Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    17. Svibanj 2017. 18:05

Hope

Ajme I_me pa čestitam na lijepim vijestima,mala curkica ❤️❤️

Ja isto imam neki filing da je curka ali još ne znamo!!nadam se da ćemo saznat na sljedećem pregledu!!jesi ti imala neki filing ili?!? Joooj 👏👏👏👏

Uvijek sam htjela deckica. Al od kad mi je rekla 1× da bi mogao biti decko oprale su me podjeljene emocije. Odjednom sam pocela gledat zensku robicu i zenska imena pa sad ne znam dal je to bas filing ili sta.. al me jako obradovalo sad kad je rekla 100% cura

Aurora1611
    17. Svibanj 2017. 18:09

Cestitam na curkici ❤️ Sad smo podjednaki negdje 😁

I_me
    17. Svibanj 2017. 18:19

E da. Imamo 487g! ☺

luce <3
    17. Svibanj 2017. 18:22

I_me bas mi je drago da je sve u redu !!! Cestitam na curici 
    Jel to sad omjer 10:10 bit ce napeto do zadnjeg  ma nek su oni nama sam zivi i zdravi 

treca_sreca
    17. Svibanj 2017. 18:32

I_me supeeeer za curku. Sad se možeš bacit u shopping. A ćaća pušku jaooo lud je.

PegPerego - imala sam s prvim klincem, prva njegova kolica (poslije tih je imao još dvoja jer mi se nisu svidjala pa sam gledala brže bolje drugo nešto uzet) i nije neka kvaliteta za tu lovu, odnosno (po mom mišljenju) nije kvaliteta koju očekuješ/trebaš dobiti za te novce. Ne kažem da su škart, ali trebala bi biti svakako jeftinija za to što pržaju. Jedino ta košara Navetta mi je bila okej, već godinama drže isti model samo mijenjaju dezene i nešto minorno unaprijeđuju ali evo gledam je i ista je maltene....ali sve (tvrde) košare "jačih" brendova su mi okej...bebe confort, quinny, maxi cosi, pegperego, chicco....

žena-majka-carica:)

Kiki156
    17. Svibanj 2017. 18:39

Treca sreca a zasto nisi bila zadovoljna? Mislis da su bebi bila losa ili je tebi nesto smetalo kad si ih krenula koristit pa si skuzila da nisu ok?

dzenny
    17. Svibanj 2017. 18:46

I_me,
    Cestitam na curici 
    Mi kad smo bili u cetvrtak imali smo 300 gr  ali mi smo bili 19+4tt .. 
    Ii da,full dobar osjecaj je kada te beba udari a ti to vidis na monitoru.. istovremeno vidis i osjecas

Dorja91
    17. Svibanj 2017. 18:51

Kiki156

Dorja hvala za info! Ova sam uslikala iz kataloga ali mogu se mijenjati boje i postolje, imaju s koznom ruckom, pa malo drugaciji kotaci, pa da sipka nije bijela i tako varijante na temu, ali zgodna su.
    Sanjchi super za haljinice, meni nije bitno gdje ih kupim vazno je da su mi lijepe i udobne. 😊
    I_me cestitam na curici! 😊🎉😁

Pokušala sam ti poslati sliku ali ne ide.

Angel03
    17. Svibanj 2017. 19:11

Drage cure, redovito vas citam ali bas ne stignem pisati. Evo da se pohvalim danas sam bila na pregledu i sve je super proslo (sada sam 10+3), bebac lijepo napreduje i sve izgleda odlicno (vidjela sam prstice, rukice, nogice). Sada napokon kada je prosao ovaj pregled srce mi je na mjestu jer znam da je sve kako treba biti i napokon mozemo obavijestiti frendove o sretnoj vijesti (do sada smo obavijestili samo blizu obitelj). Joooj, jedva cekam  Iduci tjedan imam ponovno zakazan termin za kombinirani pa se nadam da ce i to super proci. Kako uvijek imam 100 pitanja za ginekologicu naravno da sam zaboravila pitati bas sve sto mi padne na pamet, a sjetim se cim zatvorim vrata ordinacije. Znate li mozda kada bi mogla znati tocan termin poroda (naravno, to ce se uvijek malo mijenjati, ali onako da se izracuna po velicini bebe a ne po kalendaru) i kada i dal bi trebala dobiti trudnicku knjizicu i treba li mi to za nesto? Kako idem privatno uvijek mi nalaze isprinta i ja tako spremim.

• sretna
    17. Svibanj 2017. 19:23

Angel03

Drage cure, redovito vas citam ali bas ne stignem pisati. Evo da se pohvalim danas sam bila na pregledu i sve je super proslo (sada sam 10+3), bebac lijepo napreduje i sve izgleda odlicno (vidjela sam prstice, rukice, nogice). Sada napokon kada je prosao ovaj pregled srce mi je na mjestu jer znam da je sve kako treba biti i napokon mozemo obavijestiti frendove o sretnoj vijesti (do sada smo obavijestili samo blizu obitelj). Joooj, jedva cekamIduci tjedan imam ponovno zakazan termin za kombinirani pa se nadam da ce i to super proci. Kako uvijek imam 100 pitanja za ginekologicu naravno da sam zaboravila pitati bas sve sto mi padne na pamet, a sjetim se cim zatvorim vrata ordinacije. Znate li mozda kada bi mogla znati tocan termin poroda (naravno, to ce se uvijek malo mijenjati, ali onako da se izracuna po velicini bebe a ne po kalendaru) i kada i dal bi trebala dobiti trudnicku knjizicu i treba li mi to za nesto? Kako idem privatno uvijek mi nalaze isprinta i ja tako spremim.

Super na pregledu! 😊

Ja sam trudnicku knjizicu dobila odmah na prvom pregledu kad smo vidjeli da srce kuca. A termin mi je i sa prvim i sada gledao po kalendaru, meni su ciklusi uvijek skolski bili.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.