Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    14. Svibanj 2017. 14:39

Giovi, drugo mišljenje za što? Pirs ćeš skinuti kad ti bude smetao. 
    Ja imam sutra taj pregled, ali već vidim da teško da će me preko uvza pregledati jer sam u petak imala uvz u bolnici.  A ovih dana ćemo se dogovoriti za 4D 

Giovi
    14. Svibanj 2017. 14:48

Barbs drugo misljenje za miom koji imam sa vanjske strane maternice lijevo od cerviksa...
    Ja sam prosli tjedan isto bila u bolnici na uzv zbog kombiniranog probira i nekoliko dana nakon sam isla kod svog ginekologa koji me bez obzira na uzv u bolnici pregledao preko uzva i vaginalno.. 

I_me
    14. Svibanj 2017. 14:48

Giovi jos tjedan dva i pocet ces se kruzit... bar je meni tako bilo..😊 ja sam si sada ogromna a u 13 tj nisam imala nista od trbuha. 

a gle me danas 😂😂😂 imam osjecaj da cu puknut!
    Od odjece nosim trenerke po kuci, a kad idem do grada onda trudnicke tajice i tunike u koje jos stanem 😊😂

• sretna
    14. Svibanj 2017. 14:51

Moj mali spava vec 3 i pol sata. Me znam sta mu je danas 😂

I_me
    14. Svibanj 2017. 14:54

sretna

neka spava!! 
    mozda ga je onaj zubic izmorio i sad spava ko top 

I_me
    14. Svibanj 2017. 14:55

I_me

sretna

neka spava!!

sad sam skuzila... malenu pati zub,ne tebe! 
    neka spava!!! iskoristi za sebe 

• sretna
    14. Svibanj 2017. 14:59

Gledala sam jucer u c&a robicu za bebace pa na kraju nisam nista kupila jer je sada sve ljetno, a beba ce se rodit krajem 10 mj pa mi je sve to bilo pretanko. Morat cu pricekat ljeto kad pocnu izbacivat jesenske stvari, a i pregledat sta imam od starijeg

kokoloo
    14. Svibanj 2017. 14:59

sretna

kokoloo

Hvala svima na dobrodoslici
    Tea, termin mi je 22.10.. Rodit cu u Zadru, a pregled mi je 13.6

😄😄😄

Imamo isti termin, a i sljedeci pregled nam je na isti datum 😂

Hope, dobrodosla!

Hahaha super :) Ja sam dobila isti termin kao i u prosloj trudnoci, samo sam tad 4 dana prije rodila

• sretna
    14. Svibanj 2017. 15:00

I_me

sretna

neka spava!!

Nije  mog mucio zubic, njemu su petice prije godinu dana izasle, mislim da je malena pisala o problemima sa zubicem 😊

• sretna
    14. Svibanj 2017. 15:03

I me,bas ti je lijep trbuh 😊
    Ja mastam o moru trenutno i gledam kad cu otic na more da se ne vracam zbog pregleda nazad pa opet na more. To cu se dogovorit sa ginekologom iduci put 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI