I_me,
Uhh ja sam se isto veselila proslom cetvrtku jer tata je isao sa nama ii jer cu saznat napookon jel deckic ili curica.. pa kad smo otisl beba je bila toliko ziva na uzv da doktorica nije mogla vidjet sta je,tako da nam ostaje da cekamo jos najmanje jedan mjesec..
Ali nadam se,da ce tvoja beba biti malo mirnija i da vas nece drzat u neizvjesnosti..
hahahaahhahaa
beba se rita od kad sam se probudila!!
vjerovatno i bebac uzbudjen jer cemo se danas vidjet!!
Kada imas pregled?? Veseli se i ona skupa sa vama.. Samo neka se bebe ritaju,to je znak da su dobro,a spol ako nista saznat cemo kad ih rodimo
Kada imas pregled?? Veseli se i ona skupa sa vama.. Samo neka se bebe ritaju,to je znak da su dobro,a spol ako nista saznat cemo kad ih rodimo
u 15h.
ma vec su mi rekli i da je cura i da je decko... al bas me briga kojeg je spola,samo daje sve ok! i nek se rita i lupa koliko hoce,sve cu pretrpit za bebu
Hvala, evo sutra idem kod privatnika, pa mi možete upisati pregled :)
Hvala, evo sutra idem kod privatnika, pa mi možete upisati pregled :)
odlicno
obavezno javi kako je bilo!
cure koje vec imate bebace doma da vas pitam!!
kuma mi je jucer rekla da izaberem neku stvar ( a da nije robica) da mi kupi.
i mislila sam joj reci da mi kupi kadicu za kupanje bebe.
jel ima nesto posebno da obratim paznju,dizajn i tako to..
Mi smo.kadicu dobili sa prematalicom i meni je ta kadica bila sasvim ok. Znam da su neke znale zalit da su im kod anatomskih kadica smetale onaj ulozak unutra.
onaj ulozak unutra da bebac bude malo izdignut??
a jel se tak ulozak moze kupit posebno npr?
tipa kupim kadicu i ulozak koji kasnije mogu izvadit?
Ja vec gledam koju cu posteljinu kupit za konderbet makar imam od prvog bebaca 😂 al sad mi ima ljepsih 😆
Pa dekica jos jedna bi mi trebala i tako. Luda sam 😄
onaj ulozak unutra da bebac bude malo izdignut??
a jel se tak ulozak moze kupit posebno npr?
tipa kupim kadicu i ulozak koji kasnije mogu izvadit?
Taj ulozak da. Imas ih za kupit posebno al su vise namijenjeni za veliku kadu da bebu lakse pridrzavas. Ne znam dal stane u male kadice. Ja mislim da su ti ove najobicnije kade sasvim uredu i stalak je super za te kadice!
Mi smo svig sa 7 mj krenuli kupat u velikoj kadu u onom stolcicu gdje sjedi
u 15h.
ma vec su mi rekli i da je cura i da je decko… al bas me briga kojeg je spola,samo daje sve ok! i nek se rita i lupa koliko hoce,sve cu pretrpit za bebu
Uhh dugo za cekat,zar ne ??
Pa i kod mene ista stvar,kad sam bila u 13 tt i imala nuhalni onda mi je rekao da je djecak,sad kad smo bili u cetvrtak je rekla da je prije curica jer da je decko valjda mi nesto uhvatila,ali kao sacekat cemo slijedeci pregled..
Ja isto kazem,samo neka je veselo u stomaku..
Aurora,javi kako je proslo.. ii sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji