Joooooj I_me preeeslatka mala curica <3
Netko je pitao za PegPerego kolica nama su bila predobra..stalno smo mlatili po van s njima 3 put dnevno po sljunku, kamenjima svemu i stvarno sve pohvale imam..

I_me prekrasnooo, tak sam i ja vidjela svog sina jucer..liceko, ruke, sve... meni ginekologica svaki put radi 4D.

Jutro!
Ja evo ranoranim opet:)
Malo je zatoplilo pa se skuvam po noći, dio noći smo s otvorenim prozorom ali mužu smeta pa onda zatvori...pa se i nisam baš naspavala. Srećom pa ne radim, pa me nije briga! Spavat ću popodne
I_me ajme super! Meni moj isto kao Belle, svaki put radi 4D prikaz i isprinta 2-3slikice ali džabe ti je kad moja beba/čica nije fotogenična pa nismo još nijednu uhvatili pošteno. Ali nema veze, ne patim od tog, samo da mi kaže da su s i organi i sve okej, i ja na sedmom nebu! Napetije su mi te slike/videa bile u prvoj ( i donekle drugoj) trudnoći...
Hope - nije ti neka razlika u lovi pa se ne moraš "grist".....meni je dosta veća, pa sam opet izabrala mir i da budem doma da se posvetim sebi i svome zdravlju, prehrani, odmoru...da bebi pružim dobar start....nema tih para koje mi to mogu platit. To dok, bogu hvala, ne ovisimo o mojoj "crkavici"...da je tjesnija financijska situacija, možda bih promislila, ali ovako nema šanse!

žena-majka-carica:)
Jutro, drage moje. 😊
Evo mene ispijam kavicu. Jedino doba dana kada uspijem u miru popiti kavu doma 😁.
Kod mene danas dupla sreca: 2. rodjendan mome djecaku i idem vidjeti svoju djevojcicu. 😄
Spremili smo pokloncice za drugu djecu i portfolio za vrtic. Taj portfolio smo izradjivali skoro pola godine, jer sam zeljela napraviti nesto originalno i isplatilo se. Danas kad ga budu listali vidjet ce sve zanimljive trenutke u ove dvije godine mog djecaka. 😊 I stvarno sam sretna ali i u strahu od pregleda. Bilo mi je turbulentnih dana, nadam se da je moja curica dobro.
I_me, curica? Cestitam draga! 😊
Ja se idem spremati jez za pola sata krecem na pregled. Javim vam se kad zavrsimo! Pusaaa!

Malena, svaka čast za portofolio, ti si neka kreativna duša! Ja preko volje odradim i te poklončiće za rođendan, njih 20+ dok upakiram ispalim koja tlaka draži mi je bio prethodni vrtić u kom se samo nosilo tortu i ostale rekvizite za slavlje, bez tih rukotorina....nije to za mene:)
Uživaj na sastanku sa svojom curicom i čekamo izvještaj

žena-majka-carica:)
I me, prekrasna slikica 😍
Malena, sretan rodendan deckicu i sretno na pregledu! 😊
Mi smo svake god imali drugu temu za rockas,ovako su islw redom: mickey, juric, paw patrol.
Onda bi torta, muffini, cake popsi i sve bili u toj temi. Sama bi jzradivala banner i topere za cupcakese i svasta nesto 😄 uzivam u tome 😁

Jutro mame...a sta se vi rano budite...ja sam mislila da ja rano ustajem...😂😂
I_me prekrasna slicica...bas je slatka!!! 😍😍 zavidim vaaaam...ja jos moram cekat dobra dva tjedna da vidim svog bebaca i to nakon vise od mj dana...jedva cekam...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Naknada za komplikacije za nezaposlene (il one koje nemaju dovoljn staza za prosjek) je 896,00 kn..tak nest…ja spadam u tu grupu jer nisam imala dovoljno staza, pa sam na minimalnoj toj naknadi...ali da, prosli mjesec dam dobila bas manje...neznam kolko ali jesam...bas me zanima kolko cu dobit ovaj mj..

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
I_me bas ti je slatka bebica, tako i ja svog malisu gledam svaki dan i topim se 😍❤
Kokoloo ja sam pitala za kolica, prije kolko ste ih vi imali? Bas me nesto vuku i odlican mi je popust u Lesnini, mozda se cak i odlucimo pa kupimo i iskoristimo priliku.
Malena i Sretna svaka cast na kreativnosti! I sretan rockas malisi, lijepo se zabavite. ☺️🎉
Mene je jutros probudila bol u desnoj nozi, pocelo je jucer navecer i mislila sam da ce se smiriti do jutra ali jos je gore. Doslovno ne mogu stati na nogu, boli me kad lezim, sjedim, hodam... nikad mi se nije to dogodilo. Je li to isijas? Dakle ne boli me izvana nista nego negdje duboko u nozi na podrucju kuka i prepone.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji