Kiki156 pop up vrlo slična na tvojoj slici. Pogledaj na njihovoj stranici ili njihov katalog. Do kraja svibnja traje akcija.
Cure jel ima koja iskustvo s preg perego kolicima? Gledali smo ih neki dan i ova su nam lijepa:
Ugl.. sve je ok, mjere su za tjedan u kojem sam trenutno. Zatvorena sam i imam malo vise plodne vode. Al je rekla da ju to ne zabrinjava i da se to sve smanji do 24 tjedna. Muz odusevljen!! 😍😁 kaze mora sad nabavit pusku 😂😂😂
Rekla da povecam dozu magnezija jer vidi da mi se stomak grci i da imam grceve u listovima.
Pregled je trajao 1h i 20min jer se beba jako ritala i jedva je pogledala sve. 😁 i kod nje na vagi sam se udebljala 4kg samo. I ne mogu se sjetit jel mi jos sta rekla. 😍😍
Dorja hvala za info! Ova sam uslikala iz kataloga ali mogu se mijenjati boje i postolje, imaju s koznom ruckom, pa malo drugaciji kotaci, pa da sipka nije bijela i tako varijante na temu, ali zgodna su.
Sanjchi super za haljinice, meni nije bitno gdje ih kupim vazno je da su mi lijepe i udobne. 😊
I_me cestitam na curici! 😊🎉😁
I_me super da je sve dobro! Jel ti to sad bio onaj anomlay scan kad gleda sve organe, slusa srce i to?
I_me super da je sve dobro! Jel ti to sad bio onaj anomlay scan kad gleda sve organe, slusa srce i to?
Da. Anomaly scan.
Ajme I_me pa čestitam na lijepim vijestima,mala curkica ❤️❤️
Ja isto imam neki filing da je curka ali još ne znamo!!nadam se da ćemo saznat na sljedećem pregledu!!jesi ti imala neki filing ili?!? Joooj 👏👏👏👏
I da... u pola pregleda pita me doktorica jel moram piskit? Kazem ja da moram. Kaze ona nije ni cudo kad ti lupa nogama po mjehuru 😂😂😂
Ali na uvz vidim pokret i na stomaku da osjetim. Preluuuudoooo 😍
I me, cestitke na curki! 😙
Peg perego nemam, ali koliko znam mame su zadovoljne tim kolicima.
Nasa su neoNato
Sortiraj odgovore
Najstariji