Giovi, drugo mišljenje za što? Pirs ćeš skinuti kad ti bude smetao.
Ja imam sutra taj pregled, ali već vidim da teško da će me preko uvza pregledati jer sam u petak imala uvz u bolnici. A ovih dana ćemo se dogovoriti za 4D

Barbs drugo misljenje za miom koji imam sa vanjske strane maternice lijevo od cerviksa...
Ja sam prosli tjedan isto bila u bolnici na uzv zbog kombiniranog probira i nekoliko dana nakon sam isla kod svog ginekologa koji me bez obzira na uzv u bolnici pregledao preko uzva i vaginalno..

Giovi jos tjedan dva i pocet ces se kruzit... bar je meni tako bilo..😊 ja sam si sada ogromna a u 13 tj nisam imala nista od trbuha.

a gle me danas 😂😂😂 imam osjecaj da cu puknut!
Od odjece nosim trenerke po kuci, a kad idem do grada onda trudnicke tajice i tunike u koje jos stanem 😊😂

Moj mali spava vec 3 i pol sata. Me znam sta mu je danas 😂
neka spava!!
mozda ga je onaj zubic izmorio i sad spava ko top

neka spava!!
sad sam skuzila... malenu pati zub,ne tebe!
neka spava!!! iskoristi za sebe

Gledala sam jucer u c&a robicu za bebace pa na kraju nisam nista kupila jer je sada sve ljetno, a beba ce se rodit krajem 10 mj pa mi je sve to bilo pretanko. Morat cu pricekat ljeto kad pocnu izbacivat jesenske stvari, a i pregledat sta imam od starijeg

Hvala svima na dobrodoslici
Tea, termin mi je 22.10.. Rodit cu u Zadru, a pregled mi je 13.6
😄😄😄
Imamo isti termin, a i sljedeci pregled nam je na isti datum 😂
Hope, dobrodosla!
Hahaha super :) Ja sam dobila isti termin kao i u prosloj trudnoci, samo sam tad 4 dana prije rodila

neka spava!!
Nije mog mucio zubic, njemu su petice prije godinu dana izasle, mislim da je malena pisala o problemima sa zubicem 😊

I me,bas ti je lijep trbuh 😊
Ja mastam o moru trenutno i gledam kad cu otic na more da se ne vracam zbog pregleda nazad pa opet na more. To cu se dogovorit sa ginekologom iduci put

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji