Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    17. Svibanj 2017. 10:42

dzenny

I_me,
    Uhh ja sam se isto veselila proslom cetvrtku jer tata je isao sa nama ii jer cu saznat napookon jel deckic ili curica.. pa kad smo otisl beba je bila toliko ziva na uzv da doktorica nije mogla vidjet sta je,tako da nam ostaje da cekamo jos najmanje jedan mjesec..
    Ali nadam se,da ce tvoja beba biti malo mirnija i da vas nece drzat u neizvjesnosti..

hahahaahhahaa
    beba se rita od kad sam se probudila!!
    vjerovatno i bebac uzbudjen jer cemo se danas vidjet!! 

dzenny
    17. Svibanj 2017. 10:50

Kada imas pregled?? Veseli se i ona skupa sa vama.. Samo neka se bebe ritaju,to je znak da su dobro,a spol ako nista saznat cemo kad ih rodimo 

I_me
    17. Svibanj 2017. 10:54

dzenny

Kada imas pregled?? Veseli se i ona skupa sa vama.. Samo neka se bebe ritaju,to je znak da su dobro,a spol ako nista saznat cemo kad ih rodimo

u 15h.
    ma vec su mi rekli i da je cura i da je decko... al bas me briga kojeg je spola,samo daje sve ok! i nek se rita i lupa koliko hoce,sve cu pretrpit za bebu 

Aurora1611
    17. Svibanj 2017. 10:54

Hvala, evo sutra idem kod privatnika, pa mi možete upisati pregled :)

I_me
    17. Svibanj 2017. 10:58

Aurora1611

Hvala, evo sutra idem kod privatnika, pa mi možete upisati pregled :)

odlicno 
    obavezno javi kako je bilo!

• sretna
    17. Svibanj 2017. 10:58

I_me

cure koje vec imate bebace doma da vas pitam!!
    kuma mi je jucer rekla da izaberem neku stvar ( a da nije robica) da mi kupi.
    i mislila sam joj reci da mi kupi kadicu za kupanje bebe.
    jel ima nesto posebno da obratim paznju,dizajn i tako to..

Mi smo.kadicu dobili sa prematalicom i meni je ta kadica bila sasvim ok. Znam da su neke znale zalit da su im kod anatomskih kadica smetale onaj ulozak unutra.

I_me
    17. Svibanj 2017. 11:02

onaj ulozak unutra da bebac bude malo izdignut??
    a jel se tak ulozak moze kupit posebno npr?
    tipa kupim kadicu i ulozak koji kasnije mogu izvadit?

• sretna
    17. Svibanj 2017. 11:04

Ja vec gledam koju cu posteljinu kupit za konderbet makar imam od prvog bebaca 😂 al sad mi ima ljepsih 😆

Pa dekica jos jedna bi mi trebala i tako. Luda sam 😄

• sretna
    17. Svibanj 2017. 11:06

I_me

onaj ulozak unutra da bebac bude malo izdignut??
    a jel se tak ulozak moze kupit posebno npr?
    tipa kupim kadicu i ulozak koji kasnije mogu izvadit?

Taj ulozak da. Imas ih za kupit posebno al su vise namijenjeni za veliku kadu da bebu lakse pridrzavas. Ne znam dal stane u male kadice. Ja mislim da su ti ove najobicnije kade sasvim uredu i stalak je super za te kadice! 

Mi smo svig sa 7 mj krenuli kupat u velikoj kadu u onom stolcicu gdje sjedi 

dzenny
    17. Svibanj 2017. 11:06

I_me

dzenny

u 15h.
    ma vec su mi rekli i da je cura i da je decko… al bas me briga kojeg je spola,samo daje sve ok! i nek se rita i lupa koliko hoce,sve cu pretrpit za bebu

Uhh dugo za cekat,zar ne ?? 
    Pa i kod mene ista stvar,kad sam bila u 13 tt i imala nuhalni onda mi je rekao da je djecak,sad kad smo bili u cetvrtak je rekla da je prije curica jer da je decko valjda mi nesto uhvatila,ali kao sacekat cemo slijedeci pregled.. 
    Ja isto kazem,samo neka je veselo u stomaku.. 
    Aurora,javi kako je proslo.. ii sretno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.