Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • M@lena
    17. Svibanj 2017. 12:48

treca_sreca

Ulozak sa slike mi ne pari ergonomski uopce…
    Inace je stokke precijenjen i nakon probitka na podrucju kolica poceli su izbacivat svasta na trziste, za lovu kojom vise naplacuju ime i "moderni dizajn" (meni konkretno ovaj bas i nije nesta…mada to je stvar osobnog izbora) a ne prakticnost.
    Uguglaj ok baby bath support, protuklizan je i savrseno drzi kicmicu bebe….jedina mana je sto je do 8kg.

Potpisujem svaku rijec. Stokke - placas samo ime. Nosiljke i skoro sva dr oprema je neergonomska i neanatomska. Osim sklopive kade za kupanje koja je ok, al tek kad djete moze sjediti u njoj.
    Stalak nisam imala al cu ga kupiti jer je puno lakse s njim.
    Aurora, nazalost takvi su propisi. Sve lijecnike imas pravo promijeniti samo 1 godisnje. I stomatologa, ginekologa, obiteljskog...sve.

Belle84
    17. Svibanj 2017. 13:01

Evo ako nekoga zanima, u Lesnini je akcija na hrpu djecjeg namjestaja i opreme, meni bas treba ovakva prematalica s ladicama

barbs
    17. Svibanj 2017. 13:06

Lijepa je komoda... ako ju imaš di staviti  Ja na to trenutno ne mogu ni misliti jer je mali stan i niti jedna komoda ne stane... 

Aurora1611
    17. Svibanj 2017. 13:09

Ma iskreno mislim da su to gluposti, pa Bože dragi valjda smo mi te koje odlučujemo tko će voditi brigu o našem zdravlju i našu trudnoću, ako nam netko ne odgovara mislim da ne trebamo posebne razloge za promjeniti, nije to mala stvar, iako znam da su moju ginekologicu puno cure popljuvale sad me baš zanima šta su one napravile, morat ću se malo raspitati..

Belle84
    17. Svibanj 2017. 13:11

Aurora, slazem se u potpunosti.

treca_sreca
    17. Svibanj 2017. 13:23

Aurora baš mi je žao da te tako potrefilo, ali eto nažalost tako je...plati pa se rugaj je uglavnom pravilo za naše zdravstvo.
    Malo je onih koji imaju super socijalnog zubara/ginekologa itd
    Ja sve redom idem privatno, ne zato jer me svrbe pare u džepu, nego jer mi se ne da trpit da me tretiraju jadno...a i bitno mi je da znam da mi je kvalitet usluge na nivou, od zubara nadalje...
    Evo sad sam jedino mislila malog preko socijalnog u logopeda jer kontam ajd dva puta će otić.....da ne plaćam 500kn a za minorni problem. I zovem vrtićkog (državni vrtić) i vele da im je jedini logoped (koji pokriva 15 vrtića na ovom predjelu grada!) na bolovanju do daljnjeg....ne zna se kad će se vratit. Znači djeca iz 15 (!!! ne jednog) vrtića su prepuštena ili u bolnicu ići, ili naravno - privatno. I zovem onda državnog tog preko bolnice - ne javlja se nitko...šta preostaje? Platit privatno. Nema baš sreće od našeg javnog zdravstva (čast iznimkama koji su prava lutrija za potrefit!)

žena-majka-carica:)

Marijana12345
    17. Svibanj 2017. 13:37

sretna

I_me

onaj ulozak unutra da bebac bude malo izdignut??
    a jel se tak ulozak moze kupit posebno npr?
    tipa kupim kadicu i ulozak koji kasnije mogu izvadit?

Taj ulozak da. Imas ih za kupit posebno al su vise namijenjeni za veliku kadu da bebu lakse pridrzavas. Ne znam dal stane u male kadice. Ja mislim da su ti ove najobicnije kade sasvim uredu i stalak je super za te kadice!

Mi smo svig sa 7 mj krenuli kupat u velikoj kadu u onom stolcicu gdje sjedi

Ima i za male kadice, moj ulozak je kupljen za mislim 60kn u Bebenova u Areni, ali ima i u Babyland u Westgate

treca_sreca
    17. Svibanj 2017. 13:41

ajme članka....jeza me prošla
    https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/porodaj/snimka-iz-jureceg-automobila-rodila-bebu-tesku-4-5-kg-8436
    ko da sebe vidim s trećim....užaaaaas   Valjda će muž dovoljno brzo vozit jer i drugi put je već bilo knap!!

žena-majka-carica:)

Aurora1611
    17. Svibanj 2017. 13:48

Ma da pa zbilja je to uzas neki imaju povlastice i tretira ih se kao kraljice a mi kao da im idemo na zivce sto smo trudne uzas! 

Evo mog trbuha sad u 24 tt
    Evo mog trbuha sad u 24 tt

I_me
    17. Svibanj 2017. 13:50

treca_sreca

ajme članka….jeza me prošla
    https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/porodaj/snimka-iz-jureceg-automobila-rodila-bebu-tesku-4-5-kg-8436
    ko da sebe vidim s trećim….užaaaaas Valjda će muž dovoljno brzo vozit jer i drugi put je već bilo knap!!

Vidjela sam to. Prvo mi bilo smijesno a onda sam se upitala i vise mi nije bilo smijesno... ja do bolnice imam cca 40min voznje 🙁😓.
    Treca sreca nabavi si neku rotirku za auto da mozete ubrzat. 
    Ima jedna teta sto ju znam ima 5ero djece. 
     1.rodjeno u sloveniji
    2. U rijeci
    3.u puli
    4. U domu zdravlja
    5. U kombiju prve pomoci ispred doma zdravlja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.