Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    10. Svibanj 2017. 09:43

nina36

M@lena

nina36

M@lena

Odnosno, kad ce ti dr uzeti briseve?

Uzeo mi je danas..ali nisam stigla nosit jer sam zurila na posao pa bih ujutro sutra. Meni je u pamcenju ostala baruna Filipovica..i sad se ne mogu sjetit da se ubijem. Hvala M@lena..

Mislim da si to trebala odmah odnijeti ili propisno pohraniti do isporuke u laboratorij. Nisam sigurna da li ti to sada vrijedi. Meni doktorica uvijek kaze da odmah, istog trenutka nosim u lab. Nazovi doktora i pitaj da li vrijedi. Znam da bi se mojoj doktorici digla kosa na glavi.

Da vidis doktor mi uopce nije napomenuo da moram odmah nositi. Ja sam to sad ujutro obavila pa cemo vidit. A ponovo cu morat ako ne valja..poceo me nervirat taj moj posao od kojeg jedva da stignem na pregled otic..u svakom slucaju odem ponovo ako nalazi ne valjaju

zato ja ne radim
    uz posao i dvoje djece i kuću, čim sam ostala trudna, znala sam da neću imati snage izdržavat taj ritam i da se ne želim razapinjat. Srećom ginekolog normalan pa mi dao odmah bolovanje....bez obzira što sam ja poslije zbilja završila na "mirovanju", i da nisam - radije mi je da ovako imam vremena obavit pazar/spizu svaki dan, kuhat za familiju kvalitetno, odmarat na svježem zraku....puno mi to znači za moje opće zdravsteno stanje a time direktno i na bebu utječe.

Edit - jao koliko puta mi zafali to! A nekad i pp

žena-majka-carica:)

Tejuska♡
    10. Svibanj 2017. 09:50

Jutroo ♡
    Sretna sretnoo na pregledu da uzivas ♡
    Kako ste mi jutros okruglice ? 😀😀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

• M@lena
    10. Svibanj 2017. 10:48

Super, Tea! 😊
    Lijep dan danas!
    Ja se nekak dobro osijecam dok radim. 
    Stignem i na trznicu i skuhati i oprati i ispeglati.
    Imam neki ritam bez kojeg se izgubim 😁
    Kuham stalno neke corbice i variva, tako da ponekad imamo rucak za 2 dana, pa u tom danu pauze odradim peglanje i ciscenje.
    Treca sreca, jesi se uclanila u Orchestru? Koliko je clanarina i da li se isplati na kraju? 

I_me
    10. Svibanj 2017. 11:00

jutro 
    sretno na pregledu tko danas ide! cekamo izvjestaj! 
    senoritakova drago mi da je sve ok,da bebica napreduje i da si zatvorena!
    ja sam se danas probudila sa grcevima u stomaku...vec sam 3x isla na wc 
    inace sam ok! beba se javlja ujutro i navecer. jucer je imala mini tulum,muz cijelo vrijeme drzao ruku na stomaku ali nije nista osjetio..kaze nije fer da ja osjetim a on ne 

Tejuska♡
    10. Svibanj 2017. 11:08

M@lena suuper za rutinu 😃 meni malac od jutra vani uziva na suncu tako i ja uspijem sve pocistiti 😀
    I_me bas mi je zao za grceve,nisi mozda bila dugo na wc pa zato ili?
    Mene su danas zvali za 4D u ponedeljak 15.05 idemo konacnooo 😀😀😀

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

I_me
    10. Svibanj 2017. 11:13

tea svaki dan idem cim otvorim oci 
    al danas...ufff... ko da nisam bila danima , al bolje je sada,prosli su.. jucer sam jela svasta,mozda zato!
    ja bi najradje nabavila neki uvz za po kuci da malo malo skicnem sto se dogadja u trbuhu i sta beba radi 

I_me
    10. Svibanj 2017. 11:16

sto se tice rutine.. muz je ovaj tjedan uzeo godisnji da moze neke stvari sredit po kuci i da se odmori prije nego pocne sezona i skroz mi poremetio rutinu. malo me zivcira,al mu nista nisam rekla . kad je on nabrijan ja bi lezala i obratno. nikak da se poklopimo jer sam ja vec 2.5 mj kod kuce i imam svoj ritam i sad mi sve naopako 

Tejuska♡
    10. Svibanj 2017. 12:07

I_me hahahahaha i jaa ali mislim da se ne bi skidala sa tog uzv 😂😂😂
    Grcevi su koma nadam se da ti se nece ponoviti
    Hahahah moj obrnuto otisao na teren raditi ovaj tjedan pa nas troje uzivamo 😂😂😂

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Kiki156
    10. Svibanj 2017. 12:46

Curke tko misli ici na trudnicki tecaj neka se odmah javi. Ja sam mislila na Sv. Duh ali vec su puni, mozda me uspiju ugurat u 6.mj a preko ljeta nema tecaja, dakle tek u 9. bi mogla ako bas zelim ici tamo a ne uspiju me prije ubacit. Nisam ostale jos zvala ali bolje pozurit. Pa evo samo za info

• sretna
    10. Svibanj 2017. 13:41

Evo me. Sve je super, beba lijepo napreduje. A bapske price su pusiona. Unatoc potpuno razlicitim simptomima u prvoj i ovoj t, dolazi nam jos jedan pisonja 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.