Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kokoloo
    13. Svibanj 2017. 21:40

Belle84

Lemon, zao mi je. Drzi se i vjeruj da je sve s razlogom, znam da ti je u ovom trenutku tesko to tako gledati, ali ja nekako vjerujem da je sve u zivotu onako kako mora biti. Sad odmaraj a vasa vas bebica ceka i kad bude spremna ona ce doci. 😘
    Jel netko zna sta bi mogao biti uzrok boli u jajniku? Ili bar mislim da je to u pitanju…boli me tamo di mi je ovulacija bila, ponekad i na dodir, pa ne znam je li zuto tijelo u pitanju ili sta? Iako kolko sam citala ono nestaje negdje u 12.tjednu… sta ne? u utorak imam pregled pa cu pitati doktoricu ali me zanima je li tko to imao mozda.

Mene sve do nekog 13.tjedna znao boliti jajnik na kojem sam ovulirala i to nekad toliko jako da ne bi mogla stajati tad na nogama..uzasno me znalo grciti..dr mi je rekla da je to sve ok da je to jajnik na kojem sam ovulirala i da bi trebalo prestati uskoro i prestalo je.. 

13. Svibanj 2017. 21:41

Jeeej....bas se veselim...ne mogu vjerovat da vec sad toliko obozavam to malo bice 💕💕

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

kokoloo
    13. Svibanj 2017. 21:52

Cure zanima me da li mozda neka ima ili je imala isti problem.. Boli me vec 10ak dana u livom guzu..na dane vise na dane manje.. Ajmo rec ko isjas,al nisam skroz nepokretna..od danas me i kolino livo boli.. Citam da je mozda jer se sve siri pa pretisce zivac neki..Jel kojoj tako bilo i kako su risile to? Vjezbe? Nemam ideje 

13. Svibanj 2017. 22:13

E meni tako u desnom, bas onako zaboli, neznam kak boli isijas, nisam imala hvala nebesima, al ovo je skroz neugodno, bolucka...ne stalno, al ima dana kad boli

kokoloo
    13. Svibanj 2017. 22:28

sanjchi255

E meni tako u desnom, bas onako zaboli, neznam kak boli isijas, nisam imala hvala nebesima, al ovo je skroz neugodno, bolucka…ne stalno, al ima dana kad boli

Da tako i mene ima dana kada boli i kad ne..al nez sto je ovo danas nije mi jasno zasto kolino odjednom, sastavilo me skroz..jedva stanem na tu nogu ..sad nisam pametna bi li popila tabletu,stavila rakije, ne znam sto smijem.. Idem jos malo googlat :) 
    Gle ovo mi imamo dva dana razlike termin juuhuu 

13. Svibanj 2017. 22:36

Meni nije tak da nemogu stat na nogu (JOS)..valjda ce bit bolje😄
    Da, dva dana...a tko zna, mozda na kraju rodimo isti dan! 😉

13. Svibanj 2017. 22:39

Mame koje su vec rodile, kakva su vam iskustva s pelenama? Uskoro planiramo u babinje pa sam mislila napravit za poklon tortu od pelena i stavit jos neke stvarcice...seka mi kaze da jr prezadovoljna babylove pelenama iz dm-a, pa sam mislila te uzet...imate iskustva? Jel neka mozda radila takve torte? 
    Znam da ih ima gotovih, al dala bi si truda pa sama napravila, osobniji je poklon tako...

kokoloo
    13. Svibanj 2017. 23:10

Meni su babylove definitivno najbolje.. Violeta su mi isto dobre.. Nismo ni s drugima imali nekih problema ,al su mi babylove nekako najdraze bez ikakvih mirisa i najmanje plasticne nekako.. Nisam radila tortu al mi je to fora :) 

treca_sreca
    13. Svibanj 2017. 23:59

sretna

Dena1009

Hvala svima na cestitkama 🙂 Sad sam procitala da se ta linija ne vidi kod zena sa svijetlom kozom jer nema dosta melanina da bi potamnila, ako je to istina onda je ja, ovako svijetlo bijela, sigurno necu dobiti. 😅

Ja sam jako svjetle puti, u ljeti kad pocrnim izgledam ko prosjecan covjek u zimi 😂 i dobila sam lineu negru u prvoj t, ali samo od pupka prema dolj i to vec pred kraj. Ali kako dosla, tako i otisla 😄

i ja isto ovako.....kad se pržim na najjače (koliko stigne odrasla žena uz sto obveza, dvoje djece, posao, kuću....) potamnim taman toliko da ne izgledam čudno. Zadnji put kad sam pocrnila ono baš da sam imala "boju" je kad sam bila cura, bez djece i obveza pa bih se sunčala doslovce po cijele dane...
    a tamnoputa jedna frendica imala je baš izraženu linea negru, sigurno to ima veze!

violeta - trudničke tajice, najpovolnije trenutno imaš u MANA dućanima, pa H&M....ispod 100kn
    s tim da su meni H&M najudobnije, pa iza njih MANA, a one LIDL su bile najjeftinije (duplo manje love od H&M npr) ali nisu preudobne i ima sintetike to me smeta kod njih....

pelene - već smo bili detaljno pisali o tom, da se ne ponavljam.....babylove (dm) i beauty baby (muller) su solidne, meni su bile redovne na repertoaru. Violeta nisam probala ali njihova ostala papirna konfekcija mi je okej pa mislim probat i njihove pelene s trećom bebom.

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    14. Svibanj 2017. 00:10

kokoloo

Cure zanima me da li mozda neka ima ili je imala isti problem.. Boli me vec 10ak dana u livom guzu..na dane vise na dane manje.. Ajmo rec ko isjas,al nisam skroz nepokretna..od danas me i kolino livo boli.. Citam da je mozda jer se sve siri pa pretisce zivac neki..Jel kojoj tako bilo i kako su risile to? Vjezbe? Nemam ideje

Ja imam također probadajucu bol u desnom kuku i trtici (siri se prema dolje al nije tako jaka u donjem djelu), al desavalo mi se i prije trudnoce, zadnji put mi je doktor rekao da imam prikljesten zivac u donjem dijelu kraljeznice i namjestio mi, al eto ponavlja se. Narucena sam u cetvrtak ortopedu pa cu da vidim sto i kako, jer zbog trudnoce mislim, da mi ovaj put nesmije namjestati taj donji dio.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.