Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hope
    17. Svibanj 2017. 22:21

Ja sam sad 14+4 ☺️ I nije jaka bol i nema iscjedka,mislim ima al onaj klasični 😂
    Joj kad se sjetim tog početka i ja sam bila uvjerena da ću svaki čas procurit,Haha svakih 5 min sam trčala na wc da vidim kakva je situacija 😂😂

Hope
    17. Svibanj 2017. 22:23

Jaooo pa kako se lijepo vidi liceko,a vidi rukicuuuu joooooj mogu mislit sad sreću i tebi kad ju vidiš tako slatku ❤️❤️❤️❤️

I_me
    17. Svibanj 2017. 22:28

Ako ju sada ne mogu prestat gledat ( sliku) sta ce biti tek kad se rodi 😍. 
     Imam 5 slika, na ovoj se jedino vidi lice, na ostalima se skriva rukicama.

Hope
    17. Svibanj 2017. 22:36

I_me to si bila na 4D-u?

kokoloo
    17. Svibanj 2017. 22:46

Joooooj I_me preeeslatka mala curica <3  

Netko je pitao za PegPerego kolica nama su bila predobra..stalno smo mlatili po van s njima 3 put dnevno po sljunku, kamenjima svemu i stvarno sve pohvale imam..

luce <3
    17. Svibanj 2017. 23:52

I_me a joooj bas prekrasno 

Belle84
    18. Svibanj 2017. 00:14

I_me prekrasnooo, tak sam i ja vidjela svog sina jucer..liceko, ruke, sve... meni ginekologica svaki put radi 4D. 

treca_sreca
    18. Svibanj 2017. 05:02

Jutro!
    Ja evo ranoranim opet:)
    Malo je zatoplilo pa se skuvam po noći, dio noći smo s otvorenim prozorom ali mužu smeta pa onda zatvori...pa se i nisam baš naspavala. Srećom pa ne radim, pa me nije briga! Spavat ću popodne

I_me ajme super! Meni moj isto kao Belle, svaki put radi 4D prikaz i isprinta 2-3slikice ali džabe ti je kad moja beba/čica nije fotogenična pa nismo još nijednu uhvatili pošteno. Ali nema veze, ne patim od tog, samo da mi kaže da su s i organi i sve okej, i ja na sedmom nebu! Napetije su mi te slike/videa bile u prvoj ( i donekle drugoj) trudnoći...

Hope - nije ti neka razlika u lovi pa se ne moraš "grist".....meni je dosta veća, pa sam opet izabrala mir i da budem doma da se posvetim sebi i svome zdravlju, prehrani, odmoru...da bebi pružim dobar start....nema tih para koje mi to mogu platit. To dok, bogu hvala, ne ovisimo o mojoj "crkavici"...da je tjesnija financijska situacija, možda bih promislila, ali ovako nema šanse!

žena-majka-carica:)

• M@lena
    18. Svibanj 2017. 05:57

Jutro, drage moje. 😊
    Evo mene ispijam kavicu. Jedino doba dana kada uspijem u miru popiti kavu doma 😁.
    Kod mene danas dupla sreca: 2. rodjendan mome djecaku i idem vidjeti svoju djevojcicu. 😄
    Spremili smo pokloncice za drugu djecu i portfolio za vrtic. Taj portfolio smo izradjivali skoro pola godine, jer sam zeljela napraviti nesto originalno i isplatilo se. Danas kad ga budu listali vidjet ce sve zanimljive trenutke u ove dvije godine mog djecaka. 😊 I stvarno sam sretna ali i u strahu od pregleda. Bilo mi je turbulentnih dana, nadam se da je moja curica dobro.
    I_me, curica? Cestitam draga! 😊
    Ja se idem spremati jez za pola sata krecem na pregled. Javim vam se kad zavrsimo! Pusaaa!

treca_sreca
    18. Svibanj 2017. 06:11

Malena, svaka čast za portofolio, ti si neka kreativna duša! Ja preko volje odradim i te poklončiće za rođendan, njih 20+ dok upakiram ispalim koja tlaka draži mi je bio prethodni vrtić u kom se samo nosilo tortu i ostale rekvizite za slavlje, bez tih rukotorina....nije to za mene:)
    Uživaj na sastanku sa svojom curicom i čekamo izvještaj

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.