Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    17. Svibanj 2017. 11:13

sretna

I_me

sretna

I_me

onaj ulozak unutra da bebac bude malo izdignut??
    a jel se tak ulozak moze kupit posebno npr?
    tipa kupim kadicu i ulozak koji kasnije mogu izvadit?

Taj ulozak da. Imas ih za kupit posebno al su vise namijenjeni za veliku kadu da bebu lakse pridrzavas. Ne znam dal stane u male kadice. Ja mislim da su ti ove najobicnije kade sasvim uredu i stalak je super za te kadice!

Mi smo svig sa 7 mj krenuli kupat u velikoj kadu u onom stolcicu gdje sjedi

znaci najbolje bi mi bilo kadicu i taj stalak koji kasnije mogu izvadit?
    jer mi imamo tus kabinu,a ne kadu.

Pa stalak je odlican jer ne moras biti sagnuta. Barem je meni bio super. Stavit cu ti sliku samo da nadem

ajd molim te... da znam na sta da se orjentiram

• Dena1009
    17. Svibanj 2017. 11:14

Kako se krecu kod nas cijene tog stalka za kadicu, po mogucnosti da je sklopiv ? Jel pase gore bilo koja kadica il treba kupiti bas u kompletu?

url=https://lilypie.com]

• sretna
    17. Svibanj 2017. 11:16

Na tu foru

treca_sreca
    17. Svibanj 2017. 11:17

Dena uvijek je bolje za te stvari da je u kompletu...bolje sjedne da je stabilnije sve skupa. Cak i da su deklarirani kao universalni...

žena-majka-carica:)

• sretna
    17. Svibanj 2017. 11:19

Ovo sto spominje Treca sreca za ispustanje vode je isto super stvar. Nasa je to imala.

Kod stalaka moras pazit da ti pase na kadu.

Ja sam svoj kupila preko njuskala za 100 kn, bio je 300 od cam-a, ali inace imas i puno jeftinijih ali je meni samo njihov pasao s obzirom na oblik kadice

• sretna
    17. Svibanj 2017. 11:20

I svi su stalci sklopivi

I_me
    17. Svibanj 2017. 11:25

a ovako nesto?? obicna kadica i ulozak koji mogu izvadit kad bebica malo naraste

• sretna
    17. Svibanj 2017. 11:28

I_me

a ovako nesto?? obicna kadica i ulozak koji mogu izvadit kad bebica malo naraste

Ak ti ulozak nece smetat, zasto ne! Meni nije uopce trebao taj ulozak npr.

Dragy
    17. Svibanj 2017. 11:31

Suncokretica

Kako ste osjetile prve pokrete bebe?
    Ja sam zadnjih dana počela osjećati kao neko pucketanje u trbuhu, onako dosta brzo. Teško mi je razlučiti dal su to crijeva ili beba haha. Prije trudnoće mi se crijeva nisu baš tako micala, al sad je sve u stisci pa sam mislila da je možda od toga, a sad razmišljam jel to možda beba… Nije to udarac, nego baš kao da mi neki balončići brzo pucketaju u trbuhu, ajme opisa
    Jučer je prema leđima, danas prema trbuhu, javlja se možda 2-3 puta dnevno…

Meni u knjizici pise da je posteljica otraga  i prvi put sam prekjucer osjetila i evo danas nakon dorucka opet. Meni je najvise osjecaj kao da mi je nesto otpalo unutra i vrti se hahahaha Cak imam osjecaj da se u tom trenu trbuh malo zgrci. Meni ti pokreti ne sjedaju bas najbolje, nekako me smuci. Mada je dobar osjecaj, iako jako cudan. 
    I sada sam napipala rukom maternicu i prstima ju piknula malo par puta, kad vraca beba udarce, migolji ce hahahaha Izgleda da ne voli da ju se dira nakon sto se najedemo 😂❤

I_me
    17. Svibanj 2017. 11:36

sretna

I_me

Ak ti ulozak nece smetat, zasto ne! Meni nije uopce trebao taj ulozak npr.

mislila sam taj ulozak dok je beba jos mini.. da imam obje ruke da kupanje a ne da joj jednom moram drzat glavicu a drugom kupat..mozda mi bude lakse,. bar sam si ja to tako zamislila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI