Da, u tome i je problem što sam se upisala kod nje prošle godine u 8.mj.. užas zbilja

Da, u tome i je problem što sam se upisala kod nje prošle godine u 8.mj.. užas zbilja
kuzim,,,onda ti ne preostaje drugo nego ici kod privatnika na preglede a kod nje po uputnice..
sorry znam da si napisla da vam novci trebaju i sve al ak te strah da ti ne bi radila probleme onda ti je to jedina opcija...
ali probaj barem jos jednom otic na hzzo (osobno!) ispitat situaciju.

cure koje vec imate bebace doma da vas pitam!!
kuma mi je jucer rekla da izaberem neku stvar ( a da nije robica) da mi kupi.
i mislila sam joj reci da mi kupi kadicu za kupanje bebe.
jel ima nesto posebno da obratim paznju,dizajn i tako to..

A ništa, probat ću, ne preostaje mi ništa drugo, a ići ću kod privatnika jer ipak je zdravlje mog djeteta u pitanju, hvala cure :)

A ništa, probat ću, ne preostaje mi ništa drugo, a ići ću kod privatnika jer ipak je zdravlje mog djeteta u pitanju, hvala cure :)
drzi fige da sve prodje ok!!

I_me,
Uhh ja sam se isto veselila proslom cetvrtku jer tata je isao sa nama ii jer cu saznat napookon jel deckic ili curica.. pa kad smo otisl beba je bila toliko ziva na uzv da doktorica nije mogla vidjet sta je,tako da nam ostaje da cekamo jos najmanje jedan mjesec..
Ali nadam se,da ce tvoja beba biti malo mirnija i da vas nece drzat u neizvjesnosti..

I_me,
Uhh ja sam se isto veselila proslom cetvrtku jer tata je isao sa nama ii jer cu saznat napookon jel deckic ili curica.. pa kad smo otisl beba je bila toliko ziva na uzv da doktorica nije mogla vidjet sta je,tako da nam ostaje da cekamo jos najmanje jedan mjesec..
Ali nadam se,da ce tvoja beba biti malo mirnija i da vas nece drzat u neizvjesnosti..
hahahaahhahaa
beba se rita od kad sam se probudila!!
vjerovatno i bebac uzbudjen jer cemo se danas vidjet!!

Kada imas pregled?? Veseli se i ona skupa sa vama.. Samo neka se bebe ritaju,to je znak da su dobro,a spol ako nista saznat cemo kad ih rodimo

Kada imas pregled?? Veseli se i ona skupa sa vama.. Samo neka se bebe ritaju,to je znak da su dobro,a spol ako nista saznat cemo kad ih rodimo
u 15h.
ma vec su mi rekli i da je cura i da je decko... al bas me briga kojeg je spola,samo daje sve ok! i nek se rita i lupa koliko hoce,sve cu pretrpit za bebu

Hvala, evo sutra idem kod privatnika, pa mi možete upisati pregled :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji