Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    14. Svibanj 2017. 00:20

violeta1

Lemon zao mi je 😔
    Cure kako ste? Jucer sam bila cijeli dan na nogama, narucili smo si komplet dnevni boravak a danas smo kupili bebacu ladicar ajmeee divan mi je 😊😊 Sinoc kad sam legla spavati, osjetila sam udarac, kao s nogama malo jace pa slabo. I danas sam osjetila kao neko micanje u stomaku. Bila sam bas sinoc uzbudena i sretna, neki poseban osjecaj kad osjetis bebu svoju. Sutra idemo na pricest a prije toga idem u potragu za haljinom. Nasla sam ju jucer i odem danas po nju i nema vise… Pa su nam usput sutra dva trgovacka centra pa cu skicniti 😊 A lijepo mi je muz rekao kad nesto vidis da ti se svida i treba ti, kupi odmah, al ne ja uvijek mislim bit ce. E i pitanjce, dali znate gdje ima trudnickih tajica? Gledala sam u par baby trgovina cijena im je 267kn. A u lidlu sam uzela samo jedne kad je bilo na akciji 🤔

Ja sam prije neki dan kupila u c&a neke hlace koje su nalik na tajce al su puno deblje i cvrste, a opet lagane i mekane i imaju siru gumu u pojasu, nisu trudnicke al su super udobne. Nisam kupila u HR al 90% robe im je isto pa mozes pogledati dal imaju i kod nas, platila sam 9€.
    U h&m sam kupila trenirku i trapke sa gumom u pojasu i obje krivo zasito, prva i zadnja kupovina kod njih.

url=https://lilypie.com]

• sretna
    14. Svibanj 2017. 00:59

Pelene smo probali sve vrste i ostali vjerni pampers premiumu. Nikad mi nije promocio, najtanje i meni najmekse i najbolje. 

Odnosno je, promicio mi je oar puta prvih tjedana kad bi netko od nas krivo stavio pelenu 😂 id tada nista

• M@lena
    14. Svibanj 2017. 01:02

sanjchi255

Mame koje su vec rodile, kakva su vam iskustva s pelenama? Uskoro planiramo u babinje pa sam mislila napravit za poklon tortu od pelena i stavit jos neke stvarcice…seka mi kaze da jr prezadovoljna babylove pelenama iz dm-a, pa sam mislila te uzet…imate iskustva? Jel neka mozda radila takve torte?
    Znam da ih ima gotovih, al dala bi si truda pa sama napravila, osobniji je poklon tako…

Sanjchi, ja sam radila tortu od Pampers i Libero pelena. To zato sto je beba bila mala i prva kod roditelja, a znam da se novopeceni roditelji gotovo uvijek opredjele za jedne pelene od tih dvoje, dok ne skuze da ima jednako dobrih ili cak boljih za duplo manje novaca. No dobro. Meni su pampersice bile jedne od losijih no opet za poklon najcesce biram njih.

• sretna
    14. Svibanj 2017. 06:57

Ah da, ja sam radila motor od pelena 😄

14. Svibanj 2017. 07:45

Hvala cure, pomogle ste...i sretan vam majcin dan!!!! Zamislite, iduce godine cemo za majcin dan imati male bebice uz sebe...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Aleksandra2
    14. Svibanj 2017. 08:18

kokoloo

sanjchi255

E meni tako u desnom, bas onako zaboli, neznam kak boli isijas, nisam imala hvala nebesima, al ovo je skroz neugodno, bolucka…ne stalno, al ima dana kad boli

Da tako i mene ima dana kada boli i kad ne..al nez sto je ovo danas nije mi jasno zasto kolino odjednom, sastavilo me skroz..jedva stanem na tu nogu ..sad nisam pametna bi li popila tabletu,stavila rakije, ne znam sto smijem.. Idem jos malo googlat :)
    Gle ovo mi imamo dva dana razlike termin juuhuu

Mene tako boli u desnom. Trazila sam na netu neke vjezbe al ne pomaze. Bolilo me i u prvoj trudnoci pa nakon nekon vrimena ukocilo cilu.  Volila bi da znam kako to sprijecit.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Kiki156
    14. Svibanj 2017. 08:38

Mamice dobro jutro i sretan vam majcin dan! ❤ Dena cestitam na deckicu i drago mi je sto je sve dobro poroslo. ☺️ 
    Mi smo jucer proveli dan u setnjama i uzivanju i bilo je bas predivno, danas planiramo reprizu 😊
    Belle mislim da zuto tijelo nestane nakon 12 tj jer posteljica dalje preuzima, a bol ti moze biti od sirenja maternice a da ti se samo cini da je jajnik. Mene je tako znalo boliti na jednoj strani kao da onako pulsira blago no to prode brzo i sve bude ok. 
    Sanjchi daaa ja jedva cekam da budem mama i jedva cekam svaki trenutak koji cemo provesti zajedno. ❤❤❤
    Uzivajte danas mamice! 😘

treca_sreca
    14. Svibanj 2017. 09:11

M@lena

ja sam radila tortu od Pampers i Libero pelena. To zato sto je beba bila mala i prva kod roditelja, a znam da se novopeceni roditelji gotovo uvijek opredjele za jedne pelene od tih dvoje, dok ne skuze da ima jednako dobrih ili cak boljih za duplo manje novaca. No dobro. Meni su pampersice bile jedne od losijih no opet za poklon najcesce biram njih.

opet mogu potpisati od a do ž.

žena-majka-carica:)

Tejuska♡
    14. Svibanj 2017. 09:52

Jutrooo sretan Vam Majcin dan okruglice moje ♡♡
    M@lena-jako mi je zao za sincica da sto prije ozdravi dusa mala♡♡
    Pelene-osip od babylove violete libero i slicno..Jedino Pampers i Puffies koristili.. Ma da je onak pisati o tome bzvz jer nikad neznas koje ce tvom djetetu odgovarati dok ne probas :)) Ali naravno treba vidjeti iskustva ♡
    Hlace-samo tajice nosim i haljine trapke ne niti ista sta stisce 
    Linea negra-pojavila mi se samo na pi-pi ali sam jucer primjetila da se lagano nadzire prema pupku
    Bol u lijevom guzu imam vrlo cesto kada hodam prebacujem se od bola kao patka na desnu stranu..Neznam zasto :/ :/ :/

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Hope
    14. Svibanj 2017. 11:14

Bok curke,
    Evo ja bi vam se pridružila,dugo vas čitam i nikako da se uključim!! Ovo nam je prva trudnoća i sad smo 14+1, a termin nam je 11.11. 
    Sva sam nekako uzbudena a opet i prestrašena!! 👶🏼👶🏼
    I pregled nam je sljedeći tjedan i jako jako se veselim svakom pregledu a opet sam u grču od te neke doze straha da bude sve u redu!! Joooj koliko emocija ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.