Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    17. Svibanj 2017. 16:24

maca, znaš i sama da u ST nema neki vrli izbor trudničke robe, H&M, Mana i to je to...ove neke specijalizirane butige tipa LaVie što je bio kraj SvFrane ne brojim jer 500kn za suknju koju ćeš obući tad i više nikad, kome se isplati dati...
    Ne preostaje ti nego se oboružat strpljenjem, i obić ove standardne butige Mango, Zara, Orsay itd
    pa vidit ima li neka netrudnička koja se dade iskoristit u tu svrhu jer modela ima zbilja širokih komotnih (znam jer to meni inače ide na živce pošto sam skinny i onda ovo kratko/široko što je zadnje dvi sezone u modi mi ne stoji nikako!)
    Super mi je npr on iz Peek-a zelena što je Marijana jutros stavila fotku, ali ne znam da taj dućan imamo u ST. Mislim da ne.

žena-majka-carica:)

maca1510
    17. Svibanj 2017. 16:48

treca_sreca

maca, znaš i sama da u ST nema neki vrli izbor trudničke robe, H&M, Mana i to je to…ove neke specijalizirane butige tipa LaVie što je bio kraj SvFrane ne brojim jer 500kn za suknju koju ćeš obući tad i više nikad, kome se isplati dati…
    Ne preostaje ti nego se oboružat strpljenjem, i obić ove standardne butige Mango, Zara, Orsay itd
    pa vidit ima li neka netrudnička koja se dade iskoristit u tu svrhu jer modela ima zbilja širokih komotnih (znam jer to meni inače ide na živce pošto sam skinny i onda ovo kratko/široko što je zadnje dvi sezone u modi mi ne stoji nikako!)
    Super mi je npr on iz Peek-a zelena što je Marijana jutros stavila fotku, ali ne znam da taj dućan imamo u ST. Mislim da ne.

Hvala puno,da ne lutam gradom ako nema smisla trazit. Ugl ako se radi o peek and cloppenburg onda ima kod nas u city centar ali uglavnom su im cjene jakooo paprene jer oni drze hugo boss, armani itd itd , znam po mami kad je za moje vjencanje prije 7 mj kupovala haljinu nije mogla nigdi nac je r je broj 48 nego tamo,pa je kratku haljin platila 1100 kn,mislim da joj se jos ruke tresu. 😂  iako ako se naleti na akcije moze se nac ali sta si rekla ne pada mi napamet davat 500 kn za nesto sta cu jedanput obuc.... Pogledat cu po ovim klasicnim ducanima, dobro si rekla sad su u modi ovi siroki modeli tako da bi se mozda i moglo nesto nac

url=https://daisypath.com]

17. Svibanj 2017. 16:53

Uh raspisale ste se, ne stignem popratit tko je sto pisao,radio, tko se slikao...hehe
    Slikice su preslatke, trbuscici su prekrasni, i veselim se sto smo pocele rasti... zanimljivo kako je netko odmah primjetio sise...pa onda trbuh...hahaha...sad smo kao muski...al ce oni uzivat kad to jos krene bujat 😉😂😂
    Iscjedak sigurno nije nista strasno, vjerojatni kapilarica, a bebica se mice, pa tako da je sve sigurno u redu...popratit malo situaciju
    Kadice stvarno ih ima svakakvih, i ulozak mi je super, sogorica ga imala, i sklopivu kadicu je imala, i bez problema su kupali malu, polegnu je unutra na taj ulozak i s lakocom je okupaju. Sestra nije imala ulozak pa se uvijek mucila, ona i sogor su morali bit prisutni oboje. 
    Mislim da sam sve obuhvatila...a zdravstvo...o toms jednostavno nema smisla😳

