Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Svibanj 2017. 20:03

Mana, H&M, C&A... 

barbs
    13. Svibanj 2017. 20:05

Violeta, drago mi je što si uzbuđena radi  bebinih udarca  To je nešto najdivnije  Što se haljine tiče, da, trebala si ju odmah kupiti  Ali naći ćeš ti već neku drugu koja će ti se sigurno jako sviđati  

violeta1
    13. Svibanj 2017. 21:00

Hvala za trg, bas cu pogledat sutra. 
    Inace, sta vi nosite? Ja sam stalno u tajicama i trenerkama. 

13. Svibanj 2017. 21:06

Trenirke, haljine, tajce...nista id trapki il bilo kakvih hlaca...sve me stisce oko trbuha...
    Cure, mislim da osjetim bebicu...nakon cijelog dana ma  nogama sad sam se okupala, i umirila, i sad kao da mi leptirici lete u trbuhu..to je to, zar ne? Jedva cekam da osjetim prvi pravi udarac..😊

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

violeta1
    13. Svibanj 2017. 21:13

Sanjchi mislim da je to to... najbolje se osjeti kada se umirimo, tako kazu 😊

• sretna
    13. Svibanj 2017. 21:33

Na poslu nosim svoje trapke i hlace kao i do sada, po doma trenirke ili tajice

kokoloo
    13. Svibanj 2017. 21:40

Belle84

Lemon, zao mi je. Drzi se i vjeruj da je sve s razlogom, znam da ti je u ovom trenutku tesko to tako gledati, ali ja nekako vjerujem da je sve u zivotu onako kako mora biti. Sad odmaraj a vasa vas bebica ceka i kad bude spremna ona ce doci. 😘
    Jel netko zna sta bi mogao biti uzrok boli u jajniku? Ili bar mislim da je to u pitanju…boli me tamo di mi je ovulacija bila, ponekad i na dodir, pa ne znam je li zuto tijelo u pitanju ili sta? Iako kolko sam citala ono nestaje negdje u 12.tjednu… sta ne? u utorak imam pregled pa cu pitati doktoricu ali me zanima je li tko to imao mozda.

Mene sve do nekog 13.tjedna znao boliti jajnik na kojem sam ovulirala i to nekad toliko jako da ne bi mogla stajati tad na nogama..uzasno me znalo grciti..dr mi je rekla da je to sve ok da je to jajnik na kojem sam ovulirala i da bi trebalo prestati uskoro i prestalo je.. 

13. Svibanj 2017. 21:41

Jeeej....bas se veselim...ne mogu vjerovat da vec sad toliko obozavam to malo bice 💕💕

kokoloo
    13. Svibanj 2017. 21:52

Cure zanima me da li mozda neka ima ili je imala isti problem.. Boli me vec 10ak dana u livom guzu..na dane vise na dane manje.. Ajmo rec ko isjas,al nisam skroz nepokretna..od danas me i kolino livo boli.. Citam da je mozda jer se sve siri pa pretisce zivac neki..Jel kojoj tako bilo i kako su risile to? Vjezbe? Nemam ideje 

13. Svibanj 2017. 22:13

E meni tako u desnom, bas onako zaboli, neznam kak boli isijas, nisam imala hvala nebesima, al ovo je skroz neugodno, bolucka...ne stalno, al ima dana kad boli

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI