Dobro došla, Hope!!!
Odabir bolnice? Pa ja sam mislila u Rijeku, ali čula sam da je onda "kompliciranije" radi dokumenta i svega i svačega, pa sam se tako odlučila za Pulu (gdje i živimo).
Giovi, divna si!
SRETAN VAM DAN MAMICAAAAA!!!
Odjeća koju nosim: trudničke tajice za van, trenerke (koje nisu trudničke, ali još uvijek me ne stišću) za doma. Majice nosim i dalje svoje, mada imam i trudničke. Većinu sam kupila u lidlu, nešto sam dobila, nešto sam kupila u Mani...
Pelene: naručila sam si uzorke Pampersa, kupit ću si i od babylove, pa ćemo vidjeti... Svaka beba je različita i moraš isprobavati koje joj najviše pašu.
Danas je baš lijepo vrijeme, kao i jučer. Obavila sam kućanske poslove, otišli smo na piće pored mora u beach baru... sada malo odmaramo.
Tea i Lorelai, sretno sutra na pregledu i očekujemo vijesti. Ja imam sutra tek u 18.00 pregled.
E meni tako u desnom, bas onako zaboli, neznam kak boli isijas, nisam imala hvala nebesima, al ovo je skroz neugodno, bolucka…ne stalno, al ima dana kad boli
Da tako i mene ima dana kada boli i kad ne..al nez sto je ovo danas nije mi jasno zasto kolino odjednom, sastavilo me skroz..jedva stanem na tu nogu ..sad nisam pametna bi li popila tabletu,stavila rakije, ne znam sto smijem.. Idem jos malo googlat :)
Gle ovo mi imamo dva dana razlike termin juuhuu
Mene tako boli u desnom. Trazila sam na netu neke vjezbe al ne pomaze. Bolilo me i u prvoj trudnoci pa nakon nekon vrimena ukocilo cilu. Volila bi da znam kako to sprijecit.
Ufufuf nadam se da nece do toga doci :/ i meni je u prosloj trudnoci bilo tako i proslo samo od sebe (ne sicam se kad) al me nije bolilo koljeno.. Sad me to brine
Ja jedva cekam da izbije trbuscic... doktor mi prigovara na svakom pregledu zbog pirsa na pupku a meni ga nema smisla skidati kad mi jos ne smeta...
Ja 18.05 u 13:20h imam pregled u bolnici za drugo misljenje pa se tek nakon toga idem naruciti na regularni pregled kod svog doktora...
Giovi, drugo mišljenje za što? Pirs ćeš skinuti kad ti bude smetao.
Ja imam sutra taj pregled, ali već vidim da teško da će me preko uvza pregledati jer sam u petak imala uvz u bolnici. A ovih dana ćemo se dogovoriti za 4D
Barbs drugo misljenje za miom koji imam sa vanjske strane maternice lijevo od cerviksa...
Ja sam prosli tjedan isto bila u bolnici na uzv zbog kombiniranog probira i nekoliko dana nakon sam isla kod svog ginekologa koji me bez obzira na uzv u bolnici pregledao preko uzva i vaginalno..
Giovi jos tjedan dva i pocet ces se kruzit... bar je meni tako bilo..😊 ja sam si sada ogromna a u 13 tj nisam imala nista od trbuha.
a gle me danas 😂😂😂 imam osjecaj da cu puknut!
Od odjece nosim trenerke po kuci, a kad idem do grada onda trudnicke tajice i tunike u koje jos stanem 😊😂
Moj mali spava vec 3 i pol sata. Me znam sta mu je danas 😂
neka spava!!
mozda ga je onaj zubic izmorio i sad spava ko top
Moj mali spava vec 3 i pol sata. Me znam sta mu je danas 😂
neka spava!!
mozda ga je onaj zubic izmorio i sad spava ko top
sad sam skuzila... malenu pati zub,ne tebe!
neka spava!!! iskoristi za sebe
Sortiraj odgovore
Najstariji