Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    14. Svibanj 2017. 14:59

Gledala sam jucer u c&a robicu za bebace pa na kraju nisam nista kupila jer je sada sve ljetno, a beba ce se rodit krajem 10 mj pa mi je sve to bilo pretanko. Morat cu pricekat ljeto kad pocnu izbacivat jesenske stvari, a i pregledat sta imam od starijeg

kokoloo
    14. Svibanj 2017. 14:59

sretna

kokoloo

Hvala svima na dobrodoslici
    Tea, termin mi je 22.10.. Rodit cu u Zadru, a pregled mi je 13.6

😄😄😄

Imamo isti termin, a i sljedeci pregled nam je na isti datum 😂

Hope, dobrodosla!

Hahaha super :) Ja sam dobila isti termin kao i u prosloj trudnoci, samo sam tad 4 dana prije rodila

• sretna
    14. Svibanj 2017. 15:00

I_me

sretna

Moj mali spava vec 3 i pol sata. Me znam sta mu je danas 😂

neka spava!!
    mozda ga je onaj zubic izmorio i sad spava ko top

Nije  mog mucio zubic, njemu su petice prije godinu dana izasle, mislim da je malena pisala o problemima sa zubicem 😊

• sretna
    14. Svibanj 2017. 15:03

I me,bas ti je lijep trbuh 😊
    Ja mastam o moru trenutno i gledam kad cu otic na more da se ne vracam zbog pregleda nazad pa opet na more. To cu se dogovorit sa ginekologom iduci put 

• sretna
    14. Svibanj 2017. 15:04

kokoloo

sretna

kokoloo

😄😄😄

Hope, dobrodosla!

Hahaha super :) Ja sam dobila isti termin kao i u prosloj trudnoci, samo sam tad 4 dana prije rodila

Imas deckica ili curicu iz prve t? Jel sad znas spol?

kokoloo
    14. Svibanj 2017. 15:05

M@lena

Treca sreca, Tea, Aleksandra i ostale mame,kak je kod vas bilo izbijanje zubi, konkretno petica? Mislim da mi sin nema virozu nego da mu je to od zuba. Donja desna petica je izvirila, samo vrskom, ostale su natecene i desni su bijele. Maleni samo jauce cijeli dan, noc gotovo nije ni spavao. Nista ne pomaze od ovih sirupa protiv bolova sto imamo. Ne jede uopce, ako mu se omakne da nesto zagrize, jaukne i izbaci brzinom svjetlosti. Popije tu i tamo casicu caja. Izbaci barel sline u sat vremena. Majice samo susim i mijenjam. Ne znam sto uciniti a da vec nismo pokusali… Ostali zubi su bili bolni, svaki smo osjetili, ali ovako nesto jos ne. I da, jutros je imao proljev. Vodeno i obilno da smo ga morali tusirati. Dusa moja, bas ga muci a ne znam kako mu pomoci.

Jooj mis mali :( Nama je svaki zub muka,temperatura,nervoza..petice jos nemamo al sa cetvorkama nam je bilo tako kao vama sa peticama..i isto nista ne pomaze dok ne izbiju

kokoloo
    14. Svibanj 2017. 15:11

sretna

kokoloo

sretna

kokoloo

😄😄😄

Hope, dobrodosla!

Imam decka.. Ne znamo jos spol.. Mozda ce se dr put viditi.. Ja bi opet iznenađenje ( s prvim nismo htjeli znati ) al mislim da ovaj put necemo jer se moram rjesiti ove puste muske robe ako je cura.. 

• sretna
    14. Svibanj 2017. 16:00

kokoloo

sretna

kokoloo

sretna

kokoloo

😄😄😄

Hope, dobrodosla!

Imam decka.. Ne znamo jos spol.. Mozda ce se dr put viditi.. Ja bi opet iznenađenje ( s prvim nismo htjeli znati ) al mislim da ovaj put necemo jer se moram rjesiti ove puste muske robe ako je cura..

I ja imam decka iz prve t i sad cekamo jos jednog decka 😄

barbs
    14. Svibanj 2017. 17:00

I_me, predivan trbuh! 
    Giovi, držim fige da sve bude u redu. Javi što doktori kažu!  Nadam se da će i mene pregledati 
    Sretna, da, u c&a same ljetne robice za sada... Moramo pričekati ljeto i krenuti s kupovinom. Ja sam gledala i preko sports directa, ali mi se čini za sada da je skupo.  Jedva čekam da LIDL opet izbaci kolekciju za bebice, pa ću ovaj put sretno krenuti u kupovinu. 

barbs
    14. Svibanj 2017. 17:29

Što se robice tiče, gledala sam preko neta na stranici h&ma i imaju paketiće od 6 bodića... Mislim da se to isplati kupiti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.