Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    13. Svibanj 2017. 19:28

barbs

Sretna, kao i meni.Pred 2 tjedna cca se pojavila i nestala.

Ma ja sam htjela rec kako mi je nakon poroda brzo nestala 😂

barbs
    13. Svibanj 2017. 19:46

HAHAHAHAHAHAHAH
    Vidim da ja krivo kopčam 

violeta1
    13. Svibanj 2017. 19:56

Lemon zao mi je 😔
    Cure kako ste? Jucer sam bila cijeli dan na nogama, narucili smo si komplet dnevni boravak a danas smo kupili bebacu ladicar ajmeee divan mi je 😊😊 Sinoc kad sam legla spavati, osjetila sam udarac, kao s nogama malo jace pa slabo. I danas sam osjetila kao neko micanje u stomaku. Bila sam bas sinoc uzbudena i sretna, neki poseban osjecaj kad osjetis bebu svoju. Sutra idemo na pricest a prije toga idem u potragu za haljinom. Nasla sam ju jucer i odem danas po nju i nema vise... Pa su nam usput sutra dva trgovacka centra pa cu skicniti 😊 A lijepo mi je muz rekao kad nesto vidis da ti se svida i treba ti, kupi odmah, al ne ja uvijek mislim bit ce. E i pitanjce, dali znate gdje ima trudnickih tajica? Gledala sam u par baby trgovina cijena im je 267kn. A u lidlu sam uzela samo jedne kad je bilo na akciji 🤔

• sretna
    13. Svibanj 2017. 19:59

violeta1

Lemon zao mi je 😔
    Cure kako ste? Jucer sam bila cijeli dan na nogama, narucili smo si komplet dnevni boravak a danas smo kupili bebacu ladicar ajmeee divan mi je 😊😊 Sinoc kad sam legla spavati, osjetila sam udarac, kao s nogama malo jace pa slabo. I danas sam osjetila kao neko micanje u stomaku. Bila sam bas sinoc uzbudena i sretna, neki poseban osjecaj kad osjetis bebu svoju. Sutra idemo na pricest a prije toga idem u potragu za haljinom. Nasla sam ju jucer i odem danas po nju i nema vise… Pa su nam usput sutra dva trgovacka centra pa cu skicniti 😊 A lijepo mi je muz rekao kad nesto vidis da ti se svida i treba ti, kupi odmah, al ne ja uvijek mislim bit ce. E i pitanjce, dali znate gdje ima trudnickih tajica? Gledala sam u par baby trgovina cijena im je 267kn. A u lidlu sam uzela samo jedne kad je bilo na akciji 🤔

Ako se ne varan h&m i c&a ih imaju. 

barbs
    13. Svibanj 2017. 20:03

Mana, H&M, C&A... 

barbs
    13. Svibanj 2017. 20:05

Violeta, drago mi je što si uzbuđena radi  bebinih udarca  To je nešto najdivnije  Što se haljine tiče, da, trebala si ju odmah kupiti  Ali naći ćeš ti već neku drugu koja će ti se sigurno jako sviđati  

violeta1
    13. Svibanj 2017. 21:00

Hvala za trg, bas cu pogledat sutra. 
    Inace, sta vi nosite? Ja sam stalno u tajicama i trenerkama. 

13. Svibanj 2017. 21:06

Trenirke, haljine, tajce...nista id trapki il bilo kakvih hlaca...sve me stisce oko trbuha...
    Cure, mislim da osjetim bebicu...nakon cijelog dana ma  nogama sad sam se okupala, i umirila, i sad kao da mi leptirici lete u trbuhu..to je to, zar ne? Jedva cekam da osjetim prvi pravi udarac..😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    13. Svibanj 2017. 21:13

Sanjchi mislim da je to to... najbolje se osjeti kada se umirimo, tako kazu 😊

• sretna
    13. Svibanj 2017. 21:33

Na poslu nosim svoje trapke i hlace kao i do sada, po doma trenirke ili tajice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.