Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    17. Svibanj 2017. 10:24

Promjena doktora
    Izabranog doktora možete redovitim putem promijeniti nakon isteka godine dana od zadnjeg postupka izbora. Unutar tog roka pravo na promjenu liječnika imate samo iz sljedećih razloga:
    [ul]
    [li]ako ste promijenili mjesto prebivališta odnosno boravišta[/li]
    [li]ako namjeravate izbivati dulje od tri mjeseca iz mjesta prebivalištra ili boravišta[/li]
    [li]ako je Vaš izabrano doktor prestao s radom, promijenio sjedište ordinacije ili prestao biti ugovorni doktor HZZO-a[/li]
    [li]ako Vaš izabrani doktor u skrbi ima više osiguranih osoba od propisanog maksimuma[/li]
    [li]ako je između Vas i doktora nastao poremećaj međusobnih odnosa koji onemogućuje daljnje liječenje[/li]
    [/ul]
    Razlog promjene trebate naznačiti u obrascu Izjava o izboru/promjeni izabranog doktora.
    Ako ste kao razlog naveli poremećaj međusobnih odnosa, valjanost Vašeg zahtjeva za promjenu liječnika ispitat će posebno povjerenstvo. Članove povjerenstva u tom slučaju imenuje voditelj mjerodavnog regionalnog ureda ili područne službe HZZO-a.

gle ovo sam sad nasla na stranici hzzoa. odi tamo osobno i svasta im reci i naseri jer uopce neces ni lagati!!!!!!
    ja ne vjerujem koji je to ludi gin!!!
    zao mi je jako kroz sve sto prolazis...

dzenny
    17. Svibanj 2017. 10:26

Cure,koje danas imaju pregled sretno !! Uzivajte gledajuci svoje mrvice!! 
    Aurora,ne mogu da vjerujen da ti do petog mjeseca nije radila uzv,a u tom periodu su oni najbitniji,mislim razvoj bebe se tad bas prati.. meni moja do sada nije samo jednom radila uzv jer sami bila prije 10 dana kad sam zavrsila u bolnici,ali i tad mi je poslusala otkucaje bebinog srca..

Aurora1611
    17. Svibanj 2017. 10:26

Ma najgore ti je od svega to što smo mi u malom mjestu i ta ginekologica radi još i na porodima a pozna sve žive, ne bih htjela da me dočeka na porodu a imala je problema zbog mene.. zbilja nezz šta da više radim :/

treca_sreca
    17. Svibanj 2017. 10:28

Aurora, pa kad si se upisala u te ginekologice? Mislim da mora proći minimalno 1 godina izmedju prebacivanja, znači jednom godišnje....tako je i za zubare čini mi se...
    I_me guštaj danas!!!! I tajo s vama, da vidi svoje malo čudo, i da saznate spol:)
    Ja sam u ponedjeljak i isto jedva čekam naravno. Nego ako opet promijeni mišljenje o spolu ne znam šta ću. Mislim imam sad i muške i ženske robice ali ipak.....košara za kolica je ROZAAAAAA

žena-majka-carica:)

Aurora1611
    17. Svibanj 2017. 10:29

Da, u tome i je problem što sam se upisala kod nje prošle godine u 8.mj.. užas zbilja

I_me
    17. Svibanj 2017. 10:34

Aurora1611

Da, u tome i je problem što sam se upisala kod nje prošle godine u 8.mj.. užas zbilja

kuzim,,,onda ti ne preostaje drugo nego ici kod privatnika na preglede a kod nje po uputnice..
    sorry znam da si napisla da vam novci trebaju i sve al ak te strah da ti ne bi radila probleme onda ti je to jedina opcija...
    ali probaj barem jos jednom otic na hzzo (osobno!) ispitat situaciju.  

I_me
    17. Svibanj 2017. 10:36

cure koje vec imate bebace doma da vas pitam!!
    kuma mi je jucer rekla da izaberem neku stvar ( a da nije robica) da mi kupi.
    i mislila sam joj reci da mi kupi kadicu za kupanje bebe.
    jel ima nesto posebno da obratim paznju,dizajn i tako to..

Aurora1611
    17. Svibanj 2017. 10:36

A ništa, probat ću, ne preostaje mi ništa drugo, a ići ću kod privatnika jer ipak je zdravlje mog djeteta u pitanju, hvala cure :)

I_me
    17. Svibanj 2017. 10:40

Aurora1611

A ništa, probat ću, ne preostaje mi ništa drugo, a ići ću kod privatnika jer ipak je zdravlje mog djeteta u pitanju, hvala cure :)

drzi fige da sve prodje ok!!

dzenny
    17. Svibanj 2017. 10:40

I_me,
    Uhh ja sam se isto veselila proslom cetvrtku jer tata je isao sa nama ii jer cu saznat napookon jel deckic ili curica.. pa kad smo otisl beba je bila toliko ziva na uzv da doktorica nije mogla vidjet sta je,tako da nam ostaje da cekamo jos najmanje jedan mjesec..
    Ali nadam se,da ce tvoja beba biti malo mirnija i da vas nece drzat u neizvjesnosti..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.