Ma da pa zbilja je to uzas neki imaju povlastice i tretira ih se kao kraljice a mi kao da im idemo na zivce sto smo trudne uzas!
Ajme koja sisa!!!! 😊😍
I pupa je za 10! 😊
Kako svi vec rastemo 😊 a prije par tjedana smo kukale di su nam pupe! 😂😊
hahaha inače sise imam još od prije trudnoće, oduvijek sam se patila s njima a sad još i više :) da, da stalno sam si mislila pa di je trbuh, ništa se ne vidi a kad ono u kratkom roku buknulo..
Ima jedna teta sto ju znam ima 5ero djece.
1.rodjeno u sloveniji
2. U rijeci
3.u puli
4. U domu zdravlja
5. U kombiju prve pomoci ispred doma zdravlja
legendarno
sve je to cool, ali ja bih se ipak voljela dokopat bolnice da rodim u sterilnim uvjetima
inače imamo 15ak min autom do KBC-a ali brate eto prošli put jeedva smo stigli.
Sad me za treće strah još više..
a o vikendici (koja je 45min vožnje od grada) mogu samo sanjati taj zadnji mjesec.
ma već i 7./8.mj će me biti strah, a kamoli baš pred kraj, bit dalje od 15min od rodilišta
Aurora baš ste lipo veliki
žena-majka-carica:)
Belle i Aurora bas ste slatke trudnice! 😊😊
Ja jos samo gledam sve te stvari za bebu al jednom kad krenem kupovat... sve nam treba, a jos ni ne znam sto nam sve treba 😂
Zene moje slike su vam prekrasne
Sto se tice naseg zdravsta ne znam sta da kazem svaki put kad se ta tema negdi pokrene ja dobijem blagi zivcani slom... Socijalni ginekolog u Makarskoj je ocajan i on i sestra mu, tako da trudnocu vodim privatno u St u Sparca i super su mi i jedan i drugi ginekolog...a vamo u socijalnog uzimam samo uputnice( ni to ne znaju napravit kako triba, falila mi je par puta)
Aurora sise su ajmeee velikeee hehe al ak su prije bile onda u trudnoci jos vise bujaju... stomak je bas sladak
Belle Aurora supeer su vam busice 😍😍😍
Cure sretna godisnjica sa malim zakasnjenjem ♡
Ja sam jutros imala malo smedeg iscjedka 😐😐 ali osjecam malenog pa je sve ok valjda neka kapilarica puknula 😯
Radim cijeli dan u zurbi citav dan samo sam vas dosla malo pozdraviti ♡
Kadice imamo vecinom u stilu Trece srece sa tim gore nagibom imamo manjih i vecih ma mi smo najvise kadica valjda kupovali 😁
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Dan drage moje
Trebam pomoc, gdje u splitu kupit trudnicku odjecu, a najvise me zanima gdje kupit svecane haljine? Muzev brat se zeni i tad cu bit 17.tjedan trudnoce, a inace sam jace grade tako da ce stomaka bit 😂 sad sam u 13.tjednu i imam stomak kao da sam u 5.mj trudnoce iako je prva trudnoca ali vise jer mi je napuhan i nikako to rjesit. Jos i pijem zeljezo sta dodatno onemogucava probavu...
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji