Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aurora1611
    17. Svibanj 2017. 11:07

Naravno cure, odmah se javim i stavim slikice s ultrazvuka :)

I_me
    17. Svibanj 2017. 11:10

sretna

I_me

onaj ulozak unutra da bebac bude malo izdignut??
    a jel se tak ulozak moze kupit posebno npr?
    tipa kupim kadicu i ulozak koji kasnije mogu izvadit?

Taj ulozak da. Imas ih za kupit posebno al su vise namijenjeni za veliku kadu da bebu lakse pridrzavas. Ne znam dal stane u male kadice. Ja mislim da su ti ove najobicnije kade sasvim uredu i stalak je super za te kadice!

Mi smo svig sa 7 mj krenuli kupat u velikoj kadu u onom stolcicu gdje sjedi

znaci najbolje bi mi bilo kadicu i taj stalak koji kasnije mogu izvadit? 
    jer mi imamo tus kabinu,a ne kadu.

• sretna
    17. Svibanj 2017. 11:12

I_me

sretna

I_me

Taj ulozak da. Imas ih za kupit posebno al su vise namijenjeni za veliku kadu da bebu lakse pridrzavas. Ne znam dal stane u male kadice. Ja mislim da su ti ove najobicnije kade sasvim uredu i stalak je super za te kadice!

Pa stalak je odlican jer ne moras biti sagnuta. Barem je meni bio super. Stavit cu ti sliku samo da nadem

treca_sreca
    17. Svibanj 2017. 11:12

I_me

Ja sam kupila kadicu bez tog i odvojeno taj podlozak za drzanje bebe. Od marke okbaby mi je savrsen nekih 130kn je sam ulozak...i kadica je isto tako preko 100kn bila. Ulozak smo posli koristili u odrasloj kadi i iskoristili ga max. To mi je must have...
    Glede same kadice, nije to neka filozofija, meni je jwdino bilo zgodno sto nasa ima onaj cep za ispustit vodu ali nista drugo mi ne pada na pamet vezano za nju....vazniji mi je puni taj podlozak bio.

žena-majka-carica:)

I_me
    17. Svibanj 2017. 11:13

sretna

I_me

sretna

I_me

Pa stalak je odlican jer ne moras biti sagnuta. Barem je meni bio super. Stavit cu ti sliku samo da nadem

ajd molim te... da znam na sta da se orjentiram

• Dena1009
    17. Svibanj 2017. 11:14

Kako se krecu kod nas cijene tog stalka za kadicu, po mogucnosti da je sklopiv ? Jel pase gore bilo koja kadica il treba kupiti bas u kompletu?

url=https://lilypie.com]

• sretna
    17. Svibanj 2017. 11:16

Na tu foru

treca_sreca
    17. Svibanj 2017. 11:17

Dena uvijek je bolje za te stvari da je u kompletu...bolje sjedne da je stabilnije sve skupa. Cak i da su deklarirani kao universalni...

žena-majka-carica:)

• sretna
    17. Svibanj 2017. 11:19

Ovo sto spominje Treca sreca za ispustanje vode je isto super stvar. Nasa je to imala.

Kod stalaka moras pazit da ti pase na kadu.

Ja sam svoj kupila preko njuskala za 100 kn, bio je 300 od cam-a, ali inace imas i puno jeftinijih ali je meni samo njihov pasao s obzirom na oblik kadice

• sretna
    17. Svibanj 2017. 11:20

I svi su stalci sklopivi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.