Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    17. Svibanj 2017. 13:52

Aurora1611

Ma da pa zbilja je to uzas neki imaju povlastice i tretira ih se kao kraljice a mi kao da im idemo na zivce sto smo trudne uzas!

Ajme koja sisa!!!! 😊😍
     I pupa je za 10! 😊

I_me
    17. Svibanj 2017. 13:53

Kako svi vec rastemo 😊 a prije par tjedana smo kukale di su nam pupe! 😂😊

Aurora1611
    17. Svibanj 2017. 13:55

hahaha inače sise imam još od prije trudnoće, oduvijek sam se patila s njima a sad još i više :) da, da stalno sam si mislila pa di je trbuh, ništa se ne vidi a kad ono u kratkom roku buknulo..

treca_sreca
    17. Svibanj 2017. 14:03

I_me

Ima jedna teta sto ju znam ima 5ero djece.
    1.rodjeno u sloveniji
    2. U rijeci
    3.u puli
    4. U domu zdravlja
    5. U kombiju prve pomoci ispred doma zdravlja

legendarno
    sve je to cool, ali ja bih se ipak voljela dokopat bolnice da rodim u sterilnim uvjetima
    inače imamo 15ak min autom do KBC-a ali brate eto prošli put jeedva smo stigli.
    Sad me za treće strah još više..
    a o vikendici (koja je 45min vožnje od grada) mogu samo sanjati taj zadnji mjesec.
    ma već i 7./8.mj će me biti strah, a kamoli baš pred kraj, bit dalje od 15min od rodilišta

Aurora baš ste lipo veliki

žena-majka-carica:)

Kiki156
    17. Svibanj 2017. 14:30

Belle i Aurora bas ste slatke trudnice! 😊😊
    Ja jos samo gledam sve te stvari za bebu al jednom kad krenem kupovat... sve nam treba, a jos ni ne znam sto nam sve treba 😂

luce <3
    17. Svibanj 2017. 14:33

Zene moje slike su vam prekrasne 
    Sto se tice naseg zdravsta ne znam sta da kazem svaki put kad se ta tema negdi pokrene ja dobijem blagi zivcani slom... Socijalni ginekolog u Makarskoj je ocajan i on i sestra mu, tako da trudnocu vodim privatno u St u Sparca i super su mi i jedan i drugi ginekolog...a vamo u socijalnog uzimam samo uputnice( ni to ne znaju napravit kako triba, falila mi je par puta)

violeta1
    17. Svibanj 2017. 15:24

Belle zgodna si... kao iz serija trudnica 👌

violeta1
    17. Svibanj 2017. 15:28

Aurora sise su ajmeee velikeee hehe al ak su prije bile onda u trudnoci jos vise bujaju... stomak je bas sladak

Tejuska♡
    17. Svibanj 2017. 15:43

Belle Aurora supeer su vam busice 😍😍😍
    Cure sretna godisnjica sa malim zakasnjenjem ♡
    Ja sam jutros imala malo smedeg iscjedka 😐😐 ali osjecam malenog pa je sve ok valjda neka kapilarica puknula 😯
    Radim cijeli dan u zurbi citav dan samo sam vas dosla malo pozdraviti ♡ 
    Kadice imamo vecinom u stilu Trece srece sa tim gore nagibom imamo manjih i vecih ma mi smo najvise kadica valjda kupovali 😁

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

maca1510
    17. Svibanj 2017. 16:14

Dan drage moje 
    Trebam pomoc, gdje u splitu kupit trudnicku odjecu, a najvise me zanima gdje kupit svecane haljine? Muzev brat se zeni i tad cu bit 17.tjedan trudnoce, a inace sam jace grade tako da ce stomaka bit 😂 sad sam u 13.tjednu i imam stomak kao da sam u 5.mj trudnoce iako je prva trudnoca ali vise jer mi je napuhan i nikako to rjesit. Jos i pijem zeljezo sta dodatno onemogucava probavu... 

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.