I me, prekrasna slikica 😍
Malena, sretan rodendan deckicu i sretno na pregledu! 😊
Mi smo svake god imali drugu temu za rockas,ovako su islw redom: mickey, juric, paw patrol.
Onda bi torta, muffini, cake popsi i sve bili u toj temi. Sama bi jzradivala banner i topere za cupcakese i svasta nesto 😄 uzivam u tome 😁
Jutro mame...a sta se vi rano budite...ja sam mislila da ja rano ustajem...😂😂
I_me prekrasna slicica...bas je slatka!!! 😍😍 zavidim vaaaam...ja jos moram cekat dobra dva tjedna da vidim svog bebaca i to nakon vise od mj dana...jedva cekam...
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Naknada za komplikacije za nezaposlene (il one koje nemaju dovoljn staza za prosjek) je 896,00 kn..tak nest…ja spadam u tu grupu jer nisam imala dovoljno staza, pa sam na minimalnoj toj naknadi...ali da, prosli mjesec dam dobila bas manje...neznam kolko ali jesam...bas me zanima kolko cu dobit ovaj mj..
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I_me bas ti je slatka bebica, tako i ja svog malisu gledam svaki dan i topim se 😍❤
Kokoloo ja sam pitala za kolica, prije kolko ste ih vi imali? Bas me nesto vuku i odlican mi je popust u Lesnini, mozda se cak i odlucimo pa kupimo i iskoristimo priliku.
Malena i Sretna svaka cast na kreativnosti! I sretan rockas malisi, lijepo se zabavite. ☺️🎉
Mene je jutros probudila bol u desnoj nozi, pocelo je jucer navecer i mislila sam da ce se smiriti do jutra ali jos je gore. Doslovno ne mogu stati na nogu, boli me kad lezim, sjedim, hodam... nikad mi se nije to dogodilo. Je li to isijas? Dakle ne boli me izvana nista nego negdje duboko u nozi na podrucju kuka i prepone.
Dobro jutro, mamice!
I me, čestitam na curici. Slikica je preslatka kao i tvoja curica! Jesi zadovoljna doktoricom koja ti je radila 4D? Koliko ranije se možeš javiti za termin pregleda?
Malena, sretan rođendan tvoj malome i uživaj na pregledu. Javi kako je sve prošlo!
Ja sam danas imala krasno buđenje. "KRASNO" ... Dragi je izjurio iz stana brzinom svijetlosti još u pidžami. Mislila sam, kasni na posao možda (istrčao je inače u vrijeme kad se sprema za posao). Iznad nas žive njegovi i čujem korake. Naravno, vrag mi nije dao mira i pogledam kroz prozor kad ono kombi hitne pomoći u dvorištu. Vratio se nakon nekoliko minuta i rekao da se nešto desilo noni (baki) i da će vjerojatno na Hitnu, ali da nije dobro. Inače, žena ima 79 godina... Uglavnom, strašno... Sad su njegova mama i ona otišli raditi. Ne znam kako će uopće raditi...
Sanchy, koliko staža moraš imati da bi primio naknadnu za nezaposlene? Jer i ja sam nezaposlena i ništa mi nisu rekli o tome... Odnosno, rekli su mi da tek kad se beba rodi imam pravo na porodiljni koji je, za sada, 1663 kn.
Barbs ajme koje budenje... nadam se da ce baki biti dobro! ❤
Malena da, sretno na pregledu, javi nam se! 😊
Danas nas puno rano rani! ☺️☕️
Kiki, dobrodosla u klub isijasa 😂. Meni se cesto zna javljat bol u trtici, kuku, straznjici i siri se kroz nogu pa mi je ginekologica rekla da beba cini svoje i da su to sve znakovi sirenja zdjelice gdje se tu i tamo neki zivac pritisne pa boli nenormalno. Bez brige budi. Meni pomogne kad nadjem polozaj u kojem me ne boli i onda prodje kroz sat dva
Sortiraj odgovore
Najstariji