Šta je najgore ja neću "dobit otkaz" nego ga moram sporazumno potpisat; i to da bih u istom danu potpisala novi ugovor, s firom na novo ime....jaoooo. Ić ću u petak na HZZO pitat detalje...ali poludit ću ne bude li mi ginekolog htio prekinut pa opet otvorit. Nema šanse da idem radit natrag
ovako mi je taman! Po-lu-dit ću.
žena-majka-carica:)
Meni je L uvijek bio za tjedan i nesto veci pa sam prenjela 2 dana. Jos sam bila od 35 tt otvorena i jao da mirujem do 37 tt da se ne porodim prije, a na kraju malo nije htio van, a kad sam napunila 37 tt sam mlatila po cijele dane. Tako da ja vjerujem vise tom kalendarskom jer ovo nq uzv moze varirati iz tjedana u tjedan
Šta je najgore ja neću "dobit otkaz" nego ga moram sporazumno potpisat; i to da bih u istom danu potpisala novi ugovor, s firom na novo ime….jaoooo. Ić ću u petak na HZZO pitat detalje…ali poludit ću ne bude li mi ginekolog htio prekinut pa opet otvorit. Nema šanse da idem radit natragovako mi je taman! Po-lu-dit ću.
Mozda i nece morati prekidat jer svi mjenjate ime, bas pitaj i javi sta kazu. Ima tu puno "caka" samo sto mi ni ne znamo sve.
treca_sreca, jel to ono na slikici sto pise ga 10w4d +\-6 ( tako sada pise)?
Sto se tice prelaska u novu firmu, ako sada das otkaz u jednoj i odmah se zaposlis u drugoj, na neodredjeno mislim da ne bi trebala imati nikakvih problema jer ti se isti uvjeti samo nastavljaju.
Dorja hvala na fotki, ako je to stvarno cijena za 3u1 onda je super ponuda! Nama su isto nudili neki popust al ne toliki!
Angel dobrodosla! Ja isto nemam trudnicku knjizicu nego mi printa i daje papire s pregleda. Te papire prilazem ako mi zatrebaju negdje na uvid.
Treca sreca hvala na info za kolica, istina je da ova nemaju neke ogromne kotace al u trgovini tvrde da su ok, sad koliko je njima za vjerovat... mi nemamo neke zahtjevne terene, ali volimo setat po prirodi, sljunku itd i ne zelimo da nas kolica u tome koce. Ova nisu djelovala plasticno, konstrukcija je aluminijska, a kosara i sjedala imaju plastiku ko i svaka, sad ne znam je li to neka losija plastika ili ne, zato su mi korisna ova iskustva! I znam da su im hvalili sigurnost as.
je, to xx week xx days...to je to.
A znam da ne bi trebalo bit problema za porodiljnu naknadu, ali brinu me komplikacije, da li ih moram prekidat i ako da - hoće li ginekolog htjeti to uraditi jer u biti prekid (kao i aktiviranje) komplikacija mora imati zdravstvenu pozadinu, a ne to što ja mijenjam poslodavca....
Ps. Treca sreca nisam strucna u tome, ali zasto bi morala gasit komplikacije? Nisi li ti pravno zasticena bez obzira na trenutna zbivanja u firmi? Npr sto da si sada vec na porodiljnom? Zar bi ga trebala zatvarat da das otkaz, zaposlis se u novoj firmi, pa ponovno ides? Bas mi je to blesavo...
Znam samo da je za bolovanje bitna i firma. Ne samo korisnik bolovanja...znaci teoretski ja ne mogu bit na bolovanju u firmi koja vise ne postoji (oni misle unistit jednu firmu i sve radnike i imetak pretocit u drugu) bar tako mislim....joj moram u petak probat nac na hzzo nekog tko zna. Kad sam zadnji put isla ih pitat nisu bas bili sposobni nesto....znam da ova jedna nije imala pojma da je 4250kn limit za komplikacije. Toliko o tom.
Sortiraj odgovore
Najstariji