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    17. Svibanj 2017. 16:56

sanjchi255

Uh raspisale ste se, ne stignem popratit tko je sto pisao,radio, tko se slikao…hehe
    Slikice su preslatke, trbuscici su prekrasni, i veselim se sto smo pocele rasti… zanimljivo kako je netko odmah primjetio sise…pa onda trbuh…hahaha…sad smo kao muski…al ce oni uzivat kad to jos krene bujat 😉😂😂
    Iscjedaksigurno nije nista strasno, vjerojatni kapilarica, a bebica se mice, pa tako da je sve sigurno u redu…popratit malo situaciju
    Kadicestvarno ih ima svakakvih, i ulozak mi je super, sogorica ga imala, i sklopivu kadicu je imala, i bez problema su kupali malu, polegnu je unutra na taj ulozak i s lakocom je okupaju. Sestra nije imala ulozak pa se uvijek mucila, ona i sogor su morali bit prisutni oboje.
    Mislim da sam sve obuhvatila…a zdravstvo…o toms jednostavno nema smisla😳

Ja kupala malog sama bez tog uloska 😄

• Dena1009
    17. Svibanj 2017. 17:04

maca1510

treca_sreca

maca, znaš i sama da u ST nema neki vrli izbor trudničke robe, H&M, Mana i to je to…ove neke specijalizirane butige tipa LaVie što je bio kraj SvFrane ne brojim jer 500kn za suknju koju ćeš obući tad i više nikad, kome se isplati dati…

Hvala puno,da ne lutam gradom ako nema smisla trazit. Ugl ako se radi opeek and cloppenburg onda ima kod nas u city centar ali uglavnom su im cjene jakooo paprene jer oni drze hugo boss, armani itd itd , znam po mami kad je za moje vjencanje prije 7 mj kupovala haljinu nije mogla nigdi nac je r je broj 48 nego tamo,pa je kratku haljin platila 1100 kn,mislim da joj se jos ruke tresu. 😂 iako ako se naleti na akcije moze se nac ali sta si rekla ne pada mi napamet davat 500 kn za nesto sta cu jedanput obuc…. Pogledat cu po ovim klasicnim ducanima, dobro si rekla sad su u modi ovi siroki modeli tako da bi se mozda i moglo nesto nac

Ja sam jako slicnu prosli mj kupila u c&a i imali su jos modela na tu foru, jedino sto su sve bile crne. 

url=https://lilypie.com]

Kiki156
    17. Svibanj 2017. 17:08

Tea, kako su meni svaki put do sada rekli to kad je malo nije strasno, bitno je da stane i da ne curi stalno, obilno ili da mijenja boju u crvenu, svjeza krv. Prati sada pa ako te zabrine, opet krene ili ako te nesto bude bolilo odi na pregled. Znas da je uvijek vazno slusat sebe i svoj osjecaj. Ali vjerujem da je sve ok pogotovo jer bebicu osjecas! 😊

Kiki156
    17. Svibanj 2017. 17:15

Cure jel ima koja iskustvo s preg perego kolicima? Gledali smo ih neki dan i ova su nam lijepa: 

17. Svibanj 2017. 17:16

Sto se robe tice..ne znam kako stojite s odlascima u second hand ducane...ovu haljinu sam platila 7 kn...i da se nac mnogo lijepih stvari, ako se ide u pravi cas..kod nas u Sk ih ima par, ja uvijek idem u isti i nikad ne pozalim kad si neato kupim... E sad, stvar je osobe jel ima gard prema takvim ducanima ili ne..sad mi je haljina cak malkoc i siroka, ali kako trbuh bude rastao, bas ce lijepo izgledat...tu izgledam kao da sam se zdebljala a ne da mi trbuscic raste...jos dva-tri tjedna pa ce.bit bolje

Dorja91
    17. Svibanj 2017. 17:24

Kiki156

Cure jel ima koja iskustvo s preg perego kolicima? Gledali smo ih neki dan i ova su nam lijepa:

Meni se sviđaju Peg perego pup up. Imaju akciju u Lesnine oko 5 000 kn, inace su oko 7 000. 

17. Svibanj 2017. 17:27

Ili npr ova haljina, koja je kostala 180 ili 280 kn..ne sjecam se sad....lagan materijal, nosljiva ljeti, zimi..za svaku prigodu.. Imamo jedan butik di ima tako lijeoih haljina, vecih brojeva, i uvijek se nesto moze naci...tko treba, posaljem postom😂😂😂 ako ne mozete kod sebe naci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.