Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    14. Svibanj 2017. 11:57

kokoloo

Hvala svima na dobrodoslici
    Tea, termin mi je 22.10.. Rodit cu u Zadru, a pregled mi je 13.6

😄😄😄

Imamo isti termin, a i sljedeci pregled nam je na isti datum 😂

Hope, dobrodosla!

• M@lena
    14. Svibanj 2017. 12:00

Treca sreca, Tea, Aleksandra i ostale mame, kak je kod vas bilo izbijanje zubi, konkretno petica? Mislim da mi sin nema virozu nego da mu je to od zuba. Donja desna petica je izvirila, samo vrskom, ostale su natecene i desni su bijele. Maleni samo jauce cijeli dan, noc gotovo nije ni spavao. Nista ne pomaze od ovih sirupa protiv bolova sto imamo. Ne jede uopce, ako mu se omakne da nesto zagrize, jaukne i izbaci brzinom svjetlosti. Popije tu i tamo casicu caja. Izbaci barel sline u sat vremena. Majice samo susim i mijenjam. Ne znam sto uciniti a da vec nismo pokusali... Ostali zubi su bili bolni, svaki smo osjetili, ali ovako nesto jos ne. I da, jutros je imao proljev. Vodeno i obilno da smo ga morali tusirati. Dusa moja, bas ga muci a ne znam kako mu pomoci.

• M@lena
    14. Svibanj 2017. 12:04

Nove trudnice dobrodosle! 😊
    Zelim vam skolsku trudnocu i porod te zivu, zdravu, mirnu i nezahtjevnu bebu! 😁

• sretna
    14. Svibanj 2017. 12:06

Malena, moj nie bio osjetljiv bas kod izlazenja zubica tako da ti tu na zalost ne mogu pomoci puno.

Ali moguce da ga  zubic boli, pogotovo petica koja je sama po sebi veca i sira. Jesi mu probala dati malo lupoceta da mu smiri bol?

Giovi
    14. Svibanj 2017. 12:55
    Jutro cure...
    Jutro cure...

evo ja se sjetila slikati danas nakon zadnjeg puta u 9 tj. Meni je iskreno isti trbucic zadnja 4 tj. 
    Dobro jutro cure.  

14. Svibanj 2017. 13:11

Giovi sad ce pocet rast pomalo, ne brini, jos je rano da pocne iskakat tj. primjetit se..pogotovo ak je prva trudnoca. Ali vidis da se lijepo zaokruzio na podrucju pupka 😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

barbs
    14. Svibanj 2017. 14:00

Dobro došla, Hope!!!  
    Odabir bolnice? Pa ja sam mislila u Rijeku, ali čula sam da je onda "kompliciranije" radi dokumenta i svega i svačega, pa sam se tako odlučila za Pulu (gdje i živimo).
    Giovi, divna si! 
    SRETAN VAM DAN MAMICAAAAA!!! 
    Odjeća koju nosim: trudničke tajice za van, trenerke (koje nisu trudničke, ali još uvijek me ne stišću) za doma. Majice nosim i dalje svoje, mada imam i trudničke. Većinu sam kupila u lidlu, nešto sam dobila, nešto sam kupila u Mani...
    Pelene: naručila sam si uzorke Pampersa, kupit ću si i od babylove, pa ćemo vidjeti... Svaka beba je različita i moraš isprobavati koje joj najviše pašu.
    Danas je baš lijepo vrijeme, kao i jučer. Obavila sam kućanske poslove, otišli smo na piće pored mora u beach baru... sada malo odmaramo.
    Tea i Lorelai, sretno sutra na pregledu i očekujemo vijesti. Ja imam sutra tek u 18.00 pregled. 

luce <3
    14. Svibanj 2017. 14:06

Nove mamice dobro nam dosle!!! 
    Sretno vam cure sutra na pregledu 

kokoloo
    14. Svibanj 2017. 14:08

Aleksandra2

kokoloo

sanjchi255

E meni tako u desnom, bas onako zaboli, neznam kak boli isijas, nisam imala hvala nebesima, al ovo je skroz neugodno, bolucka…ne stalno, al ima dana kad boli

Da tako i mene ima dana kada boli i kad ne..al nez sto je ovo danas nije mi jasno zasto kolino odjednom, sastavilo me skroz..jedva stanem na tu nogu ..sad nisam pametna bi li popila tabletu,stavila rakije, ne znam sto smijem.. Idem jos malo googlat :)
    Gle ovo mi imamo dva dana razlike termin juuhuu

Mene tako boli u desnom. Trazila sam na netu neke vjezbe al ne pomaze. Bolilo me i u prvoj trudnoci pa nakon nekon vrimena ukocilo cilu. Volila bi da znam kako to sprijecit.

Ufufuf nadam se da nece do toga doci :/   i meni je u prosloj trudnoci bilo tako i proslo samo od sebe (ne sicam se kad) al me nije bolilo koljeno.. Sad me to brine 

Giovi
    14. Svibanj 2017. 14:33

Ja jedva cekam da izbije trbuscic... doktor mi prigovara na svakom pregledu zbog pirsa na pupku a meni ga nema smisla skidati kad mi jos ne smeta... 
    Ja 18.05 u 13:20h imam pregled u bolnici za drugo misljenje pa se tek nakon toga idem naruciti na regularni pregled kod svog doktora...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI