki! 

barbs
    18. Svibanj 2017. 07:07

P.S. Da, vidim da nas danas ima puno budnih u rano doba. 

Belle84
    18. Svibanj 2017. 07:17

Kiki, dobrodosla u klub isijasa 😂. Meni se cesto zna javljat bol u trtici, kuku, straznjici i siri se kroz nogu pa mi je ginekologica rekla da beba cini svoje i da su to sve znakovi sirenja zdjelice gdje se tu i tamo neki zivac pritisne pa boli nenormalno. Bez brige budi. Meni pomogne kad nadjem polozaj u kojem me ne boli i onda prodje kroz sat dva

18. Svibanj 2017. 07:19

Barbs ja sam ti (prije nego sam otvorila komplikacije) imala 12 mj stalno staza (strucno osposobljavanje) pa prekid od 7,5 mj i onda 1 mj (malo mi falilo do mjesec dana da sam radila) rada na ugovor pa sam otvorila komplikacije. E sad kak oni to racunaju, kako oni to gledaju neznam...ali pa zar nemas i ti kao nezaposlena pravo na neku naknadu? Tu minimalnu?? To za porodiljno stima, tak cu i ja imat

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

18. Svibanj 2017. 07:22

Barbs, jesi ti uopce bila zaposlena u zadnjih 18 il 24 mj? Neznam koji period gledaju...to znam da gledaju samo zadnjih godinu i pol do dvije...pa ako nisi, mozda zato nemas pravo 😕 stvarno neznam..ma nas sustav je koma...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    18. Svibanj 2017. 07:25

Sanchy, mislim da igraju ulogu mjeseci staža... Ja sam radila kao student, ali do sada sam skupila 9 mjeseci radnog staža, pa mislim da to igra ulogu. 
    Znaći, i za SOR se gleda 12 mjeseci staža? Mene to čeka, naravno, slijedeće godine. Trebala sam krenuti prošli mjesec, ali ništa od toga 

• sretna
    18. Svibanj 2017. 07:26

Barbs, nadam se da ce baki biti dobro!  ~~~~~

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI