Jesenske bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    09. Svibanj 2017. 13:35

P.S. Kada budete dodale termin pregleda, dodajte i moj 15. ;) Hvala 

• sretna
    09. Svibanj 2017. 14:03

Meni vrijeme leti bas zato sto radim. Da sam doma, umrla bi od dosade 😄

Nove mame, dobrodosle!

• Lorelai
    09. Svibanj 2017. 14:34

Vrijeme leti..ali onako pozitivno jer smo svi u iščekivanju vijesti..pregleda..datuma...prvih pokreta...spola..sve to veseli 😊 pa cak i čestitka šefa 😂😂

Suncokretica
    09. Svibanj 2017. 15:13

Dena i nina36, dobrodošle!
    treća sreća, rado ali ja u Zagrebu, a ti u Splitu, predaleko smo  . Ako je predškolac moj savjet je da krenete što ranije, potražite privatno ako vrtić nema logopeda.. To bi mu moglo raditi probleme u školi s čitanjem i pisanjem...

Evo ja se danas vratila s pregleda. S bebom je sve ok, raste i sad se već vidi želudac i kralježnica, super je . Dobra vijest je da više nema hematoma pa ne moram mirovati. Al taman kad jedno prođe, drugo dođe... 
    Radila mi je papu i briseve i primjetila je da su na cervixu neke promjene i da mi to lagano krvari. Od toga mi se stalno javlja smeđi iscjedak, iako sam ja mislila da je od hematoma kako su mi rekli da bi se mogao cijediti. Zasad ne znamo ništa, čekamo nalaze pape i briseva pa ćemo vidjeti što je uzrok. Spominjala je i biopsiju ako bude potrebno, al to tek kad dobijemo ove nalaze. Na uzv joj je sve ok. Idući tjedan, vjerojatno u petak, opet moram doći da vidimo kakvi su nalazi i kakvo je stanje... Uf stalno neke brige 

Giovi
    09. Svibanj 2017. 15:41

Evo i mene sa pregleda...sve je uredno,beba dobro napreduje,nalaz urinokulture mi je negativan,kombinirani probir je dobar i to je to. Nije me narucio za sljedeci pregled nego me poslao u bolnicu da obavim jos jedan pregled i da uzmem jos jedno misljenje vezano za miom pa onda moram natrag kod njega kad to obavim. Zaboravila sam ga pitati s obzirom da mi je folna pri kraju sta da sad pijem i rekla sestri da ga pita,a ona smotana ga pitala dali folnu trebam piti i dalje. Naravno on joj rekao da ne... lud,zbunjen,normalan...
    Sta ste vi pile nakon folne?

• sretna
    09. Svibanj 2017. 15:51

Ja sam pila elevit do 13 tt pa sam presla na elebabay, on je od 13 tt i ima omegu u sebi

09. Svibanj 2017. 15:54

Drago mi je zbog dobrih vijesti s pregleda, i suncokretica, ne brini, sigurni ce biti sve u redu! Vjerojatno je to samo mjera opreza 😊
    Sto se tice folne, za sam uzimam elevit, i centravit od dietpharma, to sam dobila kao poklon, sestra mi kod ginica dala bon koji sam slala dietpharmu pa sam svasta nesta dobila.., sad sam picela s time pa se vracam na elevit kad popijem...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

09. Svibanj 2017. 15:55

Bas cu ga pitat sutra jel trebam sta novo uzimat...

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

luce <3
    09. Svibanj 2017. 15:55

Suncokretica nadam se da ce nalazi bit uredni i da ces u ostatku trudnoce moc mirno uzivat bez vecih briga....

Giovi

Evo i mene sa pregleda…sve je uredno,beba dobro napreduje,nalaz urinokulture mi je negativan,kombinirani probir je dobar i to je to. Nije me narucio za sljedeci pregled nego me poslao u bolnicu da obavim jos jedan pregled i da uzmem jos jedno misljenje vezano za miom pa onda moram natrag kod njega kad to obavim. Zaboravila sam ga pitati s obzirom da mi je folna pri kraju sta da sad pijem i rekla sestri da ga pita,a ona smotana ga pitala dali folnu trebam piti i dalje. Naravno on joj rekao da ne…lud,zbunjen,normalan…
    Sta ste vi pile nakon folne?

Ajme tako i ja smotana rekla mu da mi je kraju folna a on reka da to popijem do kraja i zaboravila ga pitat da li da uzmem nesto drugo za pit 

• sretna
    09. Svibanj 2017. 15:58

Super za oreglede! Suncokretica je brini, sve ce biti u redu. Ja imam sutra u 11, jedva cekam!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